Vreme urita - nopti geroase , in ultima noapte nu se vedea o lumina pe garla - erau congelate bateriile de la lanterna , vant ca dracu , dar asa e pe garla , unii prind pe orice vreme , altii nu .
Felicitari castigatorilor si respect tuturor pescarilor la acest concurs ... Eu unul mi-am atins obiectivele anterior propuse si am luat pulsul garlei la acest moment in vederea CN .
Imi spunea Nitzu , doar am fost colegi de stand , ca din clubul din care face parte , Natural Crap - a primit informatie confidentiala , i-au spus ca nu are cum sa prinda crap mai mic de 2 kg .... si a luat o PUZDERIE de numai 600-800 grame + zeci de carasi !!!

Sincer daca era adevarata informatia - ne facea zob Nitzu , prindea cite 20 -30 pesti intre 2 cantare si daca punea pe foaie macar 1 bucata - era bine !!! Chiar era suparat pentru lipsa de sinceritate a colegilor lui ....
Iar eu am pastrat crapii aia mici la sugestia lui Alex Matea - altfel nu faceam cele 28 kg ...... Bravo copile , cu ochiul tau la pesti mici am cantarit de si de 1 kg si de 1 kg si o litra ...samd
Concluzie ??? Dracu stie ..... vedem la vara .
O nota in plus pentru Bogdan Caba - a acordat diplome de participare tuturor si a facut un protocol OK dupa concurs - din pacate eu nu am avut timp sa stau - dar gestul este de mentionat .