CUPA DE PRIMAVARA-LACUL 2 BUNGET-ED A-II-A 7-10 aprilie 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Ovidiu Oancea

Re: CUPA DE PRIMAVARA-LACUL 2 BUNGET-ED A-II-A 7-10 aprilie

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Multumim pentru felicitari!

Vreau sa il nominalizez aici pe partenerul meu - George Ilinca ca sa nu mai apara saracul mereu generic ca "partener". Un pescar bun cu care fac si voi mai face echipa si in viitor. Ne-am sudat ca echipa si lucrul asta ne-a facut sa progresam.

Felicitari pentru toti participantii, pentru organizatori si nu in ultimul rand pentru arbitri (v-am promis ca va trezim pentru cantarire si ne-am tinut de cuvant :lol: ). Un concurs mega greu datorita conditiilor meteo.

Sorel
Puncte: 0

Mesaj de Sorel »

Trebuie sa va felicitam si noi colegii de la 5 :lol: ....ati pescuit foarte frumos sa spunem asa ......

Bravo voua....in continuare nu-mi dau seama cum puteti sa va odihniti in scaune :D :D ....

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

florentin petre scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cum se face ca s-a prins in ultima noapte intr-un stand ,cat nu s-a prins pe toata balta la un loc ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e clar fratilor , e cusuta cu ata alba asta .
oricum baietii merita felicitarile pt cat de mult au muncit la PESCUIT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ai facut efortul de ati deschide cont ca sa postezi ca este cusuta cu ata alba ????
1. nu am prins intr-o seara cat sa prins tot concursul , 22kg le-am prins de la ora 9 - 11:20 inainte de finalul concursului , si le-am prins si cu voce tare
2.ai sa intelegi cand ai sa fii pescar (eu nu sunt mare pescar si nici nu vreau sa ajung) cand ajungi mare pescar esti foarte pricinos ,
3.ma bucur ca gandesti asa , data viitoare sa fii mai atent sau cand vei ajunge pescar si vei fii intr-un concurs

Ma bucur ca va-ti simtit bine pe lacul 2 bunget , vom incerca si de acum incolo sa va simtiti si mai bine si sa va asiguram conditi si mai bune
felicitari castigatorilor
felicitari participantilor
felicitari Pricinosilor
lacul Draghiceni jud. olt

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

SIMESCU VALENTIN scrie:
florentin petre scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cum se face ca s-a prins in ultima noapte intr-un stand ,cat nu s-a prins pe toata balta la un loc ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e clar fratilor , e cusuta cu ata alba asta .
oricum baietii merita felicitarile pt cat de mult au muncit la PESCUIT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ai facut efortul de ati deschide cont ca sa postezi ca este cusuta cu ata alba ????
1. nu am prins intr-o seara cat sa prins tot concursul , 22kg le-am prins de la ora 9 - 11:20 inainte de finalul concursului , si le-am prins si cu voce tare
2.ai sa intelegi cand ai sa fii pescar (eu nu sunt mare pescar si nici nu vreau sa ajung) cand ajungi mare pescar esti foarte pricinos ,
3.ma bucur ca gandesti asa , data viitoare sa fii mai atent sau cand vei ajunge pescar si vei fii intr-un concurs

Ma bucur ca va-ti simtit bine pe lacul 2 bunget , vom incerca si de acum incolo sa va simtiti si mai bine si sa va asiguram conditi si mai bune
felicitari castigatorilor
felicitari participantilor
felicitari Pricinosilor
Felicitari Vali insfarsit ai reusit si tu sa castigi un concurs,nu e fain sa te uiti de sus in jos la ceilalti pescari :D :D :D ,te pupa fratele tau si la mai mare,ai avut noroc cu canepa :lol: :lol: :lol: altfel situatia era invers dar oricum ai toate meritele

bms team

Mesaj de bms team »

