REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Mesaj de buhac constantin »

Dl Vali Vesa ce mai conteaza din parte cui particip atata timp cat se numeste Campionatul National de Pescuit la Crap din Romania .
1. Am nationalitatea Roman
2. Sunt membru AVPS Acvila
3. AVPS Acvila este membru AGVPS Romania
4. Anul trecut ziceati ca nu pot participa ca sunt membru AGVPS ,ati reusit si voi sa ma urmati si nici acum nu aveti loc de mine ?
5. La Federatia Romana de Pescuit Sportiv castig si eu o paine din care am rupt un colt pentru ami achita taxa la APCR ,tot nu este bine ?
6.La anul daca veti dori sa ma urmati si sa deveniti si voi cu Cluburile voastre membri ai Federatiei crezi ca eu o sa va zic ceva ?
7. Mergi cu mine sa vedem balta unde se va desfasura Campionatul Mondial ? Domnul Popescu deconteaza tot .Nu mai fi rautacios ca tu esti baiat frumos !
8 Nu vezi cum este la noi cei de la Bunget membri APCR care au pus si balta la dispozitie anul trecut moca nu sunt primiti sa participe la C.N ?

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Am vazut ca au fost primiti si cei de la Bunget .
Se vede ca in saptamana mare a Pastelui se iau si decizii DREPTE !
Felicitari conducatorilor APCR .

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

Se poate trece un manager care sa fie si rezerva ?

Adica 6 pescari titulari
-O REZERVA
-O REZERVA care este si manager pana se face schimbarea
-un manager .

-----

ps. va rog daca se poate ca acest topic sa fie destinat regulamentului .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Iulian, s-a discutat la regulament la sedinta de la Fantanele, referitor la manageri, rezerve.
In cadrul unei etape functiile nu se cumuleaza, numai de la o etapa la alta se pot schimba membrii lotului in diverse functii asa cum e specificat in regulament la pct.2.

Precizare pentru loturile care vor pescui pe Tacabesti; se vor respecta regulile lacului:
- Numai inaintas mono
- Saltea de receptie mare
- Pe locurile cu plaur, fara inaintas si fara leadcore

Va rog sa nu uitati de achitarea diferentei la contributia de participare CN 2011 si prezentarea loturilor, pana cel tarziu 30.04.2011.

Multumesc,
Costel Stanila
A.P.C.R.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Costel Stanila scrie:- Pe locurile cu plaur, fara inaintas si fara leadcore
care-s locurile cu plaur, costele ? :)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

In urma sedintei de ieri a arbitrilor APS au fost observate doua articole importante din regulament la care nu sunt prevazute sanctiuni, respectiv art.18 (care se refera la nr. de lansete implicate in activitatea de pescuit) si art.22 (care se refera la nadire).

Prin urmare la art.31, la alineatele a) si b) se vor adauga art.18 si 22, astfel:

Articolul 31 - Sanctiuni sunt urmatoarele:
a) Avertisment (cartonas galben) pentru incalcarea articolelor 11, 19, 20, 22, 23 si 26.
b) Descalificare (cartonas rosu) pentru incalcarea articolelor 13, 14, 17, 18, 35 si 38 si dupa al doilea avertisment pentru incalcarea articolelor 11, 19, 20, 22, 23 si 26.
Costel Stanila
A.P.C.R.

andronic cristian

Mesaj de andronic cristian »

Costel Stanila scrie:Iulian, s-a discutat la regulament la sedinta de la Fantanele, referitor la manageri, rezerve.
In cadrul unei etape functiile nu se cumuleaza, numai de la o etapa la alta se pot schimba membrii lotului in diverse functii asa cum e specificat in regulament la pct.2.

Precizare pentru loturile care vor pescui pe Tacabesti; se vor respecta regulile lacului:
- Numai inaintas mono
- Saltea de receptie mare
- Pe locurile cu plaur, fara inaintas si fara leadcore
Va rog sa nu uitati de achitarea diferentei la contributia de participare CN 2011 si prezentarea loturilor, pana cel tarziu 30.04.2011.

Multumesc,
Acum ca s-au stabilit standurile va rog sa precizati punctual care sunt cele pe care se pescuieste fara inaintas si leadcore pentru a se evita discutiile in perioada desfasurarii etapei. Multumesc!
Campion National 2010
Vicecampion National 2013

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

domnilor, cred ca totul are o limita si se pare ca cineva crede ca nu s-a ajuns la ea...eu va spun ca s-a ajuns si daca cineva crede ca face regulamentul cu portite si cu interpretari, credeti-ma ca se insala...ne-am inscris la aceste calificari crezand ca se respecta cat de cat regulamentul cips-fips...daca parfene are regulile lui, trebuia sa nu puna balta la dispozitie...erau si altele.
ca se pescuieste numai cu inaintas mono, poate intelegem cu toate ca nu este normal, saltea de primire mare are toata lumea, dar scoateti tampenia de la numarul trei, caci altfel va fi tevatura mare...nu se pot face reguli separate pe aceeasi balta pentru anumite standuri, fiindca venim sa ne intrecem cu sanse egale, nu cum i se scoala unuia sau atuia.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Darius Handrea

Mesaj de Darius Handrea »

cornelserbu scrie:domnilor, cred ca totul are o limita si se pare ca cineva crede ca nu s-a ajuns la ea...eu va spun ca s-a ajuns si daca cineva crede ca face regulamentul cu portite si cu interpretari, credeti-ma ca se insala...ne-am inscris la aceste calificari crezand ca se respecta cat de cat regulamentul cips-fips...daca parfene are regulile lui, trebuia sa nu puna balta la dispozitie...erau si altele.
ca se pescuieste numai cu inaintas mono, poate intelegem cu toate ca nu este normal, saltea de primire mare are toata lumea, dar scoateti tampenia de la numarul trei, caci altfel va fi tevatura mare...nu se pot face reguli separate pe aceeasi balta pentru anumite standuri, fiindca venim sa ne intrecem cu sanse egale, nu cum i se scoala unuia sau atuia.

Nea Cornel nu exista nici o limita exista doar un scop. Cine are ochi sa-l vada sta acasa asa cum am hotarat eu.
Cine nu se duce pe balta pe post de victima sigura.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

la toate concursurile de pe tancabesti, la care respectati "regulile lui parfene" si intrati cu "sanse inegale", va duceti pe post de "victime sigure"?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”