Cum am procedat? Sa stim si noi.SIMESCU VALENTIN scrie:gabisandu scrie: la toate ai procedat cum ai procedat anul trecut ,

Moderator: gor965
Cum am procedat? Sa stim si noi.SIMESCU VALENTIN scrie:gabisandu scrie: la toate ai procedat cum ai procedat anul trecut ,
Gura de stup lasa-ma ca nu am chef de tine si a-mi aduc aminte de tine cand ai intrat in magazin la etapa de la bunget si tii sa dat regulamentul si peste umar ai intrebat pe ce loc sunteti si cand tii sa spus ai spus: DA SE APLICA REGULAMENTULgabisandu scrie:Cum am procedat? Sa stim si noi.SIMESCU VALENTIN scrie:gabisandu scrie: la toate ai procedat cum ai procedat anul trecut ,
Eu nu ti-am adresat nici-un fel de epitet asa ca te rog nici tu sa nu o faci.SIMESCU VALENTIN scrie:Gura de stup
Eu stiam exact pe ce loc eram nu trebuia sa intreb pe nimeni. De aia eram capitan, sa stiu situatia de pe balta in orice clipa.SIMESCU VALENTIN scrie:a-mi aduc aminte de tine cand ai intrat in magazin la etapa de la bunget si tii sa dat regulamentul si peste umar ai intrebat pe ce loc sunteti
Nu sunt tigan sa ma jur. Sunt ortodox. Si nu, nu am facut ABSOLUT nimic necurat.SIMESCU VALENTIN scrie:Ai curaj sa te juri sa dea masina peste tine ca nu ai facut nimic necurat nici macar cu gandul , daca te juri nu iti mai zic nimic
Costele ai un talent de a te duce cu vantul din spate ... ceva de speriat ! Joci la doua capetebuhac constantin scrie:Ce vrajeala cu comitetu APCR care a stabilit ca AVPS Acvila sa fie primita![]()
![]()
![]()
![]()
De ce nu recunoasteti ca nu ati avut incotro ?
Frica de dl Presedinte Popescu va facut sa acceptati si AVPS Acvila !