REZULTATE VOT SCHIMBARE LOCATII ETAPE - CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Pasa

Re: REZULTATE VOT SCHIMBARE LOCATII ETAPE - CN 2011

Mesaj de Pasa »

Costel Stanila scrie:Am fost informat ca administratorul de la Magura 9 nu mai doreste sa puna balta la dispozitie pentru finala.
Astept cat mai curand propuneri de la cluburile participante la CN.

Multumesc,
Atunci sa ramana Bungetul
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Darius Handrea

Mesaj de Darius Handrea »

@Pasa

Mai bine Lates

Pasa

Mesaj de Pasa »

dupa lungi discuti cu proprietari lacului Bunget acestia sunt de acord sa puna lacul la dispozitia organizatorului cn 2011 si sa contribuie cu suma de 1500 euro pt lotul national si sa si puna doar pe bluza de trening sigla lacului Bunget
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Pasa

Mesaj de Pasa »

Darius Handrea scrie:@Pasa

Mai bine Lates
ca sa ne excrocheze gabi sandu mai bine nu :lol: :lol: :lol: :lol:
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Costel Stanila scrie:
SIMESCU VALENTIN scrie:Sa fie clar pentru toata lumea, tin sa precizez ca eu nu primesc nici macar un cent din sponsorizari obtinute de la balti, si nici de la evenimentele pe care le organizez in numele APCR.
Jurate ca anul trecut nu ai luat 2000 euros , ca eu am votat pentru ,
Se pare ca si tu participi degeaba la sedintele APCR, pentru ca nu intelegi nimic.
Eu am fost premiat la AG din 04.12.2010 de catre APCR, asa cum au votat membrii asociatiei, in unanimitate, cu suma de 2000 euro impozabili, 16% din ei s-au platit impozit la stat, din banii care i-am adus sponsorizare la asociatie prin relatiile mele personale si pentru munca depusa pentru APCR in 2010, nicidecum din alti banii care au fost dati ca sponsorizare sau din evenimente organizate.Perfect legal si corect.[/quote]

2000 EURO PRIMA PENTRU SPONSORIZARILE ADUSE LA APCR SI ASCUNSE MURITORILOR DE RAND .
DACA PRIMA A FOST DE 2000 EURO ........CAT AU FOST SPONSORIZARILE ADUSE SI MAI ALES CE SA FACUT CU ACESTI BANI !!!!!!!!!!!!!!!!!
SAU INCASAT ANUL TRECUT 21000 EURO TAXA PLUS 3000 EURO SUPERPESCAR PLUS 3800 EURO MOARA VLASIEI ......TOTAL 28.000 PLUS SPONSORIZARILE STANILA ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CAT SA CHELTUIT CU DEPLASAREA IN ANGLIA ,DACA IN 2009 SA FACUT DEPLASARE CU 13500 EURO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALOOOOOOOOOO.......GABI SANDU ..........ANDREI VLADEANU ............COSTEL STANILA !!!!!!!!!!JUSTIFICATI CHELTUIELILE CAT MAI URGENT !!!!!!!!!!!!!!!!
JOS MAFIA DIN PESCUITUL LA CRAP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

vali,
sa intelegem ca nu ti-ai respectat promisiunile pe motiv ca stanila c-tin este o vrajeala ieftina?

mai multe motive andrei ,, m-au deranjat in primul rand conditiile

pe de alta parte, am observat ca natural nu s-a inscris la cn 2011. in acest caz de ce ati mai votat baltile? in forular se scria clar ca voteaza cine baga lot la cn.
sau este vorba de vrajeala scumpa?[/quote]

Am votat boss ca la timpul acela aveam lot pe parcurs m-am sucit andrei (am avut motive) credema ,
lacul Draghiceni jud. olt

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

SIMESCU VALENTIN scrie:vali,
sa intelegem ca nu ti-ai respectat promisiunile pe motiv ca stanila c-tin este o vrajeala ieftina?

mai multe motive andrei ,, m-au deranjat in primul rand conditiile

pe de alta parte, am observat ca natural nu s-a inscris la cn 2011. in acest caz de ce ati mai votat baltile? in forular se scria clar ca voteaza cine baga lot la cn.
sau este vorba de vrajeala scumpa?
Am votat boss ca la timpul acela aveam lot pe parcurs m-am sucit andrei (am avut motive) credema , [/quote]
Si acuma ai lot,totul e sa vrei :!: :!:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”