@Razvan..RazvanG scrie:Ma scuzati ca intervin in smardoialainsa nu doresc decat sa va spun un singur lucru,sunt multi pe acest forum care nu il cunosc pe Nae Popescu.Eu il cunosc si pot sa va spun ca absolut tot ce face,face din pasiune ptr pescuit.Ca are unele carente in felul cum se exprima,asta este alta poveste insa,nu il acuzati de faptul ca vine si ca spune ce si cum.Stiu cat s-a bucurat cand anul trecut a luat un loc 3 la cupa seniorilor,stiu cat a patimit si acest an la acelasi concurs.Este un pescar care nu s-a dat in laturi in a intreba lumea si tot timpul a fost avid de informatie.Consider ca in ziua de azi,oricine poate sa faca acasa bile iar daca punem si ingrediente de calitate ,va asigur ca ies bile bune.Inainte nu aveai cu ce sa faci comparatie,ingredientele lipseau cu desavarsire,aromele erau cumparate pe sub mana.Acum s-au schimbat lucrurile,orice pescar are acces la ingrediente de foarte buna calitate si rezultatele nu intarzie sa apara.Nu neaparat in concursuri,ca nu ne-am nascut pescari de concurs si nici asta nu cred ca aveam in gand la 8 ani m-am apucat de pescuit.Popescu a radiat de bucurie ptr faptul ca baiatul lui a facut un rezultat bun cu bilele pe care ei le-au conceput,fabricat sau cum vreti sa spuneti.Nu inteleg de unde atata carcota......
Nu are nimeni nimic cu popescu... il inteleg foarte bine.. si eu ma bucur cand castig podium cu bile MG ... dar sare lumea de popou in sus.. ca dc ma bag eu.. si eu doar am intrebat... dar lumea ..... stii tu cand faci treaba buna...
Felicitari inca odata Gherane.....