smardoiala & co

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

cornel
Puncte: 0

Re: smardoiala & co

Mesaj de cornel »

Greselile din care nu inveti sunt esecuri. Greselile din care inveti devin lectii!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

:lol: :lol: Buna, asa se intampla cu "tentativele" care vorbesc din burta.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

mda.. ar fi fost mai interesant scenariul daca veneau baietii si il gaseau pe ala acolo ;))
Critic echilibrat

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

osc1or scrie:mda.. ar fi fost mai interesant scenariul daca veneau baietii si il gaseau pe ala acolo ;))
:lol: :lol: Aia sunt din filmul "smardoi la buchet"....
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Mai Gabi , mai Cristi va rog mult sa terminati cu discutiile astea , daca voi va suparati si ati luat foc din NIMIC eu ce ar trebuii sa fac cu Vladut care m-a facut fomist ??? -(Dar vad ca ai scrie orice daca iti iese ceva de papa...)- In conjunctura cind nu am primit in viata mea 1 leu sau altceva de la MG stau si ma gindesc la ce papa s-ar putea referi. Cu toate ca stau mult mai bine decit Vladut (asta referitor la papa) am considerat ca cea ce a scris el despre mine a fost o gluma si am incheiat subiectul , si asa e normal si firesc sa faceti si voi . Asta daca nu v-a dat cineva de papa cum ii place lui Vladut sa spuna despre unii.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

gabi1 scrie:
osc1or scrie:mda.. ar fi fost mai interesant scenariul daca veneau baietii si il gaseau pe ala acolo ;))
:lol: :lol: Aia sunt din filmul "smardoi la buchet"....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
se intampla, dar mai bine asa decat certat cu legea..... :mrgreen:
Balta Puiesti

Dumitrache

Mesaj de Dumitrache »

popescu59 scrie:Mai Gabi , mai Cristi va rog mult sa terminati cu discutiile astea , daca voi va suparati si ati luat foc din NIMIC eu ce ar trebuii sa fac cu Vladut care m-a facut fomist ??? -(Dar vad ca ai scrie orice daca iti iese ceva de papa...)- In conjunctura cind nu am primit in viata mea 1 leu sau altceva de la MG stau si ma gindesc la ce papa s-ar putea referi. Cu toate ca stau mult mai bine decit Vladut (asta referitor la papa) am considerat ca cea ce a scris el despre mine a fost o gluma si am incheiat subiectul , si asa e normal si firesc sa faceti si voi . Asta daca nu v-a dat cineva de papa cum ii place lui Vladut sa spuna despre unii.
Stati mai bine la "papa" ? :lol:
No Offence !

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

mda.. interesanta discutie, cine sta mai bine la "papa" pe acest forum?
Critic echilibrat

dedeciu mihai-paul

Mesaj de dedeciu mihai-paul »

popescule ai gresit forumul unde sa te lauzi cu banii tai, pe aici mai bine te-ai lauda cu capturile de crap, cu cupele, lansetele daca ti neaparat ! tu si cu gigi becali ce mai sunteti asa "modesti" ! :mrgreen: :oops:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Ma scuzati ca intervin in smardoiala :) insa nu doresc decat sa va spun un singur lucru,sunt multi pe acest forum care nu il cunosc pe Nae Popescu.Eu il cunosc si pot sa va spun ca absolut tot ce face,face din pasiune ptr pescuit.Ca are unele carente in felul cum se exprima,asta este alta poveste insa,nu il acuzati de faptul ca vine si ca spune ce si cum.Stiu cat s-a bucurat cand anul trecut a luat un loc 3 la cupa seniorilor,stiu cat a patimit si acest an la acelasi concurs.Este un pescar care nu s-a dat in laturi in a intreba lumea si tot timpul a fost avid de informatie.Consider ca in ziua de azi,oricine poate sa faca acasa bile iar daca punem si ingrediente de calitate ,va asigur ca ies bile bune.Inainte nu aveai cu ce sa faci comparatie,ingredientele lipseau cu desavarsire,aromele erau cumparate pe sub mana.Acum s-au schimbat lucrurile,orice pescar are acces la ingrediente de foarte buna calitate si rezultatele nu intarzie sa apara.Nu neaparat in concursuri,ca nu ne-am nascut pescari de concurs si nici asta nu cred ca aveam in gand la 8 ani m-am apucat de pescuit.Popescu a radiat de bucurie ptr faptul ca baiatul lui a facut un rezultat bun cu bilele pe care ei le-au conceput,fabricat sau cum vreti sa spuneti.Nu inteleg de unde atata carcota...... :roll:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”