pescadore scrie:deci acolo erati in weekend, ma bagabontilor??
ia bagati, cat e halatu'??? abonamente la anu', ceva??
respecte si fire intinse!!
La Neuropsihiatrie Berceni avem abonamente cu 650 de ron si incluse 21 de vizite pe an si mai avem la Balaceanca cu doar 430 de ron dar numai 8 vizite incluse.Ce zici ? Iti pregatim un halat?
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....
ScorleanuAlin scrie:O balta frumoasa care poate gazdui peste 25 de echipe, o administratie ce ne da garantia ca avem si vom avea, in sfarsit, in Oltenia un carpdrom serios cu o populatie piscicola care sa faca fata presiunii unui concurs.
A fost un week-end frumos, o partida care ne-a oferit driluri duble si triple cat si o compania selecta alcatuita din elita pescarilor de crap ai Olteniei. Si pt toate astea trebuie sa-i multumim doar lu' ''nenea Marian''.
ma plec in fata dvs
poate facem ceva pe loturi acolo? OFERIM AVANTAJ
codrut floricel scrie:scorleanu...sa nu te-ntepi in carlig ca te desumfli
FORZA ELITA
Vanghelieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, cand scrii, incearca sa folosesti doar cuvinte decupate din ziar. Nu inteleg sensul cuvantului..................si de data asta te las sa-l ghicesti. Oricum, ai dovedit ca esti un campion de neinvins in modificarea gramaticii
Pitula-te, ca se fac recrutari de catre cei din echipa lui Vadim. O sa impusti doi iepuri o data: inveti gramatica si faci rost si de halat.
Felicitari domnilor .... Ce sa zic .... Jos palaria ....
Am si eu o intrebare : A pescuit cineva dintre Dvs, si cu lansete tip Feeder ??? Daca raspunsul este "DA" .... puteti sa imi spuneti si mie asa in mare cam ce cantitate s-a prins ?
Stefan Turcu scrie:Felicitari domnilor .... Ce sa zic .... Jos palaria ....
Am si eu o intrebare : A pescuit cineva dintre Dvs, si cu lansete tip Feeder ??? Daca raspunsul este "DA" .... puteti sa imi spuneti si mie asa in mare cam ce cantitate s-a prins ?
Multumesc anticipat
S-a pescuit cu feeder dar cantitati nu stim cam cat.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....