APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
dan _city_center

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de dan _city_center »

buhac constantin scrie:CYTY fati cont nu mai te certa cu numele meu .
s-a rezolvat.multumesc crapmania. :D
revin.caut cupa Bucovina ,pentru inceput :D
BARICADA CARP CLUB

doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de doru_croc »

buhac constantin scrie:Domnul Doru daca va tineti de promisiune aflati ca nu mai dureaza mult !
Ce faci cu sculele ?
Le dau de pomana :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Val
Scrie clar -primul pas .

Vali Vesa
Domnului Doru organizeaza o retragere fastuoasa si nu as dori sa se suprapuna cu cea a APCR-ului :lol: :lol: :lol:

Domnul Doru
Bodaproste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

buhac constantin scrie:Val
Scrie clar -primul pas .
Primul pas, al doilea poate fi unul impidicat si...
buhac constantin scrie:Vali Vesa
Domnului Doru organizeaza o retragere fastuoasa si nu as dori sa se suprapuna cu cea a APCR-ului :lol: :lol: :lol:
Macar as avea invitati de soi :lol: :lol: :lol:
buhac constantin scrie:Domnul Doru
Bodaproste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sa fie primit :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Val scrie:Mie imi pare de domeniul fantastic , ca manipulare , ca dezinformare , inclusiv tendetios , ca tot ce vreti ..... despre acest subiect . Precizez inca o data , ultima oara , APCR nu este o mare impostura penala ci este o asociatie de drept reformata , cu aviz legal de la avocati , cu hotariri judecatoresti pronuntate , prin recurs , valabile , samd .
Istoricul APCR nu este de competenta mea , cu toate ca il stiu , am studiat speta la acel moment . Toate postarile astea de lamurire au mai fost odata clarificate OFICIAL .
Fondatorii renunta ... asa e viata , vin altii peste ei , membrii INREGISTRATI la Registru fac renuntare , si usor - usor APCR a devenit asociatie de asociatii .... iar daca d-l Popescu vrea sa stie cum se face chestie asta legal ii ofer ceva consultanta , dar pe bani multi de tot !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asociația asta de drept reformată, o va certifica ministerul justiției, căruia i-am solicitat documentele. O să vedem atunci cât de reformată a fost și cine sunt în fapt membri fondatori.
Mă distrează chestia aia cu fondatorii care renunță că așa este viața. Problema este dacă i-a întrebat cineva dacă renunță.
Val, renunț cu plăcere la consilierea ta, întrucât prostiile pe care le spui nu fac altceva decât să te facă de râs. Auzi aici „ASOCIAȚIE DE ASOCIAȚII”. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moșule îți dau un articol din OG 26/2000. Citește-l cu atenție și dă-ți singur notă:
Art. 35.
(1) Doua sau mai multe asociatii sau fundatii se pot constitui in federatie.
Prostia asta cu asociații de asociații pe care v-a băgat-o în cap Șelaru nu ține.
Oricum, în scurt timp voi primi de la MJ răspunsul la cererea pe care am formulat-o și vor știi toți cine sunt adevărații membri ai APCR.

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Val scrie:
andrei vladeanu scrie:
Val scrie:Mie imi pare de domeniul fantastic , ca manipulare , ca dezinformare , inclusiv tendetios , ca tot ce vreti ..... despre acest subiect .
lasa-l, valerica, e fiert pe titluri bombastice...
Pai cum sa-l lasi Andrei ???? Ce dracu nici ce e legiferat de judecatorie nu mai inseamna nimic in tara asta ?????
Da-l Doamne iarta-ma de reclamagiu si de viclean - asta chiar crede ca e singurul destept pe lumea asta si noi cu totii suntem niste prosti ????? Daca a scris 2 - 3 intimpinari la tribunal , ca presedinte de scara de bloc , si a prostit ANS-ul ( aic e o smecherie pe care o aflu eu - repede de tot ! ) , chiar crede ca taie si spinzura in tara asta ? Prea ne aliniaza pe toti , dragii mei !
L-am suportat prea mult pe dialog si sincer cred ca ma apuc de Federatia lui ....si o sa vad cum a impacat d-na de la ANS capra cu varza si cum a aparat ea interesul statului care a angajat-o sa o reprezinte , in acest proiect si in rezolutia ei .
Exista o cutuma intre astia vechi , corb la corb nu isi scot ochii . ( ANS vs AGVPS ) . Intimplator am ca prieten un fost sef al ANS-ului si o sa ma consult cu el . Daca e nasol - de abia asteapta sa o puna pe prima pagina pe dna de acolo - el e din alt partid :wink:
Lasa-ma 2 saptamini ... si vedem ce iese . O fi justitia oarba , dar la aceasta speta e cu ochi si sprincene ....Verific .
Ar trebui să-ți pui talentul la lucru în ceea ce privește faptul ca APCR organizează CN fără să fie autorizată. Art. 14 din OG 26/2000 sancționează asta cu dizolvarea. Vezi că autorizarea este un act ulterior înscrierii la judecătorie. Pe asta trebuie să te concentrezi.
Chestia aia cu „corb la corb nu-și scoate ochii” arată destul de clar cine esti de fapt.

PS Te asigur ca documentele federației sunt fără cusur. Certificate nu de una, ci de două instanțe de judecată. Continuarea din partea lui AV de a împiedica funcționarea federației nu va face decât să tergiverseze un lucru pe care pescarii îl așteaptă demult; federația sportivă. Fie că îți place sau nu, federația este o realitate. Adio.

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Vladene,de ce-l lasi pe Popescu sa te terfeleasca si tu tot il tratezi cu:nea,domnu..?!!!!va jigneste,va ridiculizeaza,are ceva di raposatu' in el.
e bine ca ati ramas uniti,chiar daca unora li s-a aplecat coloana!RUSINE!!!
nu vreau sa dau nume,ca nu imi place sa intru in polemici cu ''baietii buni'' si in plus sunt foarte obraznic cu cine m-ar jigni,dar am si un respect deosebit pt oemenii cu caracter.in 3ani de concursuri,nu m-am certat niciodata cu nimeni,din contra am legat n prietenii.
vine un outsider si uite ce face!
tot voi ve-ti organiza competiile:Mateianu,Vladeanu,Cipica,dar trebuie sa ajungeti la un consens.
daca tot se face totul democratic,adunati-va,votati,dregeti,etc.
cred ca tot un Vladeanu,Mateianu sau nea Victor Oana sunt in masura sa faca ceva,deoarece voi sunteti printre pionierii acestui fenomen si ati acumulat experienta necesara.
cu toti colegii cu care am vb,toti au cam aceeasi parere,dar nu vor polemici si stau si asista doar.

buhac constantin

Domnul Presedinte ce sa inteleg de la " Adio "?

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Costica Buhac din tot maldarul de acte de ieri nu crezi ca ai postat cam putin?
la minister cum merge treaba ? ......
spun ca totusi trebuie sa afle si cluburile toate noutatile !,transparenta totala
sa stie toata tara ca nu mai trebuie ca pescarul sa bage mina adinc in buzunar.
BARICADA CARP CLUB

buhac constantin

Domnul Iohann considerati ca pescuitul nu are nevoie de Federatie ?
Care sunt dezavantajele ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”