stan madalin scrie:Ciuchi scrie:In rest, eu va doresc multa sanatate la toti, fire intinse si sa mai lasati din rautati ca nu prea isi au rostul in asemenea sport. E prea frumos carp-fishing-ul si in loc sa fie pe primul loc placerea pescuitului, la noi la 9 din 10 concursuri trebuie sa apara polemici si jigniri dupa incheierea lui. Ma uit pe topic-ul asta si chiar nu vad rostul acestor dusmanii. Castigatori sau pierzatori... cu totii suntem pescari de crap si ar trebui sa fie o comunitate mai legata si care ar trebui sa se respecte mai mult :)quote]
Mare dreptate Ciuchi !
Vali S si Bogdan , parerea mea am scris-o mai devreme , dar atat timp cat o sa participati la concursuri pe Bunget o sa lasati intotdeauna loc de interpretari . Asta doar daca nu o sa iesiti pe ultimele locuri .
Normal ca voi cunoasteti balta cel mai bine , normal ca stiti cel mai bine la ce mananca , de aici se poate trage o concluzie - concurenta neloiala .
La Corbu , anul trecut , patronul baltii se afla pe locul 3 cu sanse reale la locul 2 . Chiar inainte de finalul concursului s-a retras din competitie , lasand premiul ( destul de mare ) locului 4 .
Deci parerea mea este ca daca nu mai doriti polemici si totusi sa participati la concursuri pe Bunget sa o faceti onorific .
In rest , fire intinse si sa ne vedem cu bine !!!!!
Madaline, intr-o oarecare masura, iti dau dreptate: participarea administratorilor baltilor la concursurile organizate pe baltile administrate de catre acestia nu este de bun augur si straneste polemici. Eu insumi l-am suspectat pe Bogdan de lipsa fair-play-ului, atunci cand duminica dimineata am vazut rezultatele. Iar eu il cunosc bine pe Bogdan (cel putin asa cred) si nu l-as vedea in stare sa faca acest lucru. Dar...la acel moment...gandurile mi-au plecat razna...
Dar, din pacate, acesta nu este singurul motiv pt care ajungem la polemici. Daca ar fi singurul, ar fi bine, deoarece administratorii baltilor ar renunta la acest obicei de a participa la concursurile organizate la ei "acasa" si atunci totul ar fi ok. Dar...se pare ca mai sunt si alte motive: lipsa de fair-play, lipsa de experienta competitionala, frustrarea, rautatea, si multe altele. Imi permit sa va mai retin atentia inca putin, pt a va povesti una dintre cele mai placute experiente pe care le-am trait la acest concurs si care constituie o pilda de viata (de pescar) demna de luat in seama. Fac acest lucru in speranta ca vom inceta polemica legata de castigarea acestui concurs (si nu numai).
Dragi prieteni, am participat la acest concurs impreuna cu prietenii mei Gabi Milea si Nicu Aurel. Am avut onorea de a-i avea ca "vecini" de stand pe doi dintre cei mai titrati pescari din tara: la stanga a fost Sorin Rudeanu cu partenerul, la dreapta a fost Tata Nitu cu partenerul. Cand am aflat rezultatul premergator inchiderii concursului, cu Bogdan pe locul 1, le-am spus colegilor mei (asa cum am scris si mai sus) ca il suspectez pe Bogdan ca nu a jucat corect. Am mers la vecinul Sorin Rudeanu si l-am intrebat ce parere are si i-am spus ca eu consider ca lucrurile nu sunt ok. raspunsul lui a fost foarte simplu si la obiect: "daca nu ai dovezi, inseamna ca nu au facut nimic rau, iar daca ei chiar au facut ceva rau, Cel de Sus i-a vazut". Felicitari, Sorine! Ai dovedit ca pe langa faptul ca esti un pescar foarte bun (iar noi am simtit pe pielea noastra acest lucru

Asa cum multi dintre noi ne dorim sa ajungem cat mai sus in ierarhia pescuitului de crap din Romania, cred ca tot mai multi dintre noi ar trebui adopte si atitudinea fair-play a unora dintre cei care stau in pozitii fruntase in aceasta ierarhie. Inca o data, tot respectul pt tine, Sorin Rudeanu!
Toate cele bune,
Florin Vasile