polemici mutate din topicul CIR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: CIR 2011- Cupa Internationala a Romaniei- calificari WCC

Mesaj de buhac constantin »

Ulmeanu ,te rog :lol: :lol: :lol:
pauza !
publicitate :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
DSC08030.JPG
DSC08030.JPG (136.24 KiB) Vizualizat de 1230 ori

razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de razvan u. »

Buhac,
Returneaza cupa nu iti mai face poze cu ea! :lol:
C. S. PELICANUL

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

poza e de nota 10 :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Andrei I scrie:Consideri ca e normal ca pe topicul concursului pe care l-a castigat Dan impreuna cu colegii lui de echipa, tu in loc sa-l feliciti....il faci prost fara ca el sa ti se fi adresat? Tu nu simti penibilul din tine???
Te-ai lamurit mai justitiarule ? De cine m-am luat eu aiurea ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Poate tzeparul George Tite ! :evil: Cand ma intorc de la pescuit o sa va povestesc(pe alt topic) cum acest Tite i-a dat tzeapa lui tata Nitu de 22 de milioane de lei...... :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Draga frate Val citesc si ma minunez ,trebuie sa o sun pe nevastamea sa o intreb daca am fost acasa noaptea trecuta .
Nu cred ca noi doi vom avea vreodata ceva de impartit .Eu in primul rand nu voi uita ca la primele participari ale mele la Cupa Romaniei veneam la tine in stand ca nu stiam cu ce arunci boabele de porumb in apa " racheta " imi aratai noi monturi si tot felul de plutitoare pentru a salta carligul din noroi ,discutand am vazut ca aveam cunostinte comune si chiar ma tratai cu ceve rece si bun din lada ta frigorifica din care nu lipseau cuburile de gheata si cu ceva fierbinte ce sfaraia pe gratarul bine intretinut pe toata durata concursului de coechipierul Dulau .Sfaturile tale mau ajutat sa devin membru APCR si pe parcursul anilor sa strang cateva Cupe in vitrina mea personala care decate ori o privesc imi aduc aminte cu placere de timpul petrecut la concursuri .Timpul a trecut si pescarii au inceput fiecare sa devina cunoscatori ,producatori de nazi,furnizori de scule , echipamente etc si atmosfera de atunci nu mai exista .Totodata cu atmosfera au disparut si rezultatele Lotului National - nu vreau sa dezvolt subiectul .Eu am ramas acelas pescar modest care cumpara scule ,nazi ,echipamente de la cunoscatori .Banii trebuie sa circule si consider " policalificarea " ca reduce locurile de munca si creste numarul somerilor .Cand doresc sa particip la un concurs citesc regulamentul .
P.S . Puteam sa am orice cu tine de impartit dar functia care o am [ momentan ] la Federatia Romana de Pescuit Sportiv nu imi permite sa gresesc in public .Chiar cred ca FRPS este viitorul pescuitului in Romania !
Iti urez sa ai parte de un sezon plin de trofee la vanatoare si mari capturi la pescuit pentru cat a mai ramas anul acesta si la multi ani !

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Val scrie:
Andrei I scrie:Consideri ca e normal ca pe topicul concursului pe care l-a castigat Dan impreuna cu colegii lui de echipa, tu in loc sa-l feliciti....il faci prost fara ca el sa ti se fi adresat? Tu nu simti penibilul din tine???
Te-ai lamurit mai justitiarule ? De cine m-am luat eu aiurea ?
Putea sa iti scrie si Strul...tot avea dreptate in ce a scris. Fa-ti mah nene un blog si abereaza acolo singur.... de ce si pentru cine scrii atat ?!
Milionar excentric

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Vladut Mateianu scrie:Poate tzeparul George Tite ! :evil: Cand ma intorc de la pescuit o sa va povestesc(pe alt topic) cum acest Tite i-a dat tzeapa lui tata Nitu de 22 de milioane de lei...... :evil:
Vladut Mateianu te rog sa ai incredere in George Tite ca in 2012 vreau sa particip la cat mai multe concursuri organizate de tine. Trebuie sa stiu daca tu vrei sa te ocupi de organizarea cupei SBS BAIT ROMANIA. sau pot discuta cu alti organizatori.

