Re: IEZER - SLOBOZIA, POSIBILA PISTA MANSA SECUNDA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Se poate Sorin, nu zic nu....dar lista trebuia sa o incepi cu Cornel Rosioru, el este parintele carpfishingului modern in Romania ! :wink: Chiar daca nu le convine la unii....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

@Marin Laurențiu
Nu m-ai înțeles , im viața mea nu vb neintrebat si nici nu confirm vorbe , clubul pelicanul la jumatea concursului de la cetariu era la garla nu Pe locul 2 , Oana la sunat pe nitu si spre fericirea ta știu toată convorbirea inclusiv partea financiară , trecem peste asta , problema este ca in 37 ore după ce va dat nada ATI revenit si iati bătut si pe ovidius si pe Brașov dar la mustata ca brasovul avea un loc 1 pe sectorul c in fine căpitanul vostru este o pers care cum am mai spus când se vede cu saci in caruta este bine pe urma nu mai contează , pe mine unul nu mă deranjat nimic din ce sa întâmplat la cetariul. Eu dacă eram cumpărăm toată nada lui nitu dar când incepea concursul ca sa nu mai aibă ce sa vândă

@ Constantin Emilian
Cu ski jetul sa intrat după ce se oprise mansa si pentru a recupera o umbrela după apa.
Furtuna a fost dar si la cetariul a fost dar nu sa ajuns la SPOP joc ,
Intreabati-l pe Oana cum a fost oprită etapa
lacul Draghiceni jud. olt

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

sorin dinu scrie:@ Andrei Vladeanu
Propunerea pe care APCR a facut-o Ligii nu a fost ok.Cat timp APCR organizeaza singura campionatul national,toate taxele de participare se constituie intr-un fond care se foloseste la Campionatul Mondial.In propunerea pe care APCR a facut-o Ligii,daca o echipa componenta a Ligii castiga calificarile trebuie sa se descurce cu cheltuielile aferente participarii la Campionatul Mondial.
nu inteleg de ce nu a fost ok propunerea apcr-ului
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

marin laurentiu scrie:
andrei vladeanu scrie:
sorin dinu scrie: (...)
Oricum,ce am inteles eu din toate discutiile astea: noi,membrii clubului PELICANUL,suntem niste dobitoci. Daca stateam cuminti,si nu ne puneam impotriva APCR,puteam sa avem o mansa pe Darvari (...)
deoarece te consider un baiat inteligent, refuz sa cred ca asta ai inteles ci doar ca ai rastalmacit - tendentios as putea spune - datele problemei

inca o data, treaba sade in felul urmator

liga putea accepta propunerea oficiala a apcr-ului de a face una din cele 3 manse ale cn-ului 2011. ea se putea desfasura pe darvari. mai mult, sponsorizarile sau alte beneficii de imagine ale mansei respective ar fi aprtinut ligii si - implicit - cluburilor care compun aceasta grupare. adica voua.

unde vezi tu in textul de mai sus statul cuminte sau supunere apcr-ului?!?
era vorba de un parteneriat, refuzat de liga cu nonsalanta.
AV ,sa nu se interpreteze altfel,as vrea sa lamurim un aspect...poate multa lume vede darvariul ca pe un mare avantaj ptr Pelicanul si probabil din ac motiv se insista(sincer chiar nu stiu de ce se insista...cu balta mea,oferita moca si cu pierderi colaterale sa mai fiu si jignit si injurat...pai scuza-ma ma cam p... pe el de CN :wink: )...cred ca toti pescarii care au calcat vreodata pe darvari pot confirma faptul ca daca "nu ai loc" poti sa fi ...miez ca tot nu scoti peste de acolo :wink: ...intr-adevar daca o echipa pelicanul cade pe un loc bun exista sansa sa il exploateze la maxim ,dar in rest sanse sant ptr toata lumea mai ales in conditiile in care se pescuieste limitat... "pe culoar" :wink: ...asta cu "jucatul acasa" e mai mult teoretic un avantaj...practic s-a vazut si in 2009(Pelicanul a pierdut 3 echipe din 7 pe darvari si nici o echipa a clubului nu a castigat vreun sector :wink: ) ...la fel si in 2010 cand senior s-a curatat pe floreasca....carp fun d-abia s-a redresat pe ultima suta de m la cetariu....Natural s-a curatat pe bunget...etc...
darvariul a fost propus doar in contrapartida cu alte balti de care nimeni nu stie absolut nimic...nici potential ...nici sectorizare...sa mergi pe astfel de balti....mai bine,vb lui victorash o dam pe dambovita, tronsonul vitan-glina :wink:

