COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: CORNEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de andrei vladeanu »

gsg scrie:E simpla; in locul transformarii APCR din asociatie de persoane fizice in asociatie de asociatii (aici ar trebui sa citesti inca odata art. 35 din OG 26/2000) trebuia sa infiintezi federatia de pescuit sportiv. .
iti multumesc pentru ca imi spui ce trebuia eu sa fac. din pacate, aici discutam NUMAI de pescuitul la crap. prin urmare nu putea eu sa transform APCR (unde C vine de la CRAP) in FRPS (unde PS vine de la pescuit sportiv).
poate doar daca ma chema popescu...

gsg scrie:Documentele depuse de FNPSR si Senzor sunt in acelasi biblioraft la ANS. Faptul ca v-ati impotmolit in federatia lui Tarus denota ceva limite prin anumite zone. Dovada faptul ca acestea au fost depasite cu usurinta si infiintarea federatiei a fost posibila..
desigur. cu usurinta si incalcarea legii. intr-adevar, aici avem o limita...
gsg scrie:Ori practicarea activitatilor care, potrivit legii, trebuie autorizate (ma refer la acitvitati sportive) este ilegala si practicarea in forma continuata este premiza agravanta. Ar trebui sa tragi concluziile necesare. LRS le-a tras si acum arunca castana la cluburi (vezi calendarul de competitii LRS). Dar se pare ca si aici cluburile s-au prin si am informatii ca se pune de o AG pentru a se decide ce e de facut.
Nu crezi ca ar fi utila o adunare generala a APCR prin care sa dezbateti situatia creata prin aparitia federatiei sportive? Eu asa as face. Adunarea generala este organul suprem intr-un ONG si ar trebui sa decida in cunostiinta de cauza. Nu va asumati responsabilitati pe care nu vi le-a dat adunarea generala si sti bine de ce.
continui sa-mi dai sfaturi fara sa raspunzi punctual - in spiritul topicului - ce a facut ilegal apcr prin organizarea cn crap in lipsa unei federatii sportive???
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Legea 69/2000

Art. 88
Constituie contraventie urmatoarele fapte, daca nu sunt savarsite in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:
a) incalcarea dispozitiilor art. 13 alin. (3), prin admiterea de catre organizatori a participarii la competitiile sportive oficiale inscrise in calendarele federatiilor sportive nationale pe ramuri de sport;
b) participarea la activitatile sportive organizate a sportivilor care nu prezinta avizul medical, conform prevederilor art. 55;
c) prezentarea unor declaratii sau documente inexacte in baza carora s-a operat inscrierea la competitii potrivit prevederilor lit. a) este sanctionabila cu amenda, daca, potrivit legii, fapta nu constituie infractiune;
d) ingradirea de catre detinatorii de baze sportive a accesului celor indreptatiti sa le utilizeze;
e) organizarea manifestarilor sportive fara a asigura conditiile prevazute prin regulamentul federatiei sportive nationale respective;
f) administrarea necorespunzatoare a bazelor si a instalatiilor sportive de catre detinatorii acestora sau de catre cei carora li s-a recunoscut un drept de folosinta asupra lor, sanctionabila cu amenda, potrivit legii, daca fapta nu constituie infractiune;
g) refuzul de a se supune controlului instituit prin prezenta lege sau de a prezenta avizele si autorizatiile de functionare;
h) neaducerea la indeplinire, la termenele stabilite, a masurilor dispuse anterior, precum si a solicitarilor legale ale Ministerului Tineretului si Sportului.
i) neachitarea contravalorii timbrului olimpic catre Comitetul Olimpic Roman;
j) neinregistrarea bazelor sportive in Registrul bazelor sportive;
k) nerespectarea prevederilor art. 70 alin. (1) lit. g).
l) nerespectarea prevederilor art. 55 alin. (4).

