DESPRE TEN

Cum pescuim la cteno? Cum prindem amur mare?
Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

Bine ca te-ai dat in fapt, mai pastrez devizul de reparatii si acum. Niciodata nu-i prea tirziu cind e de luat. :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Parca veni vb de Scoicar (ruda apropiata a tenului ) nenea ala negricios si cu capul mai ascutit... In nustiucare AVP e un nene care a prins pe Sarulesti o dihanie dinasta de 27 k si a fostr trecut drept ten.

In 99 , de eclipsa pescuiam pe Snagov si eram cu gandul dincolo de pod unde imi spunea taica Popa din Tancabesti ca este "marfa" lagreu da ca paznicii nu-s fomisti si nu pun botul la spaga. Daca nici el ca preot acolo in sat n-a reusit sa se lipeasca moca sau macar cu reducere, si pelanga el nepotelul lui iubit dela Moldova...

Imediat langa pod era cineva care lua ten intr-o veselie ca niste bete de Obor.. Da nu stiu cu ce dadea ca parca punea cocaina in ac, asa mai ascundea pasta aia in punga cand schimba momeala. Un nene carunt si maruntel...poate il stie cineva :roll:
Legio - Patria Nostra !

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

MARUNT SI CHEL :?: :?:

NU PUTEA FI DECAT MAESTRUL VERZISORUL ,IN PUNGA AIA PASTRA NADA MINUNE .........VARF DE PORUMB IN LAPTE SI O FLOARE DE SALCAM IN CAPAT :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Asta doar daca Maestrul pe vremea aia purta sapca cu gaurele, pt aerisirea greierasului incins de adrenalina, si daca prin 99 se deda la bete de bazar.sa fi fost cat de groase numai scurte sa nu fie :lol:

vremuri... :oops: SI eram tinar.... Muma ai de viata!!!
Legio - Patria Nostra !

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

:lol: :lol: :lol:
Te-au coplesit amintirile legio ?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Da maestre, eram tinar si ferice, fara rate la banca si fara fomeie pe telefon cand trage pestele....
:twisted:
Legio - Patria Nostra !

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Credeti ca la cteno conteaza daca porumbul este fiert sau uscat ?
Ce aroma e cea mai buna pentru el >?

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Eu am prins cu proaspat mai bine..... in "tinte" pana sa se intareasca bobul definitiv. Dulcele si fructa pare sa se detaseze........ asa mi s-a parut :roll:
Legio - Patria Nostra !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

adrian olteanu scrie:Credeti ca la cteno conteaza daca porumbul este fiert sau uscat ?
Ce aroma e cea mai buna pentru el >?
Ce aroma frate ? Am bagat la Hobaia 20 kg de porumb uscat si am luat 60 kg de cteno in 36 ore . Cine mai avea timp de inmuiat sau fiert porumbul ?

legio1083

Mesaj de legio1083 »

da....e si asta o treaba. Da daca ar fi balta ta m-ai lasa pe mine sa dau cu porumb sau cu alte seminte nepreparate?
Gandete-te putin la faptul ca daca porumbul e f uscat s-ar putea ca o burta umpluta la maxim cu boabe sa inceapa sa-si mareasca volumul inurma umflarii semintelor. Eu n-am vazut inca asa ceva, dar unii englezoi respectati in carpfishingul mondial relateaza de cazuri (izolate ce-i drept) de mortalitate inurma exploziei pantecelui supra dozat.

Poate am vb ca sa nu tac, dar personal cred ca porumbul preparat este superior celui uscat in majoritatea cazurilor.
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Ten”