Moderator: andrei vladeanu
POTRIVIT ACELEASI LEGI DUPA CARE AI INCASAT TAXA DE PARTICIPARE A CLUBURILOR CARE AU DORIT SA PARTICIPE LA COMPETITIE ,INSCRIERI CARE SAU FACUT TOT PE FORUMURI .andrei vladeanu scrie:bine, duceti-va.
dar nu uitati sa fundamentati bine memoriul. adica sa explicati potrivit carei legi (v. oana) am vreo obligatie sa postez pe forumuri cheltuielile asociatiei sau ce decizie a adunarii generale (v. mateianu) ma obliga la acelasi lucru.
ce numar are si din ce an?oanavictor scrie:POTRIVIT ACELEASI LEGI DUPA CARE AI INCASAT TAXA DE PARTICIPARE A CLUBURILOR CARE AU DORIT SA PARTICIPE LA COMPETITIE ,INSCRIERI CARE SAU FACUT TOT PE FORUMURI .andrei vladeanu scrie:bine, duceti-va.
dar nu uitati sa fundamentati bine memoriul. adica sa explicati potrivit carei legi (v. oana) am vreo obligatie sa postez pe forumuri cheltuielile asociatiei sau ce decizie a adunarii generale (v. mateianu) ma obliga la acelasi lucru.
nu am sustinut niciodata ca acesti bani nu trebuie justificati sau ca sunt ai mei. justificarea lor se va face foarte riguros si legal, pana la ultimul leut. am mai zis.oanavictor scrie:[DE CE NU I-TI ESTE CLAR CA ESTI OBLIGAT SA JUSTIFICI BANII PENTRU CA ACESTI BANII NU SUNT NICI AI TAI SI NICI AI APCR-ULUI .......IAR FAPTUL CA REFUZI SA FACI ACEST LUCRU .......LASI LOC DE INTERPRETARI .......CARE TE ACUZA![]()
:!:
parca esti catar.oanavictor scrie:Rosioru ,la fel ca tine a refuzat in fiecare an sa faca publice deconturile ........iar cand a facut-o era sa se duca la puscarie ...........
OARE DE ASTA TIE FRICA SI TIE !!!!!!!!!!!!!!!!!'