Moderator: gor965
daca se prindea peste la fantanele, iar clubul natural se achita de obligatii si cn-ul ramanea in varianta intiala, mai aveai vreo problema cu procentele lui stanila?!?!Vladut Mateianu scrie:nu stiu doar eu, stie toata lumea, doar s-a discutat in sedinta deschisa...... stanila are 50 % din sponsorizarile ptr echipa nationala virate in contul apcr....... mai putin din cea de la bere , unde nu a fost loc...![]()
![]()
Da, sunt deschis. Dar cum pot sa fiu deschis cand dl Tonny zice sa-mi fie rusine? Si vorbesc pentru mine, nu pentru altcineva.Vladut Mateianu scrie: ...te stiam un om corect si deschis la discutii...
si ti se pare normal ca unii sa cheltuiasca banii din propriul buzunar pentru campionatul national iar altii cu functii de conducere sa beneficieze de stimulente pentru aceeasi cauza nobila !!!!!!!!!andrei vladeanu scrie:Vladut Mateianu scrie:nu stiu doar eu, stie toata lumea, doar s-a discutat in sedinta deschisa...... stanila are 50 % din sponsorizarile ptr echipa nationala virate in contul apcr....... mai putin din cea de la bere , unde nu a fost loc...![]()
![]()
inca o data. nu numai stanila are comison din fondurile atrase sub forma de sponsorizare catre apcr. CI TOATE CLUBURILE APCR. inclusiv tu.
iar asta s-a hotarat intr-un AG la care ai partcipat si votat si tu.
numai despre aceasta varianta vorbim.oanavictor scrie:daca acesti bani se aduc de catre apcr spre apcr fara a fi destinati pentru campionatul national este ok
una e sa ceri socoteala si alta e sa faci acuzatii si calomnii.Vladut Mateianu scrie: si atata timp cat platesc, este dreptul meu sa cer socoteala.
iar faptul ca apcr nu mai are acum decat un cenzor ma pune rau pe ganduri cu ce se intampla cu banii nostri...
cere bani in numele apcr-ului. banii care vin cu destinatie cn si echipa nationala merg integral acolo. toata lumea din apcr cunoaste acest aspect pe care vad ca tii mortis sa-l denaturezi.Vladut Mateianu scrie:cat timp cere banii in numele echipei nationale, banii trebuie sa ajunga la echipa nationala. bineinteles, dupa ce isi opreste stanila partea.
amesteci penibil lucrurile. stanila pana la urma a furat bani sau voturi? sau ambele?Vladut Mateianu scrie:si da, o sa accept functia de cenzor, in cazul in care o sa mai fac parte din apcr. si dupa ce isi da stanila demisia si recunoaste public cum a influentat voturile si sedinta ca sa iti faca tie pe plac, adica sa obtina cat mai multe etape pe tancabesti.....
au fost prezentate dragule, in bugetul 2011. executarea lui o sa fie facuta la finalul sezonului. la fel de transpartent.Vladut Mateianu scrie:de altfel, interesant ar fi sa prezentati public (adica tu sa-i ordoni marionetei) cheltuielile de anul acesta : cat platesti arbitrii, cat costa transportul, etc
asta inseamna respect fata de ceilalti concurenti. sau cotizanti.