Le gasesti aici pe toate.
:D

Din cate spui tu ca APCR (asociatia pescarilor de crap) daca nu este structura sportiva ce este ? Sindicat?
Ultima oară modificat Dum Mar 13, 2011 12:11 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

nea fane, lasa-ma cu legea 69.

nu intelegi ca apcr NU ESTE STRUCTURA SPORTIVA?!?!?

ce treaba avem noi cu legea sportului?
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Am si eu cateva intrebari ptr. dl. Popescu :
- in cate procese ati fost implicat de-a lungul timpului (atat dvs. cat si institutia (societatea, asociatia) pe acre ati reprezentat-o) si in ce calitate (reclamant sau parat) ?
- de ce nu lasi oamenii sa-si faca CN-ul anul asta , ptr. ca dumneata inca nu esti total pregatit ?
- va deranjaza daca AGVPS ,APCR, LIGA,etc. o pun de-o braila intre ele(uite asa , amical,neoficial) si invingatoarea pleaca la CM cu un lot propriu de pescari...fara sa fie oficial, cu stampila, de la Federatie ?
- aveti de gand sa cereti fonduri de la buget ptr. CM 2012 ?
- in fruntea oricarei federatii se afla fosti sportivi de performanta ...dvs. ati facut performanta in pescuit ?
- am inteles ca faceti toate astea fara vre-un interes anume...cum v-a venit ideea de a face chiar o federatie de pescuit cand n-aveti nici o legatura cu sportul de competitie (cel putin la Crap) si fara sa tineti cont ca in domeniu, atat cat sunt de rau organizate, existau deja mai multe entitati care promovau sportul acesta ?
- dvs. cand intrati ca oaspete in casa altuia , spuneti : buna ziua sau : am venit sa ma p*** pe casa voastra ?...ptr. ca modul in care ati ales sa conlucrati cu organismele deja existente in domeniul asta ma face sa cred ca nu stiti sa dati buna ziua !

Ii tot trageti cu Legea 69 aia de parca ptr. dvs. a fost scrisa ! La un moment dat o sa vedeti ca orice judecator stie sa judece in numele legii si-n spiritul legii...ptr. ca nu e robot , e om si are constiinta ! Dvs. va considerati blindat de legea aia , ati pus mana pe ciolan si nu-i mai dati drumul ! Eu , de pe margine asta vad si mi-e imposibil sa cred ca faceti toate astea dezinteresat... ptr. ca vad ca postati de pe picior de forta , ca aveti tot timpul numai somatii si amenintari in cap, ca nu va ganditi deloc la pescarii ce si-au facut planuri deja ptr. CN-2011, ca va doare-n kur de cine si ce angajamente si-a luat fata de organizatori, patroni de balti, sponsori, media,etc,etc...doar ca sa te pui pe dumneata in prim plan precum o zana ce face minuni ! Fa-ti federatia de la A la Z si sa apari si sa dai directii si sarcini aici cand i-o scrie numele si adresa pe pagina de contact de la CIPS-FIPS (cum apare acum AGVPS ...vezi : http://www.fips-ed.com/contact_eng.htm# ) ! Ala e ultimul lucru pe care trebuie sa-l faci , dar e cel mai important ptr. cei care participa in domeniul asta ! De-abia atunci o sa realizezi ceva si de-abia atunci o sa ai de luptat in federatia dumitale cu cine va vrea sa-ti ia locul...si-o sa ti-l ia :!: :!: :!:

@George,

pune-le cu * cand le scrii :P

Dan M
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Andrei Vladeanu,
Daca inteleg bine inseamna ca nu mai organizati CN de crap?

Intradevar, in final ai recunoscut; Nu aveti nici o treaba cu pescuitul sportiv.

Competitii sportive se fac doar de persoanele juridice autorizate. Cluburile membre APCR pot trage acum concluziile cuvenite.
Quad erat demostrandum.

Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata.

andrei vladeanu
Veteran

gsg scrie:Andrei Vladeanu,
Daca inteleg bine inseamna ca nu mai organizati CN de crap?

