APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de Val »

Cristi_Ionita scrie:Iata un scurt dialog intre mine si dl. Pangica purtat pe acest forum in urma cu un an:

"@val pangica

Imi permit sa va adresez o intrebare, daca spuneti ca nu mai vreti sa va implicati in fenomenul "carpfishing" de la noi, de ce o faceti?
Si inca una, bonus: daca spuneti ca nu mai vreti polemici interminabile, de ce nu incercati sa va abtineti sa mai raspundeti la "provocari"?"

"
@Cristi Ionita

tot cu voia ta iti raspund , tot prin doua intrebari :

1. unde ai vazut vreo parare sau vreo implicare a mea in sezonul 2011 ?
2. pot sa imi apar si eu numele in fata celor care ma denigreaza ? Sau trebuie sa tac si sa pun capul in pamint , cum recomanda unii ?"

Raspund la aceste intrebari dupa un an pentru ca vad ca tupeul(a se citi nesimtirea) si ipocrizia ating cote alarmante:

1. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2. Da, asa trebuie, sa taci si sa pui capul in pamant. Pentru ca timpul a demonstrat ca nu ai caracter.Bine pa!
Mai copile - tu imi spui mie ca nu am caracter ??????????? Si sa pun capul in pamint ?????? Nu te supara dar in primul rind esti prea copil sa faci aceasta afirmatie si in al 2-lea rind esti mult prea tupeist ....si nu cunosti lucrurile decit asa cum le-ai priceput tu la varsta ta ! Va trebuii cind ne vedem , daca vreodata se va intimpla asta , sa cauti sa imi explici postarea ta .... Din punctul meu de vedere esti un nesimtit ! De fapt esti si nesimtit si rau intentionat !!!
Si eu nu ma simt dator sa explic unui copil ca am avut forta sa inchei protocoale pe termen lung . Cind se semna primul protocol tu erai in gimnaziu si de aia te rog nu imi spune tu mie sa pun capul in pamint ! Daca vrei iti dezvolt si idolii tai .......... ii stiu de pe vremea cind imi vorbeau la persoana a 3-a si le spuneam ca pescuiesc la boilies rotund !!!! Tie ti-au creat un drum in viata .... si de asta iti permiti sa vorbesti cu mine in felul asta . Vezi ca fratele tau a facut odat apact cu mine si l-am respectat , dar vad ca la voi e nevoie de mai multe pacturi .... pina intelegeti ce si cum trebuies minim respectat in viata asta . Imi cer scuze inca o data ca viata mea nu seamna cu a voastra ...dar sa nu tragem in pianist ....

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

Ti-e dor de mine ce te-a apucat??!! De ce ma implici in discutie? Nu esti in stare sa-ti canalizezi raspunsul catre cel cu care porti dialogul? Nu mai vorbi la plural.
Milionar excentric

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Val Pangica ,
nu ridica tonul la noi! aici vb numai pescarii de crap care sunt implicati in fenomen si care participa la concursuri.
nu mai face afirmatii pe care nu le poti sustine la adresa clubului Baricada.
BARICADA CARP CLUB

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Bai eu nu vreau dialog ... mai ales cu voi . Nici eu nu va sunt simpatic si nici voi mie . Imi pare aiurea ce scrie copilul asta si cu asta basta .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Dar si asa tot nu m-ati convins de TOTALA LIPSA DE IMPLICARE FINANCIARA . Aveti postat vreun decont / per competitie organizata ???
Cat au fost la voi tarusii ? Dar cupele ? Nu le scrieti aici - postati la voi pe Baricada/ per fiecare concurs - unde pesemne ca o sa mai apar in ceva poze facute de curat - murdar ..... dar asta e riscul cind te bagi la troaca ...
Dovediti ceea ce pretindeti ca sunteti si nu ne rugati sa va credem pe cuvint . Nu e cazul ! Dovediti prin decont public . Si daca nu aveti nimic de ascuns nu incepeti genul nu e treaba voastra, nu avem de ce , cine intreaba , Val iar a baut , samd , samd , sunt zeci de alternative de a motiva lipsa de transparenta . Nu de altceva , dar Ulmeanu ii cerea scuze publice lu Vali Vesa . Ca sa i le ofere , trebuie si el sa vada macar un decont la un concurs ......

dan _city_center

ok.daca doresti noi putem face decontul public.oriunde si chiar si pe acest sait.

nu avem absolut nimic de ascuns .
BARICADA CARP CLUB

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

dan _city_center scrie:ok.daca doresti noi putem face decontul public.oriunde si chiar si pe acest sait.

nu avem absolut nimic de ascuns .

Dar nu doresc eu Dane ! Voi ar trebuii sa va doriti in primul chestia asta- si sa spuna lumea - uite bai ce misto au facut astia de la Baricada ... super organizare . Si atunci apare si ideea de diferenta intre ce fac unii si altii ... pe care voi o clamati atita ! Voi trebuie sa dovediti ca faceti altceva . Si lumea va va respecta daca dovediti . Dar cu cifre nu cu vorbe ! Si asumati-va cifrele la fel cum voi cereti de la APCR ( genul tarusi :lol: )

dan _city_center

Val Pangica,
te asigur ca absolut toti pescarii care au participat la concursurile noastre au stiut si au luat la cunostinta de situatia financiara a fiecarui eveniment in parte.
majoritatea dintre ei sunt prezenti si pe acest forum. pot confirma acest lucru daca doresc.
BARICADA CARP CLUB

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

dan _city_center scrie:Val Pangica,
te asigur ca absolut toti pescarii care au participat la concursurile noastre au stiut si au luat la cunostinta de situatia financiara a fiecarui eveniment in parte.
majoritatea dintre ei sunt prezenti si pe acest forum. pot confirma acest lucru daca doresc.
Dane- uite ca lucrurile promovate de voi se intorc impotriva voastra . Pot sa cred ca aceste asigurari fara subiect si lipsa unei informari a unui minim decont - au prezumtie de afacere pentru clubul vostru ? Poate da , poate nu , dar prezumptia exista si eu nu am de gand sa o dezvolt cum o faceti voi .....
De ce nu postezi cinstit si loial fata de pescari - am facut 1-2-3-4-5 concursuri - asta am platit - atit am incasat - iata bilant zero ! Si toata lumea va fi de acord cu moralitatea voastra ! Pina la proba contrara SCRISA ... zau ca nu va califica nici un dialog vizavi de alti organizatori , care nici macar nu au pretentia ca nu castiga din concursuri . Pe cuvint de pionier nu mai crede nimeni ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Ca sa nu spun ca vorbim de o pagina de Forum si voi nu ati pus decontul . Eu ma asteptam la asa firma mare - in 2 postari sa apara cifre , calcule , teoreme de decont , samd ...... Vad ca ezitati !
Daca e OK - nu trebuie sa imi cer scuze nimanui - constat o realitate afirmata , pe car eu nu am pus-o la indoiala ci doar am vrut-o dovedita cu cifre , asa cum deja devine un obicei pe la crap .
Pe de alta parte daca e secreta si o stie numai AG - de ce la APCR ati umplut zeci de pagini de postari cu decontul ???????????????//

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”