APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Badarcea
Puncte: 0

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de Dan Badarcea »

Razvan Ulmeanu scrie:
Dan Badarcea scrie: Ma duc sa rulez bile pentru moara. Scuze, revin! :mrgreen:
P.S. salutari de la Genes...
Spune-i ca posta mananca c...t :lol: :lol:
Ovidius Constanta

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Dan Badarcea scrie:
Razvan Ulmeanu scrie:
Dan Badarcea scrie: Ma duc sa rulez bile pentru moara. Scuze, revin! :mrgreen:
P.S. salutari de la Genes...
Spune-i ca posta mananca c...t :lol: :lol:
A zis ca a fost lucratura.... made by Dan Tepes! :lol:
C. S. PELICANUL

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

a fost buna, si o lectie.....
bine va vine de la un prieten :wink:
Balta Puiesti

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ...si tot continui sa ma ataci, fara ca macar intai sa porti o discutie telefonica cu mine...
Vladut,

1. Ti-ai vazut numele in postarea mea? Nu cred. Dar tu esti destul de intelept ca sa intelegi...
2. Pai ce telefon sa-ti dau, ca ai spus ca ai renuntat la tel de prieteni, ca ai doar tel de serviciu. :cry:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

Vali Vesa scrie:
dan _city_center scrie: ...nu vor mai permite hotilor si combinatorilor sa devasteze pescuitul de competitie din Romania .
Aceiasi "hoti si combinatori', sau ma rog, unu dintre ei (ca stim cu totii la cine te referi) ti-au dat marele premiu la CIR. Si acolo au facut combinatii??? :lol: :lol: :lol: Ai dat spaga pentru asta??? :lol: :lol: :lol: A fost mare spaga??? :lol: :lol: :lol: Tie ti-a mai ramas ceva din premiu??? :lol: :lol: :lol:

Te declarai (acum un an-doi in urma) organizator de concursuri "non profit". Te-ai sucit intre timp? Ca daca ma uit la taxele si premiile de la concursurile organizate de tine... nu prea mai e asa... Premii sub 50% din taxe... A, da, e criza... :mrgreen:

Sanatate maxima si s'auzim doar de bine.
Vali , contabilitate concursurilor de Baricada ti le pun daca vrei , dar si cu o conditie , o sa iei si tu de la senior si AV contabilitate concursurilor organizate de ei...oricand vrei... , o sa te mir ca Baricada nu ca nu a facut profit , a avut si pierdere la concursurile organizate ...singurul castig fiind adeptii concursurilor non-profit , cat cresc numarul acestora , poate asa o sa mai apara si altii care organizeaza non-profit , si asa putem sa mergem toti pescari la concursuri care contabilitate arata asa:
(taxa adunata+sponsorizari)-(balta , arbitri , cupe , premii)=0
cam asa arata calculul la concursurile Baricada!
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

carp_master,

mutam discutia la voi pe forum, ca oricum am vazut ca a facut DCC un topic.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

k
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Alooooooo - Baricada prin membrii ei fac prea multa galagie . Cineva scria - 2 pescari pe care ii respect mult - Nicusor Cioara si Georgica Slave - ca nu exista organizator de competitie care sa nu isi traga ceva din organizare , ca e din arbitraj , ca e din echipe participante , samd .
Asa ca mai subtire cu reactii de astea de baricada !!! Daca le faceti corect ..... puneti bugetul la sfarsit de competitie - ce ati incasat si ce ati platit pe acte - si sa vedeti si voi dupa aia discutii tarusi , banda , benzina , arbitrii , generator de curent , IT , samd cit va iese in plus si cit in minus .... Ati postat vreodata vreun calcul de genul asta pe care il cereti MEREU la altii ?
Scuza-ma Razvane , dar esti prea lebada ..... si ai trecut prea repede din gri ( puf de lebada ) in alb ( lebada adevarata ) ....Stii sa arzi etapele si ai citiva cormorani pe acolo care nu au decenta de nimic .... Nu ai pus nici un decont public astfel incit lumea sa te creada corect ca nu ai castigat nimic . O faci DOAR la nivel afirmativ .... Si nu stiu de ce dracu , cuvintul tau este mai presus decit cuvintul altuia .... Esti in confuzie . Si ue nu imi cer scuze poentru ce scriu , pentru ca scriu ca sa determin sa faci lumea sa priceapa atita moralitate din partea voastra vs altii !

Sionut

Mesaj de Sionut »

carp_master scrie: poate asa o sa mai apara si altii care organizeaza non-profit , si asa putem sa mergem toti pescari la concursuri care contabilitate arata asa:
(taxa adunata+sponsorizari)-(balta , arbitri , cupe , premii)=0
cam asa arata calculul la concursurile Baricada!
Nu e Baricada primul club (asociatie) care a facut acest gen de concursuri. Razvan cred ca stie, ca a participat si el la vreo 2.

P.S Va dai dau un pont (daca vreti binenteles). Pe cand un concurs Baricada fara premii in bani (doar diplome, cupelel alea de tinichea si glorie) si cu taxa de inscriere aferenta ?
CS APS

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Iata un scurt dialog intre mine si dl. Pangica purtat pe acest forum in urma cu un an:

"@val pangica

Imi permit sa va adresez o intrebare, daca spuneti ca nu mai vreti sa va implicati in fenomenul "carpfishing" de la noi, de ce o faceti?
Si inca una, bonus: daca spuneti ca nu mai vreti polemici interminabile, de ce nu incercati sa va abtineti sa mai raspundeti la "provocari"?"

"
@Cristi Ionita

tot cu voia ta iti raspund , tot prin doua intrebari :

1. unde ai vazut vreo parare sau vreo implicare a mea in sezonul 2011 ?
2. pot sa imi apar si eu numele in fata celor care ma denigreaza ? Sau trebuie sa tac si sa pun capul in pamint , cum recomanda unii ?"

Raspund la aceste intrebari dupa un an pentru ca vad ca tupeul(a se citi nesimtirea) si ipocrizia ating cote alarmante:

1. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2. Da, asa trebuie, sa taci si sa pui capul in pamant. Pentru ca timpul a demonstrat ca nu ai caracter.Bine pa!
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”