Promisunea e datorie curata! asa ca fara doar si poate... Il fac![/quote]teo44 scrie:Teo,,,,, sa-mi faci albumul boss
Asa boss
Ti-am facut o reclama

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Promisunea e datorie curata! asa ca fara doar si poate... Il fac![/quote]teo44 scrie:Teo,,,,, sa-mi faci albumul boss
Pai pe mine m-ai cam neglijat cu pozele Teo...teo44 scrie:Anut!!! toti participantii, care doresc fotografiile strict personale, la rezolutie (minim 4256x2832 300PPI 70MB/buc) de la CUPA REZISTENTEI edita a III-a 28-30 IUNIE 2011, sa ma contacteze pe privat, cine doreste, achizitonarea tuturor fotografiilor trase pe timpul concursului pe DVD personalizat, sa ia legatura cu organizatorul concursului Tata Nitu.
Daca pleaca 6 e panica bossSIMESCU VALENTIN scrie:Ovidiu Oancea scrie:De acord cu 72h doar daca se va pescui cu 6 lansete...pista bv scrie:Felicitari tuturor participantilor! Felicitari arbitrilor! Felicitari Teo pentru poze!
Propun pentru urmatoarea editie sa dureze 72orepentru ca 48 de ore nu a dormit nimeni
![]()
Felicit in mod deosebit pe Cioara Alexandru, pe Oancea, pe Ursica, si pe Bebe Moise care s-au adaptat stilului de Doripesco si au muncit foarte mult pana in ultimul minut!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si daca iti pleaca toate 6 ce faci boss,mie personal la Kcarp mi-au plecat 4
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()