CE FERICITI SUNT UNII

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: CE FERICITI SUNT UNII

Mesaj de andrei vladeanu »

vladut,
stanila c-tin a avut pe mana (cash si conturi bancare) MULT mai multi bani in perioada in care lucra pt. tine la senior. miliarde.
bani adunati usor, taxe de participare la concursuri (la apcr e putintel mai greu, mai trebuie si adunati de la sponsori)
prin urmare nu s-a vazut cu bani pe mana la apcr. el avea bani pe mana dinainte.
ce a furat sau falsificat cat a lucrat cu tine sau pentru tine?!? concret si cu dovezi, nu caricaturi.

in ceea ce priveste facturile ele acopera anumite cheltuieli bugetate sau neprevazute. daca acestea sunt false, iar stanila le introduce in contabilitatea apcr, nu e nici treaba mea, nici a ta, nici a cenzorilor care sunt sau nu sunt, nici a forumului.
ci a procuraturii, e o chestiune penala. iar cine o face o face pe riscul lui.

am mai spus, la ag-ul apcr din noimebrie vor fi prezentate pentru analiza si discutii absolut toate veniturile si cheltuielile cn-ului. apoi executia bugetara va fi depusa si la agvps. nu cred ca se poate o transparenta mai mare.

vorbesti de afirmatii hazardate dar folosesti sintagma - partas la impartire. cine si ce imparte? eu cu stanila?
pe ce te bazezi cand spui asta? pe faptul ca pe tine nu te acuza nimeni de furt?
ai lucrat cu mine 8 ani. acuza-ma de furt si spune ce bani am furat eu si de la cine.

daca tu ai senzatia ca aruncand bazaconii pe forum (gen otv - senzational - pariuri, statii de amplificare, combinatii, zeci de mii euro, etc) esti credibil, te inseli amarnic.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

OFER RECOMPENSA SUBSTANTIALA CELUI CARE VA DIVULGA SUMA CHELTUITA DIN BUGET CE REPREZINTA COSTUL TARUSILOR SI A BENZII DE MARCARE [OFICIALA CU FACTURILE AFERENTE ] :idea: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:vladut,
stanila c-tin a avut pe mana (cash si conturi bancare) MULT mai multi bani in perioada in care lucra pt. tine la senior. miliarde.
bani adunati usor, taxe de participare la concursuri (la apcr e putintel mai greu, mai trebuie si adunati de la sponsori)
prin urmare nu s-a vazut cu bani pe mana la apcr. el avea bani pe mana dinainte.
ce a furat sau falsificat cat a lucrat cu tine sau pentru tine?!? concret si cu dovezi, nu caricaturi.

in ceea ce priveste facturile ele acopera anumite cheltuieli bugetate sau neprevazute. daca acestea sunt false, iar stanila le introduce in contabilitatea apcr, nu e nici treaba mea, nici a ta, nici a cenzorilor care sunt sau nu sunt, nici a forumului.
ci a procuraturii, e o chestiune penala. iar cine o face o face pe riscul lui.

am mai spus, la ag-ul apcr din noimebrie vor fi prezentate pentru analiza si discutii absolut toate veniturile si cheltuielile cn-ului. apoi executia bugetara va fi depusa si la agvps. nu cred ca se poate o transparenta mai mare.

vorbesti de afirmatii hazardate dar folosesti sintagma - partas la impartire. cine si ce imparte? eu cu stanila?
pe ce te bazezi cand spui asta? pe faptul ca pe tine nu te acuza nimeni de furt?
ai lucrat cu mine 8 ani. acuza-ma de furt si spune ce bani am furat eu si de la cine.

