smardoiala & co

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

CristianBadislav
Puncte: 0

Re: smardoiala & co

Mesaj de CristianBadislav »

RazvanG scrie:Ma scuzati ca intervin in smardoiala :) insa nu doresc decat sa va spun un singur lucru,sunt multi pe acest forum care nu il cunosc pe Nae Popescu.Eu il cunosc si pot sa va spun ca absolut tot ce face,face din pasiune ptr pescuit.Ca are unele carente in felul cum se exprima,asta este alta poveste insa,nu il acuzati de faptul ca vine si ca spune ce si cum.Stiu cat s-a bucurat cand anul trecut a luat un loc 3 la cupa seniorilor,stiu cat a patimit si acest an la acelasi concurs.Este un pescar care nu s-a dat in laturi in a intreba lumea si tot timpul a fost avid de informatie.Consider ca in ziua de azi,oricine poate sa faca acasa bile iar daca punem si ingrediente de calitate ,va asigur ca ies bile bune.Inainte nu aveai cu ce sa faci comparatie,ingredientele lipseau cu desavarsire,aromele erau cumparate pe sub mana.Acum s-au schimbat lucrurile,orice pescar are acces la ingrediente de foarte buna calitate si rezultatele nu intarzie sa apara.Nu neaparat in concursuri,ca nu ne-am nascut pescari de concurs si nici asta nu cred ca aveam in gand la 8 ani m-am apucat de pescuit.Popescu a radiat de bucurie ptr faptul ca baiatul lui a facut un rezultat bun cu bilele pe care ei le-au conceput,fabricat sau cum vreti sa spuneti.Nu inteleg de unde atata carcota...... :roll:
@Razvan..
Nu are nimeni nimic cu popescu... il inteleg foarte bine.. si eu ma bucur cand castig podium cu bile MG ... dar sare lumea de popou in sus.. ca dc ma bag eu.. si eu doar am intrebat... dar lumea ..... stii tu cand faci treaba buna...
Felicitari inca odata Gherane.....
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

Edi Vrabie

Mesaj de Edi Vrabie »

Pana la urma totul se rezuma la SENZOR PLANET vs MG CARP (rezultatele de la ultimul concurs pe Corbu, unde SENZOR a avut 400kg (conform unui articol) si s-a clasat pe locul 13 din 15 confirma calitatea nadei - (pescari lotului sunt de calitate)). Multe magazine scad pretul nadei SENZOR, pentru a mai recupera ceva bani.
PS - donez 2-3kg de bile SENZOR de carlig pentru cei care pescuiesc in Ungaria - in Romania pestele nu se mai uita la SENZOR.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

daca le donezi, le iau eu... iti trimit datele pe mesaj privat?
sa fim seriosi, toti fac nada la fel... nici mai buna nici mai proasta... diferentele sunt foarte mici
Critic echilibrat

Edi Vrabie

Mesaj de Edi Vrabie »

osc1or scrie:daca le donezi, le iau eu... iti trimit datele pe mesaj privat?
sa fim seriosi, toti fac nada la fel... nici mai buna nici mai proasta... diferentele sunt foarte mici
Astept mesajul tau.
NU fac toti nada la fel sa fim seriosi.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eduard Vrabie scrie:Pana la urma totul se rezuma la SENZOR PLANET vs MG CARP (rezultatele de la ultimul concurs pe Corbu, unde SENZOR a avut 400kg (conform unui articol) si s-a clasat pe locul 13 din 15 confirma calitatea nadei - (pescari lotului sunt de calitate)). Multe magazine scad pretul nadei SENZOR, pentru a mai recupera ceva bani.
PS - donez 2-3kg de bile SENZOR de carlig pentru cei care pescuiesc in Ungaria - in Romania pestele nu se mai uita la SENZOR.
Vrabiuta, lasa frustrarile personale deoparte, nu cred ca esti tu in masura sa-ti dai cu parerea despre calitatea produselor noastre ! Daca nu ai avea "ochelarii de cal" la ochi si si privi putin in jur, ai observa ca 90% dintre magazinele din Bucuresti sunt parteneri Senzor Planet, iar in tara avem alte 250 de magazine partenere. La fel, poate te ajuta cu ceva sa afli ca Senzor exporta in 7 tari si are peste 20 de angajati permanenti....iar cota produselor Senzor Planet pe piata de nada din Romania este de peste 50%.... asa proaste cum susti TU ca sunt... Apropo, tu esti pescar sau ce (cine) esti de te pricepi asa bine ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

El are o de fapt o alta problema, ca nu il lasam sa-si promoveze moca balta pe Crapmania.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Aha... acum se explica ! :wink: Da' macar este pescar , ca nu il vad activ la topicuri legate de monturi, nade, etc ? :roll:
Ia zi vrabiuta tata ? :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Vladut Mateianu scrie:Aha... acum se explica ! :wink: Da' macar este pescar , ca nu il vad activ la topicuri legate de monturi, nade, etc ? :roll:
Ia zi vrabiuta tata ? :mrgreen:
Si-a luat zboru !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”