Super Balta de Crap BULZESTI-DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Încuiat
ScorleanuAlin
Puncte: 0

Re: Super Balta de Crap BULZESTI-DOLJ

Mesaj de ScorleanuAlin »

Grele ghicitori. Si tocmai cand ''eream'' hotarat sa-ti dau premiul cel mare: o saptamana la bai, sub stricta monitorizare a unui doctor docent in gramatica care are urmatoarele dimensiuni: h=1,82 m si 90-60-90. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CS Oltenia Fishing

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

ScorleanuAlin scrie:Grele ghicitori. Si tocmai cand ''eream'' hotarat sa-ti dau premiul cel mare: o saptamana la bai, sub stricta monitorizare a unui doctor docent in gramatica care are urmatoarele dimensiuni: h=1,82 m si 90-60-90. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bai "chicirilis" :lol: acest forum este pt pescari . Daca tot iti place sa te bagi in seama, vb la subiect. Desi o sa-ti fie greu, pescuitul pt tine are multe necunoscute
Dar hai ca esti simpatic da-te draq!!! :lol:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

codrut floricel scrie:
ScorleanuAlin scrie:Grele ghicitori. Si tocmai cand ''eream'' hotarat sa-ti dau premiul cel mare: o saptamana la bai, sub stricta monitorizare a unui doctor docent in gramatica care are urmatoarele dimensiuni: h=1,82 m si 90-60-90. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bai "chicirilis" :lol: acest forum este pt pescari . Daca tot iti place sa te bagi in seama, vb la subiect. Desi o sa-ti fie greu, pescuitul pt tine are multe necunoscute
lasa gramatica ! provoaca-l la o miuta. :lol:
ai grija , potul este de la 500(euro) in sus :P
ce frumos ar fii :RIPOSTA versus SCORLEANU :lol: :lol: :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

dragos2710 scrie:
codrut floricel scrie:
ce frumos ar fii :RIPOSTA versus SCORLEANU :lol: :lol: :lol:
BINGO!!!!
E asa mai venim de-acasa :wink:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

mitos

Mesaj de mitos »

as vrea sa stiu si eu daca mai e crap in aceasta balta pentru ca de peisaj si conditii nu ma plang.. :D am fost de 7-8 ori pe balta anul trecut si se prindea ceva crap in sensul ca luai 4-5 buc in 12 ore..::P dar am fost si in acest an de 3 ori pescuind pe acelas loc de fiecare data!!..cu aproximativ aceiasi momeala... nu s-a luat nimic pe toata balta..exceptia a fost un ten de 3 kg prins de cineva care era acolo de 24 ore!!!...
PS. mentionez ca anul trecut la sfarsitul sezonului am fost de fata cand s-a bagat navodul in apa..aproximativ 200 metri (pentru a vedea populatia de crap)...va spun asta pentru ca am ajutat baietii la actiune...nici macar un crap nu a intrat in navod...desi s-a acoperit o bucata buna de apa!!..nu am stat decat la prima navodire actiunea a continuat si dupa ce am plecat eu deci nu stiu rezultatul final!!..administratorii sunt super baieti si stiu ca vor sa faca ceva frumos acolo...dar cu criza asta nu stiu daca reusesc..!!! pentru cine merge mai des acolo am o intrebare: s-a scos crapul din balta sau s-a furat??? daca nu...de ce nu se mai prinde???

ovideli

Mesaj de ovideli »

codrut floricel scrie:as vrea sa stiu si eu daca mai e crap in aceasta balta pentru ca de peisaj si conditii nu ma plang.. :D am fost de 7-8 ori pe balta anul trecut si se prindea ceva crap in sensul ca luai 4-5 buc in 12 ore..::P dar am fost si in acest an de 3 ori pescuind pe acelas loc de fiecare data!!..cu aproximativ aceiasi momeala... nu s-a luat nimic pe toata balta..exceptia a fost un ten de 3 kg prins de cineva care era acolo de 24 ore!!!...
vezi postarile anterioare, crap este, dar trebuie sa sti sa-l prinzi :lol: :lol: , vezi ca zicea marius ca s-a scufundat si ia vazut la chef in peroada asta :lol: :lol: :lol:
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

ce frumos ar fii :RIPOSTA versus SCORLEANU :lol: :lol: :lol:[/quote]
BINGO!!!!
E asa mai venim de-acasa :wink:[/quote]
Dargilor, pt mine pescuitul reprezinta cu totul altceva, iar in cazul in care o sa ma apuc de miute, sa fiti siguri, ca nu voi intra in competitie, cu invinsii "PROFESORULUI''. Mentalitatea i-mi transmite, sa concurez doar cu invingatori. Asa ca dle ''Vanghelie de Oltenia'' iti dau acelasi raspuns ca si acum 2 ani: NU, MULTUMESC.
CS Oltenia Fishing

