ce ar rezolva postarea respectivei facturi?Razvan Ulmeanu scrie:Cine a sustinut ca violezi sau talharesti? Nimeni.andrei vladeanu scrie:nu am deturnat nimic. mi se pare ca sunt foarte la obiect.
p.s. chiar daca am gunoi sub pres (ca tot omul, nimeni nu e perfect curat), asta nu inseamna ca locuiesc la groapa de gunoi glina. unde, eventual, in prag de seara, mai fac si cate un viol sau o talharie.
asta incerc sa zic, pentru cine poate sa priceapa.
Binecunoscutul tau stil de a stapani arta de a deturna discutia si a nu raspunde la intrebari clare e foarte cunoscut.
Uite un o chestie incomoda: ai sustinut ca la cupa Romaniei de la Hobaia s-a platit o chirie in valoare de 12.000 de ron, chirie pentru care s-a emis o factura si chitanta. La vremea respectiva s-a promis postarea ei. Nu s-a intamplat. Se poate acum?
P.S. Raspunsul cu sunt treburi interne APCR il stiu....
eu am afirmat ca exista, voi ca nu. cu alte cuvinte ca eu am furat cei 12.000 de lei.
daca e ca mine isi cere cineva scuze?
sau se trece la rapid la alte nenorociri de care sunt acuzat?
de altfel, exista si un precedent, cu o suma mult mai mare pe care ai afirmat personal ca ai vazut-o ca lipsind din contabilitatea apcr (in calitate de cenzor). adica o alta acuzatie de furt.
apoi, cand am demonstrat ca suma nu lipsea ci era o datorie scriptica a vechii asociatii catre rosioru, te-ai facut ca ploua.