daca tu ai senzatia ca aruncand bazaconii pe forum (gen otv - senzational - pariuri, statii de amplificare, combinatii, zeci de mii euro, etc) esti credibil, te inseli amarnic.
departe de mine gandul de a te acuza pe tine de furt. si asta o zic cu toata sinceritatea, stiu ca nu avantajele materiale directe te intereseaza pe tine...
dar, tu raspunzi (asta daca mai esti presedinte apcr :roll: ) ptr faptele angajatului tau stanila c. (ca sa nu-i mai zic sluga). ce facem daca se observa (vin eu cu dovezi) ca tarusi nu au costat cat a zis el, ca cupele nu au costat cat apare pe factura, etc ! (adica arat facturi de achizitie de pe senior crap, la tarusi si la cupe, aceiasi sursa !)
CINE va fi cel care va lua masurile legale ? CINE se va ocupa de recuperarea banilor si de pedepsirea infractorului ? TU ? Sau se va incerca musamalizarea ca in cazul rosioru ? :roll: :oops:

PS despre ce se intampla in cadrul clubului senior , nu cred ca esti tu in masura sa discuti, nu imi aduc aminte sa fi facut parte vreodata din acest club...... eu vorbesc despre apcr si ma agit ptr ca sunt membru marcant al acestei asociatii si nu imi place sa vad ca a ajuns doar o oaie de muls ptr un neavenit in lumea noastra , a pescarilor.... :( :oops:

si te rog nu ocoli raspunsurile la problemele subliniate cu rosu mai sus......
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

nu ocolesc nimic, tu muti discutia si eviti esentialul
eu nu discut ce se intampla in cadrul clubului senior si nici nu zic ca am facut parte din acest club.
doar spun ca la clubul senior lui stanila i-au trecut prin mana si cont miliarde. mai multi bani decat la apcr.
astfel, combat afirmatia ta cum ca stanila cand s-a vazut cu bani pe mana s-a schimbat.
te-am intrebat daca ai avut probleme cu stanila de genul facturi falsificate, umflate, bani disparuti etc. vad ca evitisa raspunzi...

apoi vad ca afirmi ca la apcr stanila falsifica deconturile si ca preturile declarate si facturate nu sunt cele reale.
de unde stii? pe ce te bazezi? ai vazut tu deconturile si facturile de la cn pentru a le compara cu cele de la senior, care au surse similare de achizitie???

referitor la cazul rosioru poate nu ai aflat ca o parte din bani s-au recuperat, iar marius barbu a facut un gest caritabil cu ei.
oricum, am mai spus-o si am s-o repet pana intelege toata lumea ipocrizia ta, in sedinta apcr de dupa cazul rosioru (la vremea aceea asociatie de persoane fizice) s-a discutat in plen si s-a decis prin vot majoritar ce e de facut. nu-mi amintesc ca tu atunci (fie si minoritar) sa fii cerut pedepsirea penala a "infractorului".
sunt destui martori care isi amintesc respectiva sedinta de la nest.
vad ca bati toba acum in cu totul alt registru.

in fine, nu de lv e vorba acum ci de stanila, pe care tie ti-a casunat.
stanila este singurul om care a pus umarul si s-a implicat in mod direct in birocratia apcr, asociatie de cluburi.
chiar daca nu a facut-o dezinteresat ci cu un comision (atentie, din ce produce de la sponsori, nu din banii cluburilor), nu a renunat si si-a vazut de treaba.
a inghiti si inghite multe, mai cu seama de la tine, omul care l-a scos in fata.
nu este nici angajatul meu nici sluga mea, ci secretar apcr. nu eu trebuie sa raspund pentru el, eu raspund pentru faptele si deciziile mele.
de restul se ocupa legea romana.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

andrei vladeanu scrie:stanila este singurul om care a pus umarul si s-a implicat in mod direct in birocratia apcr, asociatie de cluburi.
Aici te contrazic .... :wink: Au fost si altii care i-au creat sistemul asta si sa stii ca s-a muncit in 2-3 luni cit nu s-a muncit de atunci si pina astazi
Stanila a castigat functia de presedinte APCR , printr-un tupeu fantastic si o promisiune de nerefuzat la aceea vreme ( sponsorizari ) . Nu si-a indeplinit nici pe departe mandatul promis , dar
a ramas pe functie , mai mult i s-au ridicat prin vot colectiv , redeventele . Pesemne ca de aia se isi implica in birocratia APCR ( sic ! )
Asta nu inseamna ca fura , inseamna ca face ce vrea din presedintii APCR care il voteaza in AG .
Nu dezvolt acum mai mult , ce inseamna anii urmatori si cum s-au sucit lucrurile din presedinte in secretar si invers si iarasi invers .
Asta ca sa fim exacti .
Precizarea asta nu are legatura cu ceea ce scrieti voi , dar este bine sa apara aici , pentru a reflecta exact lucrurile asa cum s-au intimplat acum ceva vreme.