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

ovideli scrie:
codrut floricel scrie:as vrea sa stiu si eu daca mai e crap in aceasta balta pentru ca de peisaj si conditii nu ma plang.. :D am fost de 7-8 ori pe balta anul trecut si se prindea ceva crap in sensul ca luai 4-5 buc in 12 ore..::P dar am fost si in acest an de 3 ori pescuind pe acelas loc de fiecare data!!..cu aproximativ aceiasi momeala... nu s-a luat nimic pe toata balta..exceptia a fost un ten de 3 kg prins de cineva care era acolo de 24 ore!!!...
vezi postarile anterioare, crap este, dar trebuie sa sti sa-l prinzi :lol: :lol: , vezi ca zicea marius ca s-a scufundat si ia vazut la chef in peroada asta :lol: :lol: :lol:
Comparativ cu anul trecut si eu am prins foarte putin peste, insa nu din vina baltii. Balta se schimba de la an la an, de la luna la luna, de la saptamana la saptamana, iar noi, inca nu am acceptat acest fapt. Consider ca abordarea noastra este de vina si nu scaderea populatiei piscicole, care pana la urma si ea este normala, in cazul in care nu exita repopulari anuale. Aveti idee numai de cata hrana are nevoie un exemplar de somn ca cel prins in urma cu cateva saptamani (si Bulzestiul, din pacate, are destule exemplare de acest fel) sau cati crapi au plecat din balta, cumparati de diversi? Asa ca... fir intins si capturi din ce in ce mai mari :!: :wink:
CS Oltenia Fishing

mitos

Mesaj de mitos »

Ms pentru raspunsuri...deci concluzia e ca pestele e inca in balta dar am uitat eu cum se prinde...asta e bine pentru ca eu pot invata sa prind..numai sa am ce!! poate ne vedem si pe balta si invat si eu de la cei mai meseriasi..am vazut ca e cineva care mi-a raspuns mai sus..poate da si detalii in cat timp si cum a prins el..mai invat si eu ceva ca doar de-aia e forum...ms anticipat!!!
PS. ''vezi postarile anterioare, crap este, dar trebuie sa sti sa-l prinzi'' ..majoritatea postarilor anterioare sunt din perioada in care prindeam si eu adica anul trecut!!!..:P

ovideli

Mesaj de ovideli »

Scuze daca crezi ca te-am jignit cu ceva. Eu nu am spus ca ai uitat cum se prinde ci am spus ca trebuie sa stii sa-l prinzi care-i cu totul altceva (tine mai mult de cum abordezi o partida de pescuit: cat timp ai la dispozitie pentru partida, cum, cat si cu ce nadesti, ce monturi folosesti si ce pui in cirlig si nu in ultimul rand localizarea sau zona unde gasesti ceva structuri, de regula malul opus, .......etc)

poate o sa ne vedem si pe balta, dar nu ma consider un meserias in ale pescuitului la crap (cat traieste omul invata iar treburile se schimba de la un an la altul: si aici ma refer si la crapii din balta, de ce nu-ti pui problema altfel, adica nu cumva au devenit mai suspiciosi (au fost prinsi de atate ori, pe fundul apei numai monofilamente, inaintasi si plumbi lasati, atatea lucrari pe malul apei care-i sperie etc)

Nu degeaba te-am trimis la postarile anterioare, daca ai fi atent la data postarilor ai fi vazut ca sunt din iunie 2011, asta e, nu toata lumea are aparat foto in care sa-ti apara pe poza data si ora la care a fost prins, dar poti intreba paznicul, pe nea Antonica, sau daca mai sunt meseriasi la lucru, ei au fost martorii partidei si chiar si-au facut poze cu pestii.

Fire intinse
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Balti de Crap”