Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
departe de mine gandul de a te acuza pe tine de furt. si asta o zic cu toata sinceritatea, stiu ca nu avantajele materiale directe te intereseaza pe tine...andrei vladeanu scrie:vladut,
stanila c-tin a avut pe mana (cash si conturi bancare) MULT mai multi bani in perioada in care lucra pt. tine la senior. miliarde.
bani adunati usor, taxe de participare la concursuri (la apcr e putintel mai greu, mai trebuie si adunati de la sponsori)
prin urmare nu s-a vazut cu bani pe mana la apcr. el avea bani pe mana dinainte.
ce a furat sau falsificat cat a lucrat cu tine sau pentru tine?!? concret si cu dovezi, nu caricaturi.
in ceea ce priveste facturile ele acopera anumite cheltuieli bugetate sau neprevazute. daca acestea sunt false, iar stanila le introduce in contabilitatea apcr, nu e nici treaba mea, nici a ta, nici a cenzorilor care sunt sau nu sunt, nici a forumului.
ci a procuraturii, e o chestiune penala. iar cine o face o face pe riscul lui.
am mai spus, la ag-ul apcr din noimebrie vor fi prezentate pentru analiza si discutii absolut toate veniturile si cheltuielile cn-ului. apoi executia bugetara va fi depusa si la agvps. nu cred ca se poate o transparenta mai mare.
vorbesti de afirmatii hazardate dar folosesti sintagma - partas la impartire. cine si ce imparte? eu cu stanila?
pe ce te bazezi cand spui asta? pe faptul ca pe tine nu te acuza nimeni de furt?
ai lucrat cu mine 8 ani. acuza-ma de furt si spune ce bani am furat eu si de la cine.
daca tu ai senzatia ca aruncand bazaconii pe forum (gen otv - senzational - pariuri, statii de amplificare, combinatii, zeci de mii euro, etc) esti credibil, te inseli amarnic.
Aici te contrazic ....andrei vladeanu scrie:stanila este singurul om care a pus umarul si s-a implicat in mod direct in birocratia apcr, asociatie de cluburi.
andrei vladeanu scrie:nu ocolesc nimic, tu muti discutia si eviti esentialul
eu nu discut ce se intampla in cadrul clubului senior si nici nu zic ca am facut parte din acest club.
doar spun ca la clubul senior lui stanila i-au trecut prin mana si cont miliarde. mai multi bani decat la apcr.
astfel, combat afirmatia ta cum ca stanila cand s-a vazut cu bani pe mana s-a schimbat.
te-am intrebat daca ai avut probleme cu stanila de genul facturi falsificate, umflate, bani disparuti etc. vad ca evitisa raspunzi...
LA SENIOR STANILA C. A FOST DOAR EXECUTANT. NU PUTEA FACE NIMIC ILEGAL FARA SA SE OBSERVE. PLUS CA, DE PLATI SI ALTE PROBLEME FINANCIARE MA OCUPAM EU...![]()
apoi vad ca afirmi ca la apcr stanila falsifica deconturile si ca preturile declarate si facturate nu sunt cele reale.
de unde stii? pe ce te bazezi? ai vazut tu deconturile si facturile de la cn pentru a le compara cu cele de la senior, care au surse similare de achizitie???
CE INSEAMNA ""16 milioane tarusi ..............90 milioane oameni care au facut standuri ............30 milioane protocol ..........30 milioane cazare si mancare reprezentant apcr si agvps ............inchiriere cort ..........inchiriere statie de amplificare " ? CINE A AVUT NESIMTIREA CA MACAR SA SE GANDEASCA LA ASEMENEA CIFRE ?
referitor la cazul rosioru poate nu ai aflat ca o parte din bani s-au recuperat, iar marius barbu a facut un gest caritabil cu ei.
oricum, am mai spus-o si am s-o repet pana intelege toata lumea ipocrizia ta, in sedinta apcr de dupa cazul rosioru (la vremea aceea asociatie de persoane fizice) s-a discutat in plen si s-a decis prin vot majoritar ce e de facut. nu-mi amintesc ca tu atunci (fie si minoritar) sa fii cerut pedepsirea penala a "infractorului".
sunt destui martori care isi amintesc respectiva sedinta de la nest.
vad ca bati toba acum in cu totul alt registru.
POATE S-AU RECUPERAT CEI 2500 EURO , PREA AFLASE TOATA LUMEA ! DAR CEI 8000 EURO PRIMITI DE LA DAVID NESTLE SI INTRATI DIRECT IN BUZUNARELE MAESTRULUI ?
in fine, nu de lv e vorba acum ci de stanila, pe care tie ti-a casunat.
stanila este singurul om care a pus umarul si s-a implicat in mod direct in birocratia apcr, asociatie de cluburi.
chiar daca nu a facut-o dezinteresat ci cu un comision (atentie, din ce produce de la sponsori, nu din banii cluburilor), nu a renunat si si-a vazut de treaba.
a inghiti si inghite multe, mai cu seama de la tine, omul care l-a scos in fata.
nu este nici angajatul meu nici sluga mea, ci secretar apcr. nu eu trebuie sa raspund pentru el, eu raspund pentru faptele si deciziile mele.
de restul se ocupa legea romana.
ELEGANT RASPUNS, ELECTORAL CHIAR.... DIN PACATE NICI MACAR TU NU CREZI IN EL !![]()
A FOST SLUGA MEA (PLATIT PTR PRESTATII DE MINE) , APOI A AJUNS LA TINE. MOKA NU ARE CUM, OMUL ASTA SI-AR VINDE SI SUFLETUL PTR PRETUL CORECT....
PS LA SEDINTA CAND A FOST ALES, TU SINGUR IL CATALOGAI IN EPITETE...AI UITAT ?
APROPO, DE VAL, CARE A SCOS APCR-UL DIN CACAT SI A PUS UMARUL DECISIV CA SA NU SE DESFIINTEZE APCR-UL, VAD CA NU POMENESTI NIMIC......andrei vladeanu scrie:nu e vorba de cine a creat sistemul. pt ca acest sistem s-a creat nu i s-a creat cum zici.
s-a muncit atunci, dar nicidecum mai mult decat in acesti 2 ani care au trecut. nici vorba.
Andrei .......se vede ca esti intr-o foarte mare eroare .......andrei vladeanu scrie: nu este nici angajatul meu nici sluga mea, ci secretar apcr. nu eu trebuie sa raspund pentru el, eu raspund pentru faptele si deciziile mele.
de restul se ocupa legea romana.
Aici sunteti in confuzie dl. Oana .oanavictor scrie: IN CADRUL UNEI ASOCIATII NON -PROFIT NU SE POT EFECTUA PLATI BANCARE DECAT CU MINIMUL 3 SEMNATURI .............SEMNATURI CE SUNT IN BAZA DE DATE A BANCII UNDE ASOCIATIA ARE CONTUL IBAN ...........