Moderator: gor965
s-a mai explicat pe forum, e simplu : sa se elimine bulanul si al 2-lea motiv e ca nu exista balti cu peste putin si mofturos care sa aiba conditii pentru desfasurarea unui concurslivulik scrie: DE CE NU SE FACE UN C.N. EXCLUSIV IN CONDITII ~ASEMANATOARE CU CELE ALE PISTEI DE LA MONDIALE?
eu cred ca ce se face acum este ca si cum pentru un schior care ar urma sa participe la biathlon s-ar face selectie&pregatire la slalom! va fi foarte surprins la fata locului ca trebuie sa traga cu pusca!
Gresesc undeva? Sunt chichite crapiste care imi scapa mie?
Scuze inca o data!
sunt pur si simplu naive motivele! se gasea pina la urma o balta asemanatoare (avand in vedere ca era vorba de interesul national, nu?) !sa se elimine bulanul si al 2-lea motiv e ca nu exista balti cu peste putin si mofturos care sa aiba conditii pentru desfasurarea unui concurs
De data asta cre` ca se lasa fara accidente. Fane Popescu iese campion anu` asta.Gabi Milea scrie:"CIRCUL NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP" in desfasurare...
Vladut a prezis balta pe care se va tine finala...si asa a fost pina acum sa adeverit...
poate ne spune si cine va iesi castigator...numai ca la circ se mai intampla si accidente...