andrei vladeanu
Veteran

nu e vorba de cine a creat sistemul. pt ca acest sistem s-a creat nu i s-a creat cum zici.
s-a muncit atunci, dar nicidecum mai mult decat in acesti 2 ani care au trecut. nici vorba.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

andrei vladeanu scrie:nu ocolesc nimic, tu muti discutia si eviti esentialul
eu nu discut ce se intampla in cadrul clubului senior si nici nu zic ca am facut parte din acest club.
doar spun ca la clubul senior lui stanila i-au trecut prin mana si cont miliarde. mai multi bani decat la apcr.
astfel, combat afirmatia ta cum ca stanila cand s-a vazut cu bani pe mana s-a schimbat.
te-am intrebat daca ai avut probleme cu stanila de genul facturi falsificate, umflate, bani disparuti etc. vad ca evitisa raspunzi...

LA SENIOR STANILA C. A FOST DOAR EXECUTANT. NU PUTEA FACE NIMIC ILEGAL FARA SA SE OBSERVE. PLUS CA, DE PLATI SI ALTE PROBLEME FINANCIARE MA OCUPAM EU... :wink:

apoi vad ca afirmi ca la apcr stanila falsifica deconturile si ca preturile declarate si facturate nu sunt cele reale.
de unde stii? pe ce te bazezi? ai vazut tu deconturile si facturile de la cn pentru a le compara cu cele de la senior, care au surse similare de achizitie???

CE INSEAMNA ""16 milioane tarusi ..............90 milioane oameni care au facut standuri ............30 milioane protocol ..........30 milioane cazare si mancare reprezentant apcr si agvps ............inchiriere cort ..........inchiriere statie de amplificare " ? CINE A AVUT NESIMTIREA CA MACAR SA SE GANDEASCA LA ASEMENEA CIFRE ?

referitor la cazul rosioru poate nu ai aflat ca o parte din bani s-au recuperat, iar marius barbu a facut un gest caritabil cu ei.
oricum, am mai spus-o si am s-o repet pana intelege toata lumea ipocrizia ta, in sedinta apcr de dupa cazul rosioru (la vremea aceea asociatie de persoane fizice) s-a discutat in plen si s-a decis prin vot majoritar ce e de facut. nu-mi amintesc ca tu atunci (fie si minoritar) sa fii cerut pedepsirea penala a "infractorului".
sunt destui martori care isi amintesc respectiva sedinta de la nest.
vad ca bati toba acum in cu totul alt registru.

POATE S-AU RECUPERAT CEI 2500 EURO , PREA AFLASE TOATA LUMEA ! DAR CEI 8000 EURO PRIMITI DE LA DAVID NESTLE SI INTRATI DIRECT IN BUZUNARELE MAESTRULUI ?

in fine, nu de lv e vorba acum ci de stanila, pe care tie ti-a casunat.
stanila este singurul om care a pus umarul si s-a implicat in mod direct in birocratia apcr, asociatie de cluburi.
chiar daca nu a facut-o dezinteresat ci cu un comision (atentie, din ce produce de la sponsori, nu din banii cluburilor), nu a renunat si si-a vazut de treaba.
a inghiti si inghite multe, mai cu seama de la tine, omul care l-a scos in fata.
nu este nici angajatul meu nici sluga mea, ci secretar apcr. nu eu trebuie sa raspund pentru el, eu raspund pentru faptele si deciziile mele.
ELEGANT RASPUNS, ELECTORAL CHIAR.... DIN PACATE NICI MACAR TU NU CREZI IN EL ! :oops:
A FOST SLUGA MEA (PLATIT PTR PRESTATII DE MINE) , APOI A AJUNS LA TINE. MOKA NU ARE CUM, OMUL ASTA SI-AR VINDE SI SUFLETUL PTR PRETUL CORECT....

