andrei vladeanu scrie:la cote nu ma bag.
le-or fi stabilit stanila cu patriciu pe iacht la un trabuc.
asta da, as fi fost onorat sa stau cu patriciu la un trabuc....dar numai cu mussolini mate(ianu)lot, gen sluga pe iaht...

Moderator: gor965
andrei vladeanu scrie:la cote nu ma bag.
le-or fi stabilit stanila cu patriciu pe iacht la un trabuc.
DCC inca nu a terminat lucrarea!Vali Vesa scrie:
Se pare ca cineva vrea neaparat desfiintarea APCR. Atat din afara, lucru cunoscut deja de cativa ani, dar si din interior. Anul trecut a inceput "lucrarea" DCC, e adevarat, cu sprijinul nostru. Acum cine continua??? Toate dezvaluirile "incendiare" din ultimul timp nu fac decat sa slabeasca APCR-ul si unitatea dintre noi. Si oare cine se bucura???
Am plecat la drum impreuna, sa construim ceva. Sincer, credeam ca o sa reusim. Se pare ca m-am inselat.
Ovidius ramane in APCR, dar eu ma retrag din functia de membru al consiliului director deoarece nu consider ca mai pot ajuta APCR. Rog Admin sa-mi stearga de la "rang" functia de vicepresedinte APCR.
Ce vrei sa spui Valentin? Ca Ovidius si-a negociat cota in privat???SIMESCU VALENTIN scrie:LA BET ARENA CAFE JOI 12.05.2011 SA DISCUTAT DE INTRODUCEREA CN LA PARIURI
1. COTELE AU FOST STABILITE IN REGIM PRIVAT CU CELE 2 CLUBURI (OVIDIUS SI NEXGEN) LA COTE 1-500 DIN MOTIVE ??????
NICIDECUM VALIVali Vesa scrie:Ce vrei sa spui Valentin? Ca Ovidius si-a negociat cota in privat???SIMESCU VALENTIN scrie:LA BET ARENA CAFE JOI 12.05.2011 SA DISCUTAT DE INTRODUCEREA CN LA PARIURI
1. COTELE AU FOST STABILITE IN REGIM PRIVAT CU CELE 2 CLUBURI (OVIDIUS SI NEXGEN) LA COTE 1-500 DIN MOTIVE ??????Ca nu inteleg.