Intradevar, in final ai recunoscut; Nu aveti nici o treaba cu pescuitul sportiv.

Competitii sportive se fac doar persoanele juridice autorizate. Cluburile membre APCR pot trage acum concluziile cuvenite.
Quad erat demostrandum.

Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata.
nea fane,
tacticile astea de tip securist nu ma impresioneaza deloc, ba chiar ma amuza.

eu te rog sa-ti justifici afirmatiile (care mai de care mai fantasmagorice), iar d-ta (pt ca - evident - nu esti in stare) tragi concluzii si inchei demonstratii - qed.

atentie sporita.
nu ca nu avem nicio treaba cu pescuitul sportiv. nu am avut pt ca nu a fost nevoie.
daca este nevoie o sa avem.
daca pescuitul la crap va deveni LEGAL o ramura a federatiei, atunci noi vom intra in legalitate.

insa cluburile APCR nu vor intra in federatia asta fantoma pana cand nu vor putea merge la mondiale prin federatie. atunci federatia va fi una in toata regula, iar eu nu am nicio problema ca a facut-o popescu sau ionescu.

sprer ca sunt desstul de clar.
The One Team

buhac constantin

Re: COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de buhac constantin »

Pana rezolvam problema cu actele Clubului catre ce Cluburii membre actuale ale Federatiei ne indrumati ?
Care sunt Cluburile membre la ora actuala ?

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnul Presedinte
Eu si partenerul meu anul acesta dorim sa participam la Campionatul National de pescuit la Crap .
La ora actuala nu sunt membru al unui Club afiliat la Federatie .De maine noi doi devenim membrii ai Clubului la care ne indrumati dumneavoastra .Noi in anul 2011 nu dorim sa participam la concursuri comerciale .In schimb dorim sa participam la Campionatul National .Fiind noi veniti in acest Club unde cred ca sunt pescari mai buni decat noi doi sigur nu ne va selectiona in primi 12 sa zicem . Eu si partenerul meu cum vom putea participa la C.N ?
Campionatul National se va desfasura pe Loturi de XX pescari ori pe echipe de 2 pescari ?
Nu cred ca este corecta desfasurarea Campionatului National sa se desfasoare pe Cluburi .
La nici un sport echipa Campioana nu reprezinta Romania la Campionatele Mondiale .
Niciodata nu se vor strange cei mai buni 12 pescari la un singur Club .
Nici in 1986 Steaua cand a luat Cupa Campionilor la fotbal nu avea toti jucatorii la echipa nationala .
Ce parere aveti ?

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

Rog adminul sa il baneze pe acest excroc si tzepar. Nu mai doresc sa aud aberatiile lui.
Pe toate forumurile de pescuit a fost banat si vazand ca aici este bagat in seama a inceput sa posteze verzi si uscate. Pe noi utilizatorii acestui website nu ne intereseaza sa citim legi sau ordonante de urgenta, pe noi ne intereseaza pescuitul.
Eu unul nu tolerez prezenta lui pe acest forum. Consider ca el doreste in continuarea sa pacaleasca si sa fure banii pescarilor si a gasit pe acest forum un mediu propice pentru activitatile sale (de tzepar).

Daca website-ul www.crapmania.ro nu ia nici o masura consider ca se face partas la toate actiunile tzeparului.

Din partea mea singura modalitatea de a mai posta pe forumurile de pescuit este sa isi onoreze datoriile si dupa aceea vom mai vedea daca il acceptam in comunitatea noastra.

andrei vladeanu
Veteran

stefane,
am zis sa-l lasam sa spuna ce doreste, pentru ca lumea sa traga singura concluziile.
banarea nu cred ca era o solutie.
pe urma s-ar fi vorbit pe la colturi, iar informatiile ar fi fost confuze.
nu zic ca acum sunt foarte clare, dar cine are putere de discernamant isi poate face o idee despre cum stau exact lucrurile.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”