Moderator: gor965
Vladut Mateianu scrie:7. Pista selectata trebuie sa fie caracterizata de conditii similare de pescuit pentru toti concurentii
vedeti punctul 5
sa-l tii bine regulamentul in mana, nu invers ca anul trecut la mansa I, cand ne-au raportat altii la agvps...Vladut Mateianu scrie: De acum suntem cu regulamentul in mana, orice abatere va fi raportata la Agvps.
minciuna si dezinformareVladut Mateianu scrie:@rosky
Naturalul nu a fost primit ptr ca nu a vrut Stanila, nu ptr ca au intarziat cu plata ! Dupa expirarea termenului de plata au mai platit cel putin 2 cluburi si nu au fost probleme....![]()
Andrei, minciuna,dezinformarea,sfidarea,si batatia de joc este la tine si la Stanila,la asta te pricepi cel mai bine....andrei vladeanu scrie:minciuna si dezinformareVladut Mateianu scrie:@rosky
Naturalul nu a fost primit ptr ca nu a vrut Stanila, nu ptr ca au intarziat cu plata ! Dupa expirarea termenului de plata au mai platit cel putin 2 cluburi si nu au fost probleme....![]()
clubul natural a fost asteptat la ag-ul de la craiova. sa se inscrie la cn. nu a venit si nici nu a raspuns la telefon.
la aceeasi sedinta a participat si tata nitu, care stia ca este inscris in competitie, impreuna cu pescarii sai, de clubul natural.
consiliul director apcr a decis sa inscrie lotul acvila, care l-a inclus si pe tata nitu impreuna cu pescarii respectivi.
clubul natural a sfidat si si-a batut joc de toate cluburile din asociatie. exact cum faci si tu acum.
la mine? iti multumesc, bogdan. se pare ca ai uitat cine a sustinut clubul natural in 2011 si a insistat in fata colegilor sa uitam ce a fost in 2010 si sa primiti o noua sansa si ONOAREA de a gazdui finala. la vremea aceea m-ai felicitat. in fine...bogkba scrie: Andrei, minciuna,dezinformarea,sfidarea,si batatia de joc este la tine si la Stanila,la asta te pricepi cel mai bine.....
pacat ca nu stai sa-mi explici mie. nu a facut-o nici valentin, care la inceputul anului ma felicita pt. diplomatie si intelegere vizavi de natural. in fine, eu zic ca m-am purtat elegant cu voi, de cate ori am avut ocazia.bogkba scrie:Mai Andrei eu nu sunt pescarul lui Tata Nitu,si nici baietii din clubul meu nu sunt baietii lui...noi am vrut sa vedem altceva cu treaba asta care am facut-o dar nu mai stau sa-ti explic tie,asta a facut-o decat Valentin(omul este mai DOXA)..
aici nu inteleg ce vrei sa spui.bogkba scrie:Cuvantul sclav este un cuvant magic,pe multi ii poti gasii sa le placa cuvantul asta.
Voi la inceput sunteti porumbei,spuneti lumii ca va luptati pt ei ca....dar pe parcurs cand mai ramaneti din 5 ,2 vreti sa deveniti vulturi,SPUNETI LUMII CE AVETI DE SPUS DE LA INCEPUT.