O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Mesaj de Popescu Stefan »

Dragos Sinca scrie:Mai citeste inca o data articolul 3, ca la cata scoala sustii ca ai nu se poate sa nu intelegi pana la urma sensul acelor cuvinte. Asa se fac inscrierile, nominal sau "nomonal" cum zici tu. Doar nu vroiai sa ne inscriem drept cupluri sau alte asocieri nefiresti pe care le sugerezi. :lol:

Nimeni nu participa individual, ci tot in echipe formate din 2 pescari. Bine, e greu sa intelegi ceva care iti e la fel de familiar precum limba chineza.
Dupa regulament trebuia sa apara CS Imperial Oradea, nu Nexgen. Asta dacă se dorește ca Regulamentul să fie respectat. Ce Dumnezeu, Regulamentul ăsta este făcut doar așa, de sanchi?

PS Facem un test care din noi doi este chinez? :lol: :lol: :lol: Cum traduci chestia aia că la CM participă membri clubului câstigător? :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Vin Iun 10, 2011 10:22 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

Pasa

Mesaj de Pasa »

Genes Florin scrie:
Pasa scrie:@Genes
Ai perfecta dreptate ar fi cel mai corect
dar daca se retrage doar AV din lot, este bine?
Ar fi foarte normal nu are ce sa caute un apecerist aici trebuia sa si vada de APCR sa nu se inplice si nu mai erau discuti rusine Andrei Vladeanu
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Popescu Stefan scrie:
Dragos Sinca scrie:Mai citeste inca o data articolul 3, ca la cata scoala sustii ca ai nu se poate sa nu intelegi pana la urma sensul acelor cuvinte. Asa se fac inscrierile, nominal sau "nomonal" cum zici tu. Doar nu vroiai sa ne inscriem drept cupluri sau alte asocieri nefiresti pe care le sugerezi. :lol:

Nimeni nu participa individual, ci tot in echipe formate din 2 pescari. Bine, e greu sa intelegi ceva care iti e la fel de familiar precum limba chineza.
Dupa regulament trebuia sa apara CS Imperial Oradea, nu Nexgen. Asta dacă se dorește ca Regulamentul să fie respectat. Ce Dumnezeu, Regulamentul ăsta este făcut doar așa, de sanchi?

PS Facem un test care din noi doi este chinez? :lol: :lol: :lol:
Facem, facem, nu e asta problema. Dar pe tine ar trebuii sa te intereseze regulamentul de la federatia de pescuit si braconaj alba, nu de la agvps sau apcr. :lol:

Popescu Stefan

:lol: :lol: :lol:
Probabil că peste o lună doar după Regulamentele acestei federații se va pescui în România. AV știe de ce. :lol: :lol: :lol:

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Asa sa fie. Ne auzim peste o luna...

Popescu Stefan

Dragos Sinca scrie:Asa sa fie. Ne auzim peste o luna...
Poate până atunci apare și clubul NexGen. Vă ateptăm la Alba Iulia, singurul loc unde se pot face afilieri la federația sportivă. :D :D :D

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Pregateste painea si sarea... :wink:

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Zarguzon Adi scrie:da documentul de la casa de pariuri este FALS dovedeste tu ca este BUN.
e un principiu sanatos, logic si legal.
bine ca nu-mi zici ca am si buletinul fals, pentru ca trebuia sa dau fuga la evidenta populatiei sa adun dovezi...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Pasa scrie:
Genes Florin scrie:
Pasa scrie:@Genes
Ai perfecta dreptate ar fi cel mai corect
dar daca se retrage doar AV din lot, este bine?
Ar fi foarte normal nu are ce sa caute un apecerist aici trebuia sa si vada de APCR sa nu se inplice si nu mai erau discuti rusine Andrei Vladeanu
lasa, pasa, ca anul trecut nu m-am implicat si mi-am vazut de apcr. si am avut parte de discutii si scandaluri la fel de mari.
parca ai fost si tu implicat in cateva.

te-ai gandit vreodata ca am putea cauta tapii ispasitori si in alta parte decat in persoana lui av?!?
The One Team

Popescu Stefan

O întrebare de bun simț; Clubul Sportiv Senzor mai există? De ce nu a înscris lotul propriu? Se eliminau astfel discuțiile cu și despre NexGen. S-a desființat? Așa s-ar trage concluziile, având în vedere că de 2 ani nu depune Bilanțuri contabile. Sau poate nu avea bani să achite taxa de participare. :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”