Statul APCR

Moderator: andrei vladeanu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Statul APCR

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
parca esti catar.
eu nu refuz nimic, ci doar spun ca vom face executia bugetului dupa cm.
nu mai poti astepta 2 luni pana vei avea deosebita placere sa ma vezi in duba cu bambine la maini? :D
Sar putea ca dupa 2 luni sa nu mai fie nimic de recuperat la fel ca in cazul profesorului tau Rosioru !

nu pot dormi noaptea din cauza ca am recuperat niste tarusi si nu stiu cat sa cer pe ei :idea: iar daca trece sezonul ......... :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:nu pot dormi noaptea din cauza ca am recuperat niste tarusi si nu stiu cat sa cer pe ei :idea: iar daca trece sezonul ......... :!:
lasa, lasa, ca am vazut ca ai refolosit placutele cu tarusi de la cn la cupa pelicanii si prietenii.
te-ai scos...
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:nu pot dormi noaptea din cauza ca am recuperat niste tarusi si nu stiu cat sa cer pe ei :idea: iar daca trece sezonul ......... :!:
lasa, lasa, ca am vazut ca ai refolosit placutele cu tarusi de la cn la cupa pelicanii si prietenii.
te-ai scos...
pai daca apcr-ul cu toate fortele sale nu a fost in stare sa-i recupereze sau nu i-a interesat pentru ca nu sunt banii lor ........ :?: iar eu nu vreau sa ma prinda iarna cu ei ...........mai bine fac un ban cinstit .........chiar daca i-i vand ............gratis !!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

apcr-ul ti i-a lasat cadou, in semn de recunostinta pentru ca ai pus balta la dispozitie pt 2 manse.
uite ca au fost buni, i-ai refolosit. basca, mai ai 2 concursuri in toamna. sunt buni.
inca o data, multumim victor oana!
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:apcr-ul ti i-a lasat cadou, in semn de recunostinta pentru ca ai pus balta la dispozitie pt 2 manse.
uite ca au fost buni, i-ai refolosit. basca, mai ai 2 concursuri in toamna. sunt buni.
inca o data, multumim victor oana!
mi-ar face o deosebita placere un cadou de la tine personal ..........nu din banii ''maimutoilor''!!!!!!!!! dar tu nu esti invatat decat cu adunarea ..............scaderea este un lucru de la care ai lipsit !!!!!!!!!!!
chiar si cand spui un simplu multumesc .........te gandesti cat sa ceri pe el :idea:

''CAINELE LATRA ..........HOTUL TACE SI FURA ''
''CE SA AMANAT ...........NU SA UITAT''

proverbe populare

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei, vezi-ti mai bine de pregatirile ptr italia, la treaba cu deconturile apcr nu exista explicatii logice ptr care s-a intarziat atat expunerea publica a cheltuielilor, totul dureaza maximum 2-3 ore, crede-ma !
tu gresesti ca te faci ca nu vezi cum sluga ta fura, nu uita ca este un om cu salariu de 13 milioane pe luna si este disperat dupa bani, altfel nu se inhama la treaba asta care l-a facut hulit si urat de toata lumea crapista ! :oops:

ps ce cenzori are momentan apcr-ul ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

mascariciule, nu cred ca tu castigi din nada senzor 13 milioane ....realele probleme sunt la tine, eu am bonus de la apcr pentru munca depusa.
Costel Stanila
A.P.C.R.

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

va rog nu insistati cu jigniri. sunt foarte multi pescari care urmaresc acest forum si nu e tocmai ok modul in care va adresati in calitate de persoane implicate in acest fenomen al pescuitului sportiv.
va multumesc pentru intelegere.

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Costel Stanila scrie:mascariciule, nu cred ca tu castigi din nada senzor 13 milioane ....realele probleme sunt la tine, eu am bonus de la apcr pentru munca depusa.

Costelus :D repede te aprinzi!sa nu ia foc apcrul ! :D
daca doresti marire de salariu roaga o sluga din apcr sa sune la tine la munca sau chiar acasa :wink:
poate spune orice....important e sa vomite faptul ca ai luat spaga si ai amanta. se numeste cheie si se plateste bine 8)

am observat ca se expun poze :D cu dedicatii :D
ce spui ? punem si citeva imagini inedite de la prima etapa?... :D :D
daca o ai pe cea cu bacnotele facute sul, palmate si distribuite cu discretie mare in mina dreapta a unui arbitru sef :roll: te rog sa le pui :D
le poti copia daca nu le ai :D de pe baricada .acolo ai PM :D
Dan Constantin

@Dan Constantin,

Va rog sa folositi username-ul propriu si sa nu mai scrieti in numele altor useri. Multumesc.
Dan M

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

oanavictor scrie: ...tu nu esti invatat decat cu adunarea ..............scaderea este un lucru de la care ai lipsit !!!!!!!!!
Sa fie asta "marul discordiei"??? E o intrebare retorica, nu astept raspuns... :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA”