Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
 de cand cei care nu vor sa participe la selectzia pt.lotul natzional sunt "utilitarii'-adica cu alte cuvinte umplutura
  de cand cei care nu vor sa participe la selectzia pt.lotul natzional sunt "utilitarii'-adica cu alte cuvinte umplutura  Sezi ghinisor mai puisor ca sunt multzi pescari nu buni ci foarte buni care nu participa la selectzi din fff multe motive.Unele sunt pur subiective ,altele obiective.Asa ca atunci cand mai vrei sa faci o afirmatzie gandeste bine inainte de a jigni
 Sezi ghinisor mai puisor ca sunt multzi pescari nu buni ci foarte buni care nu participa la selectzi din fff multe motive.Unele sunt pur subiective ,altele obiective.Asa ca atunci cand mai vrei sa faci o afirmatzie gandeste bine inainte de a jigni  
  Poate pt.tine ca pentru multzi pescari nu prea.
 Poate pt.tine ca pentru multzi pescari nu prea. 

Tot respectul pt.Maestru si pt APCR ca au fost in stare sa organizeze un concurs de asemenea anvergura.Cand am spus ca te iubesc nu am spus in ce mod.....
 Tot respectul pt.Maestru si pt APCR ca au fost in stare sa organizeze un concurs de asemenea anvergura.Cand am spus ca te iubesc nu am spus in ce mod.....  (stai linistit nu sunt GAY)In privintza statului la tastatura tzin sa te informez ca in sezon sunt mai mult pe balta(activitatea pe care o desfasor imi permite acest lucru),calculatorul nu reprezinta un hobby ci numai o necesitate.Sa auzim numai de bine.Razvan Dobrescu
 (stai linistit nu sunt GAY)In privintza statului la tastatura tzin sa te informez ca in sezon sunt mai mult pe balta(activitatea pe care o desfasor imi permite acest lucru),calculatorul nu reprezinta un hobby ci numai o necesitate.Sa auzim numai de bine.Razvan Dobrescu