Atunci sa ramana BungetulCostel Stanila scrie:Am fost informat ca administratorul de la Magura 9 nu mai doreste sa puna balta la dispozitie pentru finala.
Astept cat mai curand propuneri de la cluburile participante la CN.
Multumesc,

Moderator: gor965
Atunci sa ramana BungetulCostel Stanila scrie:Am fost informat ca administratorul de la Magura 9 nu mai doreste sa puna balta la dispozitie pentru finala.
Astept cat mai curand propuneri de la cluburile participante la CN.
Multumesc,
ca sa ne excrocheze gabi sandu mai bine nuDarius Handrea scrie:@Pasa
Mai bine Lates
Se pare ca si tu participi degeaba la sedintele APCR, pentru ca nu intelegi nimic.Costel Stanila scrie:Jurate ca anul trecut nu ai luat 2000 euros , ca eu am votat pentru ,SIMESCU VALENTIN scrie:Sa fie clar pentru toata lumea, tin sa precizez ca eu nu primesc nici macar un cent din sponsorizari obtinute de la balti, si nici de la evenimentele pe care le organizez in numele APCR.
Am votat boss ca la timpul acela aveam lot pe parcurs m-am sucit andrei (am avut motive) credema , [/quote]SIMESCU VALENTIN scrie:vali,
sa intelegem ca nu ti-ai respectat promisiunile pe motiv ca stanila c-tin este o vrajeala ieftina?
mai multe motive andrei ,, m-au deranjat in primul rand conditiile
pe de alta parte, am observat ca natural nu s-a inscris la cn 2011. in acest caz de ce ati mai votat baltile? in forular se scria clar ca voteaza cine baga lot la cn.
sau este vorba de vrajeala scumpa?