Pai raspundem amandoi !

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Val scrie:Nu mai Vlade , iti repet si vad ca nu vrei sa intelegi - in Delta astept de la Tatae sa imi spuna ce si cum plecam , la data spusa de tine . Daca nu s-a platit - a fost alegerea lui si nu am nimic de-a face . Il cunosti - intreaba-l .
Ceea ce faci tu este de ultima speta ...dar nu meriti nici un raspuns , nici cu autovictimizarea si nici cu nimic . Daca vroiai raspuns raspundeai la telefon . Asa ca da-i inainte si fa-ne de cacat ... asa cum iti mai gasesti tu segmente de prost gust . Pina la urma fiecare isi traieste viata , in moralitate sau altfel , dupa gandirea fiecaruia despre esenta vietii . Uite ca m-am limitat la 4 fraze . Si nu este treaba ta sa judeci pe nimeni . Pacat ca o faci , catre persoana mea - si cu asta nu mai scriu pe acest subiect .
Atata timp cat se lucreaza cu banii pescarilor,bani stransi din taxa de participare A CLUBURILOR la o competitie cu caracter NATIONAL mi se pare normal sa se dea raportul de cate ori este nevoie ,pentru ca nu sunt banii personali ai lui Vladeanu sau Stanila ,PRIMITI MOSTENIRE DE LA MATUSA TAMARA !!!!!!!!!Val scrie:oanavictor scrie:
Victore - una e una si alta e alta . Te intreb sincer de cite ori m-ai vazut cu "verisoare" pe balta ????? Ne stim de atita vreme incit poti sa scrii si ca m-ai vazut , daca este real .
Ceea ce vreau sa spun este ca incepem , usor - usor , sa expunem pe Forum chestii intime , sau sa cerem imperativ ca cineva sa ne expuna bucataria fiscala pe Forum , lucru care nu se face nicaieri . Riscam sa devenim victima sigura a sistemului fiscal din Romania , care numai din pescuit , fenomen pe care nu il sustine nici cat negru sub unghie , nu isi lua ceva cota parte , ca impozit , TVA , samd .
Un astfel de dialog nu ajuta comunitatea .... dar unii il promoveaza numai atunci cind le convine , fara sa inteleaga ca exista si reversul . .. Mai exista un e-mail , un PM , samd - si in privat sa confirme cineva - e OK . Dar nu public . Numai tu crezi ca suntem singuri pe lumea asta si nu ne citeste nimeni .
Mai Vlade , tu intelegi ca am vorbit si astazi cu Tatae si este suspect de infarct si l-am lasat pe el sa aranjeze Delta asta cu concursul tau ? Uite ca omul , avind motive obiective , nu a putut sa se ocupe . Si care e marea problema - iti virez banii de inscriere si gata , macar sa te vad multumit . Totusi gandirea lui Cristi si a mea este ca participam . Poate a neglijat aspectul .Vladut Mateianu scrie:Val scrie:Nu mai Vlade , iti repet si vad ca nu vrei sa intelegi - in Delta astept de la Tatae sa imi spuna ce si cum plecam , la data spusa de tine . Daca nu s-a platit - a fost alegerea lui si nu am nimic de-a face . Il cunosti - intreaba-l .
Ceea ce faci tu este de ultima speta ...dar nu meriti nici un raspuns , nici cu autovictimizarea si nici cu nimic . Daca vroiai raspuns raspundeai la telefon . Asa ca da-i inainte si fa-ne de cacat ... asa cum iti mai gasesti tu segmente de prost gust . Pina la urma fiecare isi traieste viata , in moralitate sau altfel , dupa gandirea fiecaruia despre esenta vietii . Uite ca m-am limitat la 4 fraze . Si nu este treaba ta sa judeci pe nimeni . Pacat ca o faci , catre persoana mea - si cu asta nu mai scriu pe acest subiect .
La concursul din delta locurile s-au terminat, au fost achitate ! (de altfel conditia primordiala ptr rezervarea locului ).
Despre moralitate sunt multe de discutat. Oricum, eu tot nu m-am lamurit daca de la curve cere cineva chitanta..... (bineinteles, in dublu exemplar, partea rosie sa ramana la ea..)![]()
PS Repet, nu stiu de ce te ataci tu atat, NU te-a acuzat nimeni de nimic.Daca as fi de proasta speta , cum zici tu, as avea probabil multe de adaugat(texte, poze, etc)![]()
Telefon personal nu mai am, doar de serviciu, deschis in timpul programului, 10-17. Valabil ptr toata lumea...
