pauza !
publicitate

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Te-ai lamurit mai justitiarule ? De cine m-am luat eu aiurea ?Andrei I scrie:Consideri ca e normal ca pe topicul concursului pe care l-a castigat Dan impreuna cu colegii lui de echipa, tu in loc sa-l feliciti....il faci prost fara ca el sa ti se fi adresat? Tu nu simti penibilul din tine???
Putea sa iti scrie si Strul...tot avea dreptate in ce a scris. Fa-ti mah nene un blog si abereaza acolo singur.... de ce si pentru cine scrii atat ?!Val scrie:Te-ai lamurit mai justitiarule ? De cine m-am luat eu aiurea ?Andrei I scrie:Consideri ca e normal ca pe topicul concursului pe care l-a castigat Dan impreuna cu colegii lui de echipa, tu in loc sa-l feliciti....il faci prost fara ca el sa ti se fi adresat? Tu nu simti penibilul din tine???
Vladut Mateianu te rog sa ai incredere in George Tite ca in 2012 vreau sa particip la cat mai multe concursuri organizate de tine. Trebuie sa stiu daca tu vrei sa te ocupi de organizarea cupei SBS BAIT ROMANIA. sau pot discuta cu alti organizatori.Vladut Mateianu scrie:Poate tzeparul George Tite !Cand ma intorc de la pescuit o sa va povestesc(pe alt topic) cum acest Tite i-a dat tzeapa lui tata Nitu de 22 de milioane de lei......
,,Domnule Val", aveti ceva impotriva meseriilor practicate de cei care pescuiesc??.Din cate stiu pasiunea pentru pescuit nu tine cont de carte...sau trebuie sa avem facultate in domeniu ca sa putem pescui??? De cand va permiteti dvs. sa ne faceti prosti, pt. ca implicit ne considerati asa pe toti. Aveti cam mult tupeu. Cred ca v-ar face bine sa dispareti definitiv de peste tot. Te crezi elevat si cult iar eu cred ca nu valorezi nici doi bani..Val scrie:@Costel Buhac
nu esti tu cel care scrie si iti astept un telefon de confirmare in sensul asta . Pesemne ca e Dan mecanicul .
Pentru prostul ala care scrie !
- esti prea stupid sa-ti raspund si asta o stiu de ceva vreme .
- m-am retras de 5 ori pinA ACUM - -m-au chemat inapoi , cu rugaciuni , nu se descurcau fara betiv .... Problema este ca tu esti un mecanic obscur dar eu mai am si alte realizari in viata ...iar ce se scrie aici la modul generos , la un moment dat ma afecteaza . De aici retragerea .. Dar daca asta vreti ...e OK .
- sincer nu imi place istoria asta despre mine propusa de dl. Oana , de asta de multe ori le-am propus stergerea contului .. in felul asta nu mai scriam nici eu si nici nu mai citeam . Nu s-a putut . Din fericire Dl Oana a realizat ca trebuie ca cineva sa se roage de sanatatea mea .....![]()
![]()
- altfel spus - chiar asa cum vrei tu sa ma prezinti - sunt mai eficace ca alt betiv de- al vostru ! Nu sunt la fel de bun grafician ., dar ma descurc cu restul ...
- si in final - ti-as ura sa ai parte in viata numai de betiivi de -ai tai .... astia te ingroapa .
@Costel Buhac - daca tu ai scris ne certam !!!! Astept raspunsul .