Felicitari castigatorilor si felicitari colegilor de concurs care au indurat alaturi de noi vremea urata chiar dak nu au prins pesti. Nu a fost vina noastra. A fost de vina vremea urata care i-a bagat pe pestisori la apa mai mare unde a fost apa mai calda etc.Inca odata felicitari tuturor concurentilor si organizatorilor.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Felicitari Vali ! Sa o ti tot asa ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vreme urita - nopti geroase , in ultima noapte nu se vedea o lumina pe garla - erau congelate bateriile de la lanterna , vant ca dracu , dar asa e pe garla , unii prind pe orice vreme , altii nu .
Felicitari castigatorilor si respect tuturor pescarilor la acest concurs ... Eu unul mi-am atins obiectivele anterior propuse si am luat pulsul garlei la acest moment in vederea CN .
Imi spunea Nitzu , doar am fost colegi de stand , ca din clubul din care face parte , Natural Crap - a primit informatie confidentiala , i-au spus ca nu are cum sa prinda crap mai mic de 2 kg .... si a luat o PUZDERIE de numai 600-800 grame + zeci de carasi !!! :wink: :wink: Sincer daca era adevarata informatia - ne facea zob Nitzu , prindea cite 20 -30 pesti intre 2 cantare si daca punea pe foaie macar 1 bucata - era bine !!! Chiar era suparat pentru lipsa de sinceritate a colegilor lui ....
Iar eu am pastrat crapii aia mici la sugestia lui Alex Matea - altfel nu faceam cele 28 kg ...... Bravo copile , cu ochiul tau la pesti mici am cantarit de si de 1 kg si de 1 kg si o litra ...samd
Concluzie ??? Dracu stie ..... vedem la vara .

O nota in plus pentru Bogdan Caba - a acordat diplome de participare tuturor si a facut un protocol OK dupa concurs - din pacate eu nu am avut timp sa stau - dar gestul este de mentionat .

florentin petre

Mesaj de florentin petre »

se pare ca avem o problemaaaaaaaa. dn simescu se urzicaaaaaa. de ce oare ? adevarul deranjeaza ? doare ?
eu nu am vrut decat sa va felicit , daca tu intelegi alceva si te dai singur in vileag , asta e , ai intrat pe patul de nada :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , asa ca nu e suparare ca ai muscat , te da fratele tau afara ,face o poza cu tine , apoi iti da drumul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

florentin petre scrie:se pare ca avem o problemaaaaaaaa. dn simescu se urzicaaaaaa. de ce oare ? adevarul deranjeaza ? doare ?
eu nu am vrut decat sa va felicit , daca tu intelegi alceva si te dai singur in vileag , asta e , ai intrat pe patul de nada :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , asa ca nu e suparare ca ai muscat , te da fratele tau afara ,face o poza cu tine , apoi iti da drumul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu te inteleg ,ti- am raspuns la ce mai intrebat , pe mine nu ma afecteaza adevarul si daca este pozitiv si daca este negativ
Tu sa ma feliciti , ok cine ma felicita , uimestema
Sa ma dau in primire eu , (ti-am spus sa fii Mai atent, cand urmaresti pe cineva)
Fate filozof poetule , am uitat sa-ti spun in tinerete am fost hot Tu ce ai fost
Cand ma dai afara ca poza nu Mai avem cum sa facem ca ramane decat unul si mai imi dai si drumul ,vezi sa nu iti dai drumu pe tine daca mai poti
Lingirica ti-ai deschis contul asta sa-mi trimiti mie 2 mesaje
Ultima oară modificat Lun Apr 11, 2011 23:33 de către SIMESCU VALENTIN, modificat 1 dată în total.
lacul Draghiceni jud. olt

florentin petre

Mesaj de florentin petre »

ce sa fiu in tinerete ? dastea pe santier , zugraveli , faiante , si altele care le practic si acum , apropo , ai ceva de munca ? . faza e ca eu va felicit , iar voi o luati aiurea , cine sa va mai inteleaga si pe voi ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”