Moderator: gor965
care-s locurile cu plaur, costele ?Costel Stanila scrie:- Pe locurile cu plaur, fara inaintas si fara leadcore
Acum ca s-au stabilit standurile va rog sa precizati punctual care sunt cele pe care se pescuieste fara inaintas si leadcore pentru a se evita discutiile in perioada desfasurarii etapei. Multumesc!Costel Stanila scrie:Iulian, s-a discutat la regulament la sedinta de la Fantanele, referitor la manageri, rezerve.
In cadrul unei etape functiile nu se cumuleaza, numai de la o etapa la alta se pot schimba membrii lotului in diverse functii asa cum e specificat in regulament la pct.2.
Precizare pentru loturile care vor pescui pe Tacabesti; se vor respecta regulile lacului:
- Numai inaintas mono
- Saltea de receptie mare
- Pe locurile cu plaur, fara inaintas si fara leadcore
Va rog sa nu uitati de achitarea diferentei la contributia de participare CN 2011 si prezentarea loturilor, pana cel tarziu 30.04.2011.
Multumesc,
cornelserbu scrie:domnilor, cred ca totul are o limita si se pare ca cineva crede ca nu s-a ajuns la ea...eu va spun ca s-a ajuns si daca cineva crede ca face regulamentul cu portite si cu interpretari, credeti-ma ca se insala...ne-am inscris la aceste calificari crezand ca se respecta cat de cat regulamentul cips-fips...daca parfene are regulile lui, trebuia sa nu puna balta la dispozitie...erau si altele.
ca se pescuieste numai cu inaintas mono, poate intelegem cu toate ca nu este normal, saltea de primire mare are toata lumea, dar scoateti tampenia de la numarul trei, caci altfel va fi tevatura mare...nu se pot face reguli separate pe aceeasi balta pentru anumite standuri, fiindca venim sa ne intrecem cu sanse egale, nu cum i se scoala unuia sau atuia.