iti multumesc pentru ca imi spui ce trebuia eu sa fac. din pacate, aici discutam NUMAI de pescuitul la crap. prin urmare nu putea eu sa transform APCR (unde C vine de la CRAP) in FRPS (unde PS vine de la pescuit sportiv).gsg scrie:E simpla; in locul transformarii APCR din asociatie de persoane fizice in asociatie de asociatii (aici ar trebui sa citesti inca odata art. 35 din OG 26/2000) trebuia sa infiintezi federatia de pescuit sportiv. .
poate doar daca ma chema popescu...
desigur. cu usurinta si incalcarea legii. intr-adevar, aici avem o limita...gsg scrie:Documentele depuse de FNPSR si Senzor sunt in acelasi biblioraft la ANS. Faptul ca v-ati impotmolit in federatia lui Tarus denota ceva limite prin anumite zone. Dovada faptul ca acestea au fost depasite cu usurinta si infiintarea federatiei a fost posibila..
continui sa-mi dai sfaturi fara sa raspunzi punctual - in spiritul topicului - ce a facut ilegal apcr prin organizarea cn crap in lipsa unei federatii sportive???gsg scrie:Ori practicarea activitatilor care, potrivit legii, trebuie autorizate (ma refer la acitvitati sportive) este ilegala si practicarea in forma continuata este premiza agravanta. Ar trebui sa tragi concluziile necesare. LRS le-a tras si acum arunca castana la cluburi (vezi calendarul de competitii LRS). Dar se pare ca si aici cluburile s-au prin si am informatii ca se pune de o AG pentru a se decide ce e de facut.
Nu crezi ca ar fi utila o adunare generala a APCR prin care sa dezbateti situatia creata prin aparitia federatiei sportive? Eu asa as face. Adunarea generala este organul suprem intr-un ONG si ar trebui sa decida in cunostiinta de cauza. Nu va asumati responsabilitati pe care nu vi le-a dat adunarea generala si sti bine de ce.