vali usurelu

Mesaj de vali usurelu »

Val scrie:@Costel Buhac

nu esti tu cel care scrie si iti astept un telefon de confirmare in sensul asta . Pesemne ca e Dan mecanicul .
Pentru prostul ala care scrie !
- esti prea stupid sa-ti raspund si asta o stiu de ceva vreme .
- m-am retras de 5 ori pinA ACUM - -m-au chemat inapoi , cu rugaciuni , nu se descurcau fara betiv .... Problema este ca tu esti un mecanic obscur dar eu mai am si alte realizari in viata ...iar ce se scrie aici la modul generos , la un moment dat ma afecteaza . De aici retragerea .. Dar daca asta vreti ...e OK .
- sincer nu imi place istoria asta despre mine propusa de dl. Oana , de asta de multe ori le-am propus stergerea contului .. in felul asta nu mai scriam nici eu si nici nu mai citeam . Nu s-a putut . Din fericire Dl Oana a realizat ca trebuie ca cineva sa se roage de sanatatea mea ..... :wink: :wink:
- altfel spus - chiar asa cum vrei tu sa ma prezinti - sunt mai eficace ca alt betiv de- al vostru ! Nu sunt la fel de bun grafician . :wink: , dar ma descurc cu restul ...
- si in final - ti-as ura sa ai parte in viata numai de betiivi de -ai tai .... astia te ingroapa .

@Costel Buhac - daca tu ai scris ne certam !!!! Astept raspunsul .
,,Domnule Val", aveti ceva impotriva meseriilor practicate de cei care pescuiesc??.Din cate stiu pasiunea pentru pescuit nu tine cont de carte...sau trebuie sa avem facultate in domeniu ca sa putem pescui??? De cand va permiteti dvs. sa ne faceti prosti, pt. ca implicit ne considerati asa pe toti. Aveti cam mult tupeu. Cred ca v-ar face bine sa dispareti definitiv de peste tot. Te crezi elevat si cult iar eu cred ca nu valorezi nici doi bani..
PS Daca te gandesti macar o secunda sa sti ca nu sunt Dan Mecanicul (am uitat ca tu esti presedintele Romaniei)

Felicitari City, Iorgos, Iscru, Vlad, felicitari pentru tot efortul depus, felicitari ca ati fost number one

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Acum daca tu te simti alaturi de ala pe care l-am facut prost - este optiunea ta ! Nu am facut pe nimeni prost , din cei care scriu aici , am avut target o singura persoana ....
Iar asta de scrie , jegos, abscons , fara o minima decenta , sub alt nick name , am si am avut de astia mecanici ca el si le stiu personalitatea .... cum dracu te simti tu , cine oi mai fi si tu .....Usurelu ... jignit ! Adica cine te jigneste primul ? Unul de scrie pe numele lui si se semneaza mereu ... sau mai stiu eu cum ,si cine ? sau unul care foloseste contul cuiva in fals , sa scrie si el ce si cit poate ...la cat il duce pregatirea .
Lumea rade , dar din cauza unor franti ca tine ... nu progresam deloc . Atit de mare ajunge scarba , incit il felicit pe Vladeanu ca o mai poate suporta . Nasol este ca dupa Vladeanu vine Stanila si asta inghite orice .... :wink: :wink:, mai putin persoana mea , in bunul spirit al acestui Forum .
Nu exista decenta - nu mi-as dori sa scriu si eu ca voi despre alti pescari !!! Este o maxima tampanie ca vezi pe balta sa pui pe Forum ..... Voi o face-ti - eu nu am facut-o pina acum , am lasat sa credeti voi ca sunt milos . Dar va atrag atentia , lucrurile nu mai merg asa usor .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”