ok. am inteles ca lumea se inseala considerand ca pescarii de la pelicanul au vreun avantaj pe darvari :wink:

dar nu asta discutam

eu am sustinut ca apcr ar trebui sa taie darvariul de pe lista, iar oana a zis ca din cauza dusmaniei pe care subsemnatul i-o poarta nu tin cont de interesele pescarilor competitori.
care sunt interesele, care sunt pescarii si mai ales care sunt competitorii?!?!
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:
sorin dinu scrie:@ Andrei Vladeanu
Propunerea pe care APCR a facut-o Ligii nu a fost ok.Cat timp APCR organizeaza singura campionatul national,toate taxele de participare se constituie intr-un fond care se foloseste la Campionatul Mondial.In propunerea pe care APCR a facut-o Ligii,daca o echipa componenta a Ligii castiga calificarile trebuie sa se descurce cu cheltuielile aferente participarii la Campionatul Mondial.
nu inteleg de ce nu a fost ok propunerea apcr-ului

...daca noi PDL castigam alegerile vom plati salarii doar celor care ne-au votat, restul au voie sa munceasca chiar sunt invitati, dar nu vor fi platiti :D

Felicitari pentru obtinerea contractului de sponzorizare cu berea cu gust amarui...se poate face publica valoarea sponsorizarii?
Milionar excentric

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:

eu am sustinut ca apcr ar trebui sa taie darvariul de pe lista, iar oana a zis ca din cauza dusmaniei pe care subsemnatul i-o poarta nu tin cont de interesele pescarilor competitori.
care sunt interesele, care sunt pescarii si mai ales care sunt competitorii?!?!
1 interesele in cazul de fata sunt conditiile oferite ,asemanarea cu locul de desfasurare al competitiei ,nefavorizarea unuia sau altuia .

2 pescarii sunt toti aceeia care doresc desfasurareain bune conditii a competitiei ,cei care au fost furati,nedreptatiti si jigniti dea lungul anilor trecuti si care nu mai doresc sa se intample aceste lucruri .
3 competitorii sunt cluburile
a PELICANUL
b CARP ZONE
c BARICADA
d AVIATORS CARP
e ACVILA
f SOIMUL
e SI FOARTE MULTI PESCARI CARE ASTEAPTA CA ILEGALITATILE FACUTE DE APCR SA INCETEZE .
ACESTI PESCARI NU SUNT DEOCAMDATA INREGIMENTATI IN NICI O STRUCTURA.

EU CONSIDER CA SUNT SUFICIENTE MOTIVE PENTRU A EXISTA O ALTERNATIVA VIABILA .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: e SI FOARTE MULTI PESCARI CARE ASTEAPTA CA ILEGALITATILE FACUTE DE APCR SA INCETEZE .
ACESTI PESCARI NU SUNT DEOCAMDATA INREGIMENTATI IN NICI O STRUCTURA.
pai de ce nu-i inregimenteaza liga de crap. vad ca liga are practic 2 (doua) loturi.
eu nu zic ca nu pot exista alternative. dar este mai mult decat evident ca nu liga este aceea.

pana la aparitia alternativei, 16 cluburi s-au constituit intr-o structura majoritara si se ocupa de cn.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Andrei I scrie:...daca noi PDL castigam alegerile vom plati salarii doar celor care ne-au votat, restul au voie sa munceasca chiar sunt invitati, dar nu vor fi platiti :D
exemplul nu e bun. pdl da salarii de la buget
aici a fost vorba de atragerea de fonduri.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
pana la aparitia alternativei, 16 cluburi s-au constituit intr-o structura majoritara si se ocupa de cn.
sa inteleg ca anul acesta la campionatul national vor participa din start 16 cluburi din partea apcr !!!!!!
daca va fi asa ''sincere felicitari ''ai pe cine reprezenta ,dar daca nu ............!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:
sa inteleg ca anul acesta la campionatul national vor participa din start 16 cluburi din partea apcr !!!!!!
daca va fi asa ''sincere felicitari ''ai pe cine reprezenta ,dar daca nu ............!!!!!!!!!!!!!!
din pacate, nu pot intoarce complimentul pentru cine reprezinta liga de crap...
oricum, multumesc
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”