D-le Oana , nici eu nu am fost de acord si se stie chestia asta , in cadrul echipei , cu neanuntarea bugetului pentru lotul reprezentativ . Dar de aici si pina la speculatii de tarusi si altele , imi rezerv dreptul moral de a astepta postarea APCR pe site , daca se va face vreodata , a bugetului si a modului cum s-a cheltuit . Nu vreau sa va dezamagesc si nici sa va dau sperante - dar va repet e o chestie care ma preocupa , pur si simplu generata de o anumita aroganta a cuiva . Astept cifrele si dupa aia putem face o interpretare civilizata . Va asigur de impartialitate .oanavictor scrie:Atata timp cat se lucreaza cu banii pescarilor,bani stransi din taxa de participare A CLUBURILOR la o competitie cu caracter NATIONAL mi se pare normal sa se dea raportul de cate ori este nevoie ,pentru ca nu sunt banii personali ai lui Vladeanu sau Stanila ,PRIMITI MOSTENIRE DE LA MATUSA TAMARA !!!!!!!!!Val scrie:oanavictor scrie:
Victore - una e una si alta e alta . Te intreb sincer de cite ori m-ai vazut cu "verisoare" pe balta ????? Ne stim de atita vreme incit poti sa scrii si ca m-ai vazut , daca este real .
Ceea ce vreau sa spun este ca incepem , usor - usor , sa expunem pe Forum chestii intime , sau sa cerem imperativ ca cineva sa ne expuna bucataria fiscala pe Forum , lucru care nu se face nicaieri . Riscam sa devenim victima sigura a sistemului fiscal din Romania , care numai din pescuit , fenomen pe care nu il sustine nici cat negru sub unghie , nu isi lua ceva cota parte , ca impozit , TVA , samd .
Un astfel de dialog nu ajuta comunitatea .... dar unii il promoveaza numai atunci cind le convine , fara sa inteleaga ca exista si reversul . .. Mai exista un e-mail , un PM , samd - si in privat sa confirme cineva - e OK . Dar nu public . Numai tu crezi ca suntem singuri pe lumea asta si nu ne citeste nimeni .
ESTE NORMAL CA STATUL SA CONTROLEZE ACTIVITATEA FINANCIARA A UNUI ONG ,PENTRU CA SA AJUNS LA NISTE SUME FOARTE MARI CARE SE INVART IN ACEASTA ACTIVITATE .ATATA TIMP CAT BANII SE CHELTUIESC CUM TREBUIE ,ADICA LEGAL .......STATUL NU ARE CE SA FACA ........IAR DACA FACI O COMPETITIE PENTRU A FACE PROFIT PE CARE SA-L BAGI IN BUZUNAR CA LA ORICE SRL ........ATUNCI STATUL TREBUIE SA-SI IA PARTEA LEULUI ...........DAR DACA ACESTI BANI SUNT CHELTUITI TOTI IN SCOPUL PENTRU CARE AU FOST STRANSI ...................IN MOD CLAR STATUL NU VA LUA NIMIC PENTRU CA ESTE O ASOCIATIE NON-PROFIT !!!!!!!!!!!!IAR DACA SE SCAD FACTURI UMFLATE NEFIRESC [tarusi ,banda ,protocoale ,sponsorizari nefiresti ,bilete avion clasa extra ,hoteluri de 5 stele ,oameni inexistenti pentru a face standuri ................etc.....]atunci cei ce au contribuit la strangerea sumei[cluburile participante la competitie ] sa poata cere oricand socoteala la ce sa facut cu banii lor !!!!!!!!!!!!
Val scrie: Mai Vlade , tu intelegi ca am vorbit si astazi cu Tatae si este suspect de infarct si l-am lasat pe el sa aranjeze Delta asta cu concursul tau ? Uite ca omul , avind motive obiective , nu a putut sa se ocupe . Si care e marea problema - iti virez banii de inscriere si gata , macar sa te vad multumit . Totusi gandirea lui Cristi si a mea este ca participam . Poate a neglijat aspectul .
Imi pare rau ca te indepartezi de oameni pe care ii cunosti de o viata ....si o faci la modul prost gandit . Dar nu sunt primul - ai ceva experienta sa te pisi pe cei apropiati , cu mult mai apropiati ca mine - de aceea nu ma mai mira nimic nici din postari si nici din atitudine .
Dar pentru mine deja ai devenit un om periculos si prost sfatuit .