sa mai faceti?buhac constantin scrie:Domnul Presedinte in ce stadiu ne aflam ?
Trebuie sa mai facem ceva ?
pai ce-ati mai facut?

nu vezi ca presedintele tau are acum treaba cu apcr-ul si procesul de constituire al acestei asociatii?
Moderator: gor965
sa mai faceti?buhac constantin scrie:Domnul Presedinte in ce stadiu ne aflam ?
Trebuie sa mai facem ceva ?
ca de obicei te inseli.Popescu Stefan scrie: Convingerea mea este că ai făcut o mânărie.
Poți să dovedești că mă înșel? Cine sunt membri fondatori ai asociației și ce s-a întâmplat cu ei?andrei vladeanu scrie:ca de obicei te inseli.Popescu Stefan scrie: Convingerea mea este că ai făcut o mânărie.
Vali, daca personajul asta reuseste eu ma las de pescuit, dar cred ca nu e cazul.Vali Vesa scrie:Ciudat fenomenul asta, Stefan Popescu.
A aparut acum cativa ani, pe rapitori.ro.
A inceput cu razboiul impotriva AGVPS-ului. Sa o desfiinteze, sa o rada de pe fata pamantului. Nu i-a mers…
Ce sa faca? A continuat cu cei mai mici, LRS si APCR. In acelasi timp cu “sapaturile” la baza APCR a continuat si cu telefoane mieroase: hai la noi, noi face si dregem, o sa fie bine, echipamente, calificari fara taxe… medicamente, medicamente… etc.
De atunci, isi tot ia suturi (si nu numai) in posterior pe toate topicurile pe unde se baga in seama pe rapitori.
Cand nu mai are argument si suturile se indesesc, dispare. Si apare aici sa muste in stanga si-n dreapta. Ca noi suntem mai blanzi si-l acceptam. Ce pateste pe rapitori…![]()
Cred ca daca nu s-ar mai certa cu nimeni ar muri de plictiseala…