Cam egabi1 scrie:Cezarica, las-o mai subtire cu mancatul, ce dracu, esti vre-un balaur![]()
Carditorule !!
![]()

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cam egabi1 scrie:Cezarica, las-o mai subtire cu mancatul, ce dracu, esti vre-un balaur![]()
Carditorule !!
![]()
Da frate am MP acolo imi poti lasa msg. ca sa stam de vb... Asa toata lumea sta' in fata pc si scrie ca nu il doare mana.. asa ca daca vreti sa va raspund msg. voastre va stau la dispozitie pe MP...Dumitrache scrie:Cam egabi1 scrie:Cezarica, las-o mai subtire cu mancatul, ce dracu, esti vre-un balaur![]()
Carditorule !!
![]()
eu l-am vazut de vreo' doua ori,cred ca ar putea sa te pape
Repeta cls I- IV si apoi incercam .CristianBadislav scrie:Da frate am MP acolo imi poti lasa msg. ca sa stam de vb... Asa toata lumea sta' in fata pc si scrie ca nu il doare mana.. asa ca daca vreti sa va raspund msg. voastre va stau la dispozitie pe MP...Dumitrache scrie:Cam egabi1 scrie:Cezarica, las-o mai subtire cu mancatul, ce dracu, esti vre-un balaur![]()
Carditorule !!
![]()
eu l-am vazut de vreo' doua ori,cred ca ar putea sa te pape
Nae, daca il cunosti pe Cristinel asta roaga-l sa termine cu arfele si vorbitu in nas, se baga singur in stabor si stii cum e la "trebunal", intri prin fata si iesi prin spate.popescu59 scrie:Gabi , Cristi , va rog mult incetati sa va jigniti de pomana, nu aveti nici un motiv. Veti vedea cind va veti intilni pe balta veti deveni foarte buni prieteni. Nu e nevoie sa luati apararea nici lui MG nici lui Vladut problemele lor nu le putem rezolva noi , nu si le pot rezova ei intre ei dar noi.
Asa ca va rog sa terminati cu polemica nu aveti de ce si pentru ce sa va certati.
Exact asa cum am spus.. stai in fata pc dar imi poti da numele tau si numarul de telefon daca vrei sa discuti cu mine..gabi1 scrie:Nae, daca il cunosti pe Cristinel asta roaga-l sa termine cu arfele si vorbitu in nas, se baga singur in stabor si stii cum e la "trebunal", intri prin fata si iesi prin spate.popescu59 scrie:Gabi , Cristi , va rog mult incetati sa va jigniti de pomana, nu aveti nici un motiv. Veti vedea cind va veti intilni pe balta veti deveni foarte buni prieteni. Nu e nevoie sa luati apararea nici lui MG nici lui Vladut problemele lor nu le putem rezolva noi , nu si le pot rezova ei intre ei dar noi.
Asa ca va rog sa terminati cu polemica nu aveti de ce si pentru ce sa va certati.
Bila castigatoare si colateral M.G "bagat" in ecuatie de terti.sebastian_andone scrie:ce treaba au polemicile voastre cu Sulimanu?
Frate nu a zis nimeni de MG sa spus ca doar Gheran e HOT si asa a plecat discutia care tu sari de c in sus..gabi1 scrie:Bila castigatoare si colateral M.G "bagat" in ecuatie de terti.sebastian_andone scrie:ce treaba au polemicile voastre cu Sulimanu?
Eu fac baie civilizat, la caditaCristianBadislav scrie:Frate nu a zis nimeni de MG sa spus ca doar Gheran e HOT si asa a plecat discutia care tu sari de c in sus..gabi1 scrie:Bila castigatoare si colateral M.G "bagat" in ecuatie de terti.sebastian_andone scrie:ce treaba au polemicile voastre cu Sulimanu?
Asa ca incearca sa iti controlezi vocabularul la adresa mea ... Ca poti face baie cand ne vedem pe balta..