VOT FINALA CN-2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stoica dragos
Puncte: 0

Re: VOT FINALA CN-2011

Mesaj de Stoica dragos »

prietene eu am facut acuze la adresa acestei organizari a acestui circ de c.n .... nu la adresa pescarilor ... tot circul asta a fost facut din cauza unor personaje care nu pot sa faca ceva bine .... eu am avut o problema cu "asa zisii" pionieri, pe care de altfel ii respect ptr promovarea acestui stil in romania (c&r), ca nu si-au spus punctul de vedere cu privire la aceste manse ... cred ca stii topicurile de dupa c.m de anul trecut in care toti acuzau organizarea ca nu au ales balti asemanatoare acelei balti din anglia ... ex. la noi in finala s-au prins tone de o echipa iar acolo ... stii prea bine ... aici vreau sa ajung .... toti ziceau acu ceva vreme ca vor balti cu peste putin si dificile .... acum majoritatea s-au sucit si vor altceva ...te intreb ca necunoscator DE CE ???
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

Stoica dragos

Mesaj de Stoica dragos »

D-LE BUHAC am si eu o intr ... dvs stiti salariile de la noi din tara ??? ca un pescar tanar sa intre in acest fenomen ii trebuie tata finante numai ptr a-si cumpara minimum necesar in ale pescuitului la crap .... taxa 1100E vi se pare ok ptr romania ??? cand o sa vedem si noi un C.N pe echipe individuale .. cu o taxa de 800 lei ?? ca sa poata sa participe si cei care isi doresc acest lucru neconditionati de nimeni ...(normal afiliati unui club ) la 60 echipe inscrise se strang cam 48000 lei si am zis cu indulgenta 60 echipe ...pot sa fie mult mai multe .... pai cu banii astia putem organiza finala C.N chiar pe balta pe care se desfasoara finala C.M si am scuti si banii ptr antrenament pe acea balta .... gandesc eu prost ???
Dragos Stoica

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Pentru ca probabil nimeni nu vrea sa stea la mana bulanului sau a altor factori. Darvari ti se pare o balta usoara? Tancabesti este o balta usoara?

Vezi ca circul asta nu prea a fost generat de cine sugerezi tu. Din contra...

Si ca exercitiu matematic. Taxa de 1100e este pe lot de maxim 12 oameni. Imparte te rog 1100 la 12 si inmulteste cu 2 ca sa vezi cat ar plati o echipa individuala.
Ultima oară modificat Mie Apr 20, 2011 21:20 de către Dragos Sinca, modificat 1 dată în total.

Stoica dragos

Mesaj de Stoica dragos »

ok eu unul imi cer scuze daca am jignit pe cineva ... ma retrag de la acest subiect ca nu vreau sa deschidem alta telenovela .:)
Dragos Stoica

livulik

Mesaj de livulik »

Seara buna!
va inoportunez si eu DOAR ca urmaritor al fenomenului si suporter al lotului national la C.M. si vreau sa va adresez o singura intrebare (adresata intre timp si de alt coleg de forum):

DE CE NU SE FACE UN C.N. EXCLUSIV IN CONDITII ~ASEMANATOARE CU CELE ALE PISTEI DE LA MONDIALE?

eu cred ca ce se face acum este ca si cum pentru un schior care ar urma sa participe la biathlon s-ar face selectie&pregatire la slalom! va fi foarte surprins la fata locului ca trebuie sa traga cu pusca!
Gresesc undeva? Sunt chichite crapiste care imi scapa mie?

Scuze inca o data! :oops:

iulian_i

Mesaj de iulian_i »

livulik scrie: DE CE NU SE FACE UN C.N. EXCLUSIV IN CONDITII ~ASEMANATOARE CU CELE ALE PISTEI DE LA MONDIALE?

eu cred ca ce se face acum este ca si cum pentru un schior care ar urma sa participe la biathlon s-ar face selectie&pregatire la slalom! va fi foarte surprins la fata locului ca trebuie sa traga cu pusca!
Gresesc undeva? Sunt chichite crapiste care imi scapa mie?

