Mai copile - tu imi spui mie ca nu am caracter ??????????? Si sa pun capul in pamint ?????? Nu te supara dar in primul rind esti prea copil sa faci aceasta afirmatie si in al 2-lea rind esti mult prea tupeist ....si nu cunosti lucrurile decit asa cum le-ai priceput tu la varsta ta ! Va trebuii cind ne vedem , daca vreodata se va intimpla asta , sa cauti sa imi explici postarea ta .... Din punctul meu de vedere esti un nesimtit ! De fapt esti si nesimtit si rau intentionat !!!Cristi_Ionita scrie:Iata un scurt dialog intre mine si dl. Pangica purtat pe acest forum in urma cu un an:
"@val pangica
Imi permit sa va adresez o intrebare, daca spuneti ca nu mai vreti sa va implicati in fenomenul "carpfishing" de la noi, de ce o faceti?
Si inca una, bonus: daca spuneti ca nu mai vreti polemici interminabile, de ce nu incercati sa va abtineti sa mai raspundeti la "provocari"?"
"
@Cristi Ionita
tot cu voia ta iti raspund , tot prin doua intrebari :
1. unde ai vazut vreo parare sau vreo implicare a mea in sezonul 2011 ?
2. pot sa imi apar si eu numele in fata celor care ma denigreaza ? Sau trebuie sa tac si sa pun capul in pamint , cum recomanda unii ?"
Raspund la aceste intrebari dupa un an pentru ca vad ca tupeul(a se citi nesimtirea) si ipocrizia ating cote alarmante:
1.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2. Da, asa trebuie, sa taci si sa pui capul in pamant. Pentru ca timpul a demonstrat ca nu ai caracter.Bine pa!
Si eu nu ma simt dator sa explic unui copil ca am avut forta sa inchei protocoale pe termen lung . Cind se semna primul protocol tu erai in gimnaziu si de aia te rog nu imi spune tu mie sa pun capul in pamint ! Daca vrei iti dezvolt si idolii tai .......... ii stiu de pe vremea cind imi vorbeau la persoana a 3-a si le spuneam ca pescuiesc la boilies rotund !!!! Tie ti-au creat un drum in viata .... si de asta iti permiti sa vorbesti cu mine in felul asta . Vezi ca fratele tau a facut odat apact cu mine si l-am respectat , dar vad ca la voi e nevoie de mai multe pacturi .... pina intelegeti ce si cum trebuies minim respectat in viata asta . Imi cer scuze inca o data ca viata mea nu seamna cu a voastra ...dar sa nu tragem in pianist ....