REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Rosky
Puncte: 0

Re: REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Mesaj de Rosky »

E chiar serioasa discutia si de luat in calcul fiindca azi e Naturalul in situatia asta maine cine stie...care mai urmeaza .
Nu ti se pare ,ca nu esti in situatia lor sa fii exclus aiurea.In regulament scrie clar,asa ca e foarte serioasa si normal trebuie respectat regulamentul(pentru unii)
Se poate modifica regulamentul la punctul 2 cam asa -Pot fi inscrise in competitie loturile pe care le vrea APCR-ul si conducatorii lor iubiti ......si atunci nu mai am ce sa zic.

Rosky

Mesaj de Rosky »

Vladut Mateianu scrie:7. Pista selectata trebuie sa fie caracterizata de conditii similare de pescuit pentru toti concurentii
vedeti punctul 5

L-am vazut si pe asta asteptam sa vedem ce zic conducatorii iubiti ,ca iar incalca regulamentul ar trebuii sa-l modifice cam asa -"Pista selectata trebuie sa-i scoata invingatori pe cei propusi de noi....Corect?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@rosky

Naturalul nu a fost primit ptr ca nu a vrut Stanila, nu ptr ca au intarziat cu plata ! Dupa expirarea termenului de plata au mai platit cel putin 2 cluburi si nu au fost probleme.... :evil:
Oricum, clubul Natural participa, le-am cedat noi locul nostru.

De acum suntem cu regulamentul in mana, orice abatere va fi raportata la Agvps.
Dumnezeu nu doarme niciodata....vei vedea ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: De acum suntem cu regulamentul in mana, orice abatere va fi raportata la Agvps.
sa-l tii bine regulamentul in mana, nu invers ca anul trecut la mansa I, cand ne-au raportat altii la agvps...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:@rosky

Naturalul nu a fost primit ptr ca nu a vrut Stanila, nu ptr ca au intarziat cu plata ! Dupa expirarea termenului de plata au mai platit cel putin 2 cluburi si nu au fost probleme.... :evil:
minciuna si dezinformare
clubul natural a fost asteptat la ag-ul de la craiova. sa se inscrie la cn. nu a venit si nici nu a raspuns la telefon.

la aceeasi sedinta a participat si tata nitu, care stia ca este inscris in competitie, impreuna cu pescarii sai, de clubul natural.

consiliul director apcr a decis sa inscrie lotul acvila, care l-a inclus si pe tata nitu impreuna cu pescarii respectivi.

clubul natural a sfidat si si-a batut joc de toate cluburile din asociatie. exact cum faci si tu acum.
The One Team

bogkba

Mesaj de bogkba »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:@rosky

minciuna si dezinformare
clubul natural a fost asteptat la ag-ul de la craiova. sa se inscrie la cn. nu a venit si nici nu a raspuns la telefon.

la aceeasi sedinta a participat si tata nitu, care stia ca este inscris in competitie, impreuna cu pescarii sai, de clubul natural.

consiliul director apcr a decis sa inscrie lotul acvila, care l-a inclus si pe tata nitu impreuna cu pescarii respectivi.

clubul natural a sfidat si si-a batut joc de toate cluburile din asociatie. exact cum faci si tu acum.
Andrei, minciuna,dezinformarea,sfidarea,si batatia de joc este la tine si la Stanila,la asta te pricepi cel mai bine....
Mai Andrei eu nu sunt pescarul lui Tata Nitu,si nici baietii din clubul meu nu sunt baietii lui...noi am vrut sa vedem altceva cu treaba asta care am facut-o dar nu mai stau sa-ti explic tie,asta a facut-o decat Valentin(omul este mai DOXA).Cuvantul sclav este un cuvant magic,pe multi ii poti gasii sa le placa cuvantul asta.
Voi la inceput sunteti porumbei,spuneti lumii ca va luptati pt ei ca....dar pe parcurs cand mai ramaneti din 5 ,2 vreti sa deveniti vulturi,SPUNETI LUMII CE AVETI DE SPUS DE LA INCEPUT.

andrei vladeanu
Veteran

bogkba scrie: Andrei, minciuna,dezinformarea,sfidarea,si batatia de joc este la tine si la Stanila,la asta te pricepi cel mai bine.....
la mine? iti multumesc, bogdan. se pare ca ai uitat cine a sustinut clubul natural in 2011 si a insistat in fata colegilor sa uitam ce a fost in 2010 si sa primiti o noua sansa si ONOAREA de a gazdui finala. la vremea aceea m-ai felicitat. in fine...
bogkba scrie:Mai Andrei eu nu sunt pescarul lui Tata Nitu,si nici baietii din clubul meu nu sunt baietii lui...noi am vrut sa vedem altceva cu treaba asta care am facut-o dar nu mai stau sa-ti explic tie,asta a facut-o decat Valentin(omul este mai DOXA)..
pacat ca nu stai sa-mi explici mie. nu a facut-o nici valentin, care la inceputul anului ma felicita pt. diplomatie si intelegere vizavi de natural. in fine, eu zic ca m-am purtat elegant cu voi, de cate ori am avut ocazia.
bogkba scrie:Cuvantul sclav este un cuvant magic,pe multi ii poti gasii sa le placa cuvantul asta.
Voi la inceput sunteti porumbei,spuneti lumii ca va luptati pt ei ca....dar pe parcurs cand mai ramaneti din 5 ,2 vreti sa deveniti vulturi,SPUNETI LUMII CE AVETI DE SPUS DE LA INCEPUT.
aici nu inteleg ce vrei sa spui.
The One Team

Pasa

Mesaj de Pasa »

Un admin sa ia masuri sa nul mai jigneasca Pe presedintele APCR
Vulturi ..........
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

minciuna si dezinformare

Cine nu a raspuns la telefon andrei ,

Minciuna andrei tata nitu era la sedinta cu alt club nu cu natural(vezi lista afisata cu lotul ,si la ce data a fost afisat)

Foarte corect andrei , a obiectat cineva ceva

clubul natural a sfidat si si-a batut joc de toate cluburile din asociatie. exact cum faci si tu acum.[/quote]

Pe cine am sfidat andrei, fii mai explicit ,A P C R este din toate punctele de vedere o asociacie ILEGALA , dar pe mine unul nu ma intereseaza ,
lacul Draghiceni jud. olt

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

pacat ca nu stai sa-mi explici mie. nu a facut-o nici valentin, care la inceputul anului ma felicita pt. diplomatie si intelegere vizavi de natural. in fine, eu zic ca m-am purtat elegant cu voi, de cate ori am avut ocazia.

Eu te felicit andrei si bogdan la fel
Am inteles ca anul acesta esti decat pescar si nu presedinte si din acest motiv nu am mai insistat sa te deranjem cu nemultumirile care le aveam , ti-a duci aminte ca te-am sunat si ti-am spus ca vin la buc sa va aduc bani CASH ca firma o am pe minus(te-am sunat pe tine), Stanila fiind invatat numai cu avantaje a pus cateva conditii , sunt obligat andrei sa fac ce mii se spune
Tu ai intrat si ai spus ca am sfidat , eu nu am avut nimic de obiectat in privinta ta andrei si nici bogdan
lacul Draghiceni jud. olt

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”