Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Bai "chicirilis"ScorleanuAlin scrie:Grele ghicitori. Si tocmai cand ''eream'' hotarat sa-ti dau premiul cel mare: o saptamana la bai, sub stricta monitorizare a unui doctor docent in gramatica care are urmatoarele dimensiuni: h=1,82 m si 90-60-90.![]()
![]()
![]()
![]()
lasa gramatica ! provoaca-l la o miuta.codrut floricel scrie:Bai "chicirilis"ScorleanuAlin scrie:Grele ghicitori. Si tocmai cand ''eream'' hotarat sa-ti dau premiul cel mare: o saptamana la bai, sub stricta monitorizare a unui doctor docent in gramatica care are urmatoarele dimensiuni: h=1,82 m si 90-60-90.![]()
![]()
![]()
![]()
acest forum este pt pescari . Daca tot iti place sa te bagi in seama, vb la subiect. Desi o sa-ti fie greu, pescuitul pt tine are multe necunoscute
Dar hai ca esti simpatic da-te draq!!!
BINGO!!!!dragos2710 scrie:lasa gramatica ! provoaca-l la o miuta.codrut floricel scrie:Bai "chicirilis"ScorleanuAlin scrie:Grele ghicitori. Si tocmai cand ''eream'' hotarat sa-ti dau premiul cel mare: o saptamana la bai, sub stricta monitorizare a unui doctor docent in gramatica care are urmatoarele dimensiuni: h=1,82 m si 90-60-90.![]()
![]()
![]()
![]()
acest forum este pt pescari . Daca tot iti place sa te bagi in seama, vb la subiect. Desi o sa-ti fie greu, pescuitul pt tine are multe necunoscute
Dar hai ca esti simpatic da-te draq!!!![]()
ai grija , potul este de la 500(euro) in sus![]()
ce frumos ar fii :RIPOSTA versus SCORLEANU![]()
![]()
vezi postarile anterioare, crap este, dar trebuie sa sti sa-l prinzicodrut floricel scrie:as vrea sa stiu si eu daca mai e crap in aceasta balta pentru ca de peisaj si conditii nu ma plang..am fost de 7-8 ori pe balta anul trecut si se prindea ceva crap in sensul ca luai 4-5 buc in 12 ore..::P dar am fost si in acest an de 3 ori pescuind pe acelas loc de fiecare data!!..cu aproximativ aceiasi momeala... nu s-a luat nimic pe toata balta..exceptia a fost un ten de 3 kg prins de cineva care era acolo de 24 ore!!!...
Comparativ cu anul trecut si eu am prins foarte putin peste, insa nu din vina baltii. Balta se schimba de la an la an, de la luna la luna, de la saptamana la saptamana, iar noi, inca nu am acceptat acest fapt. Consider ca abordarea noastra este de vina si nu scaderea populatiei piscicole, care pana la urma si ea este normala, in cazul in care nu exita repopulari anuale. Aveti idee numai de cata hrana are nevoie un exemplar de somn ca cel prins in urma cu cateva saptamani (si Bulzestiul, din pacate, are destule exemplare de acest fel) sau cati crapi au plecat din balta, cumparati de diversi? Asa ca... fir intins si capturi din ce in ce mai mariovideli scrie:vezi postarile anterioare, crap este, dar trebuie sa sti sa-l prinzicodrut floricel scrie:as vrea sa stiu si eu daca mai e crap in aceasta balta pentru ca de peisaj si conditii nu ma plang..am fost de 7-8 ori pe balta anul trecut si se prindea ceva crap in sensul ca luai 4-5 buc in 12 ore..::P dar am fost si in acest an de 3 ori pescuind pe acelas loc de fiecare data!!..cu aproximativ aceiasi momeala... nu s-a luat nimic pe toata balta..exceptia a fost un ten de 3 kg prins de cineva care era acolo de 24 ore!!!...
![]()
, vezi ca zicea marius ca s-a scufundat si ia vazut la chef in peroada asta
![]()
![]()