Scuze inca o data! :oops:
s-a mai explicat pe forum, e simplu : sa se elimine bulanul si al 2-lea motiv e ca nu exista balti cu peste putin si mofturos care sa aiba conditii pentru desfasurarea unui concurs :lol:...la noi exista doar balti mici cu peste mare si mult si care mai sunt si neechilibrate pe deasupra :lol:
asa ca s-a ajuns la Tancabesti (ce surpriza !!!), care mai da si o sponsorizare, lucru f. important se pare :wink: ...mai lipsea MV2 si era tacamul complet :lol:

prologul e deja o caterinca maxima, sunt sigur ca epilogul nu ne va dezamagi foamea cretina de circ si ca va fi la fel, o caterinca maxima la fel ca CN 2010...stay tuned

domnilor, macar aveti decenta si onoarea ca invingatorii sa nu poarte in Italia insemnele nationale, ci doar pe cele ale clubului de apartenenta si, f. important, pe cele ale sposorului :lol:

si ar mai fi de dorit, tot in numele decentei si onoarei, sa nu mai folositi cuvantul "National" in tot circul asta

P.S...oricum, e foarte distractiv forumul, ca si carpfishingul competitional romanesc, in general :lol:

PS2: propun si un nou sef la APCR, pe dl.Dan Diaconescu...sunt curios cineva va fi in rolul lui Ogica :lol:

Gabi Milea

Mesaj de Gabi Milea »

"CIRCUL NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP" in desfasurare...
Vladut a prezis balta pe care se va tine finala...si asa a fost pina acum sa adeverit...
poate ne spune si cine va iesi castigator...numai ca la circ se mai intampla si accidente... :lol:

livulik

Mesaj de livulik »

sa se elimine bulanul si al 2-lea motiv e ca nu exista balti cu peste putin si mofturos care sa aiba conditii pentru desfasurarea unui concurs
sunt pur si simplu naive motivele! se gasea pina la urma o balta asemanatoare (avand in vedere ca era vorba de interesul national, nu?) !

iar acel sponsor ce bucurie ar avea si ce reclama mai este aia cand numele tau e trecut pe echipamentul unora de la coada clasamentului? eu cred ca sponsorul trebuie sa fie primul care sa vrea un lot puternic, pregatit adecvat pt. mondiale si cu sanse de podium acolo...
eu asa vad lucrurile logic!!!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Gabi Milea scrie:"CIRCUL NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP" in desfasurare...
Vladut a prezis balta pe care se va tine finala...si asa a fost pina acum sa adeverit...
poate ne spune si cine va iesi castigator...numai ca la circ se mai intampla si accidente... :lol:
De data asta cre` ca se lasa fara accidente. Fane Popescu iese campion anu` asta.
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

PRECIZARE

Clubul Senior a anuntat ca se retrage de dinainte sa inceapa acest circ, la care se stia de dinainte ca finala va fi la Tancabesti. ( de altfel o balta fara mult peste si cu latimi de sute de metri, asemanatoare cu cea din Italia :oops: )
Si s-a retras fara mari regrete. Poate doar cu pareri de rau din partea pescarilor deoarece au asistat neputinciosi cum le-a fost ingradit dreptul de a participa la un CN cinstit.

In alta ordine de idei, cinstitul conducator Stanila a gasit de cuvinta sa nu ii primeasca pe colegii nostri de la Natural Carp la CN, motivand ca sunt infractori si ca nu au platit la timp taxa.... :roll: :oops:
Asa ca , lotul Natural Carp va participa in locul nostru, pe locul achitat inainte de data anuntata ca termen limita.

Si ca sa va dati seama cat de disperat era Stanila sa iasa finala la Tancabesti, azi, dupa ce i-am explicat ca un vot corect se desfasoara ca in politica ( adica daca sunt mai multe candidate si niciuna nu obtine peste 50% din primul tur, primele 2 clasate intra in turul 2) a hotarat (fara sa intrebe pe nimeni !) ca cine are voturi mai multe sa castige din prima ! :oops: Logic, deoarece stia ca votantii Tancabesti sunt aceiasi, iar restul voturilor adunate iar fi invins..... Si nu mai avea de incasat prima de victorie ! :mrgreen:

Asa ca, refuz sa mai fac parte din aceasta asociatie (si asta datorita conducatorilor ), va asigur ca acesta este doar inceputul, sa nu va mire nimic din ce va urma.....

Fir intins la CN celor corecti , celor care vor doar sa pescuiasca si sa castige pe balta.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”