PS LA SEDINTA CAND A FOST ALES, TU SINGUR IL CATALOGAI IN EPITETE...AI UITAT ?
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

andrei vladeanu scrie:nu e vorba de cine a creat sistemul. pt ca acest sistem s-a creat nu i s-a creat cum zici.
s-a muncit atunci, dar nicidecum mai mult decat in acesti 2 ani care au trecut. nici vorba.
APROPO, DE VAL, CARE A SCOS APCR-UL DIN CACAT SI A PUS UMARUL DECISIV CA SA NU SE DESFIINTEZE APCR-UL, VAD CA NU POMENESTI NIMIC...... :oops:
Nu uita ca a venit cu bani de acasa (si nu putini) , a muncit si si-a facut multi dusmani ca sa salveze asociatia. Si nu ptr bani sau functie.....
Apropo, si eu nu-l peri ca sa obtin vreo sponsorizare, este doar REALITATEA. Spusa, CU RESPECT, :wink:
CS SENZOR

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie: nu este nici angajatul meu nici sluga mea, ci secretar apcr. nu eu trebuie sa raspund pentru el, eu raspund pentru faptele si deciziile mele.
Andrei .......se vede ca esti intr-o foarte mare eroare .......
in orice societate sau firma chiar si non-profit primul raspunzator este presedintele acesteia pentru simplul fapt ca nici o investitie sau achizitie nu se poate face decat cu acordul presedintelui [cel ce semneaza ultimul ]........nu este cazul societatilor comerciale care au un singur asociat [patron]
in cazul asociatiei apcr 2011....presedinte andrei vladeanu .......care se retrage pe durata cn ........lasand in loc pe costel stanila ............in aceasta perioada ......CINE A FACUT ACHIZITIILE SI CINE A FOST DE ACORD CU EFECTUAREA LOR [PRESEDINTELE INTERIMAR A SEMNAT SINGUR INVESTITIILE SI ACHIZITIILE !!!!!!!!!!!]
dupa terminarea calificarilor ai revenit in functia de presedinte ..........si probabil ca in acea calitate ai semnat [aprobat]anumite cheltuieli care daca se vor dovedi nelegale ............VEI RASPUNDE IMPREUNA CU CEL CE LEA EFECTUAT ..............ASA CA USOR CU CHESTIA CA NU RASPUNDE DECAT EL ........
IN CADRUL UNEI ASOCIATII NON -PROFIT NU SE POT EFECTUA PLATI BANCARE DECAT CU MINIMUL 3 SEMNATURI .............SEMNATURI CE SUNT IN BAZA DE DATE A BANCII UNDE ASOCIATIA ARE CONTUL IBAN ...........SA NU SPUI CA DOAR STANILA CU O SINGURA SEMNATURA A FACUT ORDINELE DE PLATA ..........RETRAGERILE DE NUMERAR .............CA NU PREA TINE ..........
ATENTIE PRESEDINTI DE CLUBURI APCR ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie: IN CADRUL UNEI ASOCIATII NON -PROFIT NU SE POT EFECTUA PLATI BANCARE DECAT CU MINIMUL 3 SEMNATURI .............SEMNATURI CE SUNT IN BAZA DE DATE A BANCII UNDE ASOCIATIA ARE CONTUL IBAN ...........
Aici sunteti in confuzie dl. Oana .
Dreptul de semnatura in banca este prevazut in actul constitutiv al asociatiei , dupa cum considera membrii asociatii . Pe scurt se poate merge de la o singura semnatura pina la toate semnaturile membrilor Consiliul director sau Consiliului de administratie . Stiu cum este la APCR , dar nu e treaba mea sa o scriu aici .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”