REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Mesaj de Vladut Mateianu »

nu stiu doar eu, stie toata lumea, doar s-a discutat in sedinta deschisa...... stanila are 50 % din sponsorizarile ptr echipa nationala virate in contul apcr....... mai putin din cea de la bere , unde nu a fost loc... :oops: :oops: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:nu stiu doar eu, stie toata lumea, doar s-a discutat in sedinta deschisa...... stanila are 50 % din sponsorizarile ptr echipa nationala virate in contul apcr....... mai putin din cea de la bere , unde nu a fost loc... :oops: :oops: :oops:
daca se prindea peste la fantanele, iar clubul natural se achita de obligatii si cn-ul ramanea in varianta intiala, mai aveai vreo problema cu procentele lui stanila?!?! :wink:

inca o data. nu numai stanila are comison din fondurile atrase sub forma de sponsorizare catre apcr. CI TOATE CLUBURILE APCR. inclusiv tu.
iar asta s-a hotarat intr-un AG la care ai partcipat si votat si tu.
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ...te stiam un om corect si deschis la discutii...
Da, sunt deschis. Dar cum pot sa fiu deschis cand dl Tonny zice sa-mi fie rusine? Si vorbesc pentru mine, nu pentru altcineva.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:nu stiu doar eu, stie toata lumea, doar s-a discutat in sedinta deschisa...... stanila are 50 % din sponsorizarile ptr echipa nationala virate in contul apcr....... mai putin din cea de la bere , unde nu a fost loc... :oops: :oops: :oops:

inca o data. nu numai stanila are comison din fondurile atrase sub forma de sponsorizare catre apcr. CI TOATE CLUBURILE APCR. inclusiv tu.
iar asta s-a hotarat intr-un AG la care ai partcipat si votat si tu.
si ti se pare normal ca unii sa cheltuiasca banii din propriul buzunar pentru campionatul national iar altii cu functii de conducere sa beneficieze de stimulente pentru aceeasi cauza nobila !!!!!!!!!
daca acesti bani se aduc de catre apcr spre apcr fara a fi destinati pentru campionatul national este ok ....dar daca acesti bani sunt strict pentru lot .........nu este deloc normal pentru ca acesti bani au fost deja prinsi intr+un proiect de buget si inclusi in taxa de participare a fiecarui club ...........dar daca din acesti bani sar face ceva pentru a se scadea din taxa ..........ar fi ok ...........
ALTFEL EU CRED CA ESTE O FAPTA PENALA RAU :idea: CA PRESEDINTELE SA SE PREMIEZE SINGUR :idea: :!:DIN NISTE VENITURI APROAPE ILICITE ............ :!: :!: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie:daca acesti bani se aduc de catre apcr spre apcr fara a fi destinati pentru campionatul national este ok
numai despre aceasta varianta vorbim.

de altfel, banii de le newmarkt au fost bugetati in totalitate.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Vali, din pacate faptul ca ii ti partea lui stanila, te pune in acelasi oala cu el. El castiga bani din treaba asta, iar pe tine, cine nu te stie, te acuza tot de asta.....
De aceea poate si acea postare.

@andrei

de 2 ani, de cand s-a infiintat "noul apcr" nu am primit niciun ban. ba chiar am cotizat, cu cate 900 lei anual, din banii mei.
si atata timp cat platesc, este dreptul meu sa cer socoteala.
iar faptul ca apcr nu mai are acum decat un cenzor ma pune rau pe ganduri cu ce se intampla cu banii nostri... :oops:
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie: si atata timp cat platesc, este dreptul meu sa cer socoteala.
iar faptul ca apcr nu mai are acum decat un cenzor ma pune rau pe ganduri cu ce se intampla cu banii nostri... :oops:
una e sa ceri socoteala si alta e sa faci acuzatii si calomnii.
ridica problema in plen, verifica ce se intmpla cu banii, propune cenzori noi (poate chiar tu), demasca eventualele neregului iar apoi tavaleste vinovatii.

pusul pe ganduri nu e un capat de acuzare.

pana una alta tu il condamni pe stanila ca face niste lucruri pe care cluburile l-au pus sa le faca in AG. adica sa aduca bani din care sa isi ia comision legal.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

cat timp cere banii in numele echipei nationale, banii trebuie sa ajunga la echipa nationala. bineinteles, dupa ce isi opreste stanila partea.
si da, o sa accept functia de cenzor, in cazul in care o sa mai fac parte din apcr. si dupa ce isi da stanila demisia si recunoaste public cum a influentat voturile si sedinta ca sa iti faca tie pe plac, adica sa obtina cat mai multe etape pe tancabesti.... :oops:
de altfel, interesant ar fi sa prezentati public (adica tu sa-i ordoni marionetei) cheltuielile de anul acesta : cat platesti arbitrii, cat costa transportul, etc
asta inseamna respect fata de ceilalti concurenti. sau cotizanti.
CS SENZOR

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Vladut stau si ma minunez cum se lucreaza si se iau decizii in APCR decand am plecat .
Cand raspundeai tu de partea economica stiu ca se luau decizii democratice si ne prezenta comisia de cenzori cate un raport .Dar acum vad ca nici comisie de cenzori nu mai exista .
Vladut acum incepe Campionatul lasai sa se ocupe in liniste si sa respecte regulamentul CIPS-FIPS !
Credeam ca este o gluma cand ai anuntat ca retragi Lotul Senior din C.N !

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:cat timp cere banii in numele echipei nationale, banii trebuie sa ajunga la echipa nationala. bineinteles, dupa ce isi opreste stanila partea.
cere bani in numele apcr-ului. banii care vin cu destinatie cn si echipa nationala merg integral acolo. toata lumea din apcr cunoaste acest aspect pe care vad ca tii mortis sa-l denaturezi.
Vladut Mateianu scrie:si da, o sa accept functia de cenzor, in cazul in care o sa mai fac parte din apcr. si dupa ce isi da stanila demisia si recunoaste public cum a influentat voturile si sedinta ca sa iti faca tie pe plac, adica sa obtina cat mai multe etape pe tancabesti.... :oops: .
amesteci penibil lucrurile. stanila pana la urma a furat bani sau voturi? sau ambele?

Vladut Mateianu scrie:de altfel, interesant ar fi sa prezentati public (adica tu sa-i ordoni marionetei) cheltuielile de anul acesta : cat platesti arbitrii, cat costa transportul, etc
asta inseamna respect fata de ceilalti concurenti. sau cotizanti.
au fost prezentate dragule, in bugetul 2011. executarea lui o sa fie facuta la finalul sezonului. la fel de transpartent.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”