APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de Popescu Stefan »

andrei vladeanu scrie:asta e. si d-ta ai gresit sportul...
Chiar nu pricepi că federația are alte atribuții? Este administratorul unei ramuri de sport. Administratorul trebuie să se priceapă la altceva, nu la sport. Te asigur că de când am intrat eu în sportul ăsta, mulți au căscat ochii. Până acum căscau punga.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie:Te asigur că de când am intrat eu în sportul ăsta, mulți au căscat ochii.
de cand ai intrat in sportul asta singurele persoane care te-au vazut la fata au fost judecatorii si grefierii...
The One Team

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:
Popescu Stefan scrie:Te asigur că de când am intrat eu în sportul ăsta, mulți au căscat ochii.
de cand ai intrat in sportul asta singurele persoane care te-au vazut la fata au fost judecatorii si grefierii...
Bineînțeles. Acolo se înregistrează federațiile sportive. Activitatea unei federații începe după ce dobândește personalitate juridică. Tu știi altfel? Vezi că ți-a postat Costică Buhac dovada că ce faci tu este ilegal. Tu și AGVPSR:

andrei vladeanu
Veteran

costica buhac este din stafful federatiei?
The One Team

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:costica buhac este din stafful federatiei?
Da. Îl găsești la sectiunea comisii - Comisia de competiții - subcomisia crap. Crezi că nu face față? Și pentru acuratețe se numește oficial federal. Este al treilea om din practicanții de pescuit la crap pe care tu îi cunoști și care au acceptat acest lucru. Le mulțumin public.

andrei vladeanu
Veteran

care-s ceilalti doi?
The One Team

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:care-s ceilalti doi?
Secretarul General - av. Ciprian Bolboacă
Seful comisiei de disciplină - col. Ghiti Ghiușan

Știi ce nu-mi place la tine? faci lucrurile de mântuială. Vrei să ne dizolvi și nu citești site-ul federației? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Așa ai făcut și cu federația; ai dat speranțe la oameni și ai lăsat-o în mijlocul drumului. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mă mir de dl. Oană; normal, în calitatea lui de președinte ales al adunării constitutive, cum de te-a lăsat să te ocupi singur de înregistrarea ei? Normal trebuia să se ocupe personal. Astfel federația ar fi fost constituită de mult și nu mai pierdeam timpul pe aici. Dar imi dau seama că cu tine secretar general, federația nu ar fi avut nici o șansă. Nu te supăra, dar nu le ai. Aici trebuie oameni serioși, nu combinatori și slugi la AGVPSR.

andrei vladeanu
Veteran

si de unde ai dedus d-ta ca eu il cunosc pe av. ciprian bolboaca?

cat despre domul colonel ghiti ghiusan, intr-adevar, am auzit. pentru ca avea pe messinger un avatar de mare profunzime, in care un baietel facea pipi pe patru litere - APCR.
(nu stiu cu ce l-a suparat apcr-ul pe domnia sa, pentru ca pe la concursuri nu l-am vazut niciodata)
The One Team

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:si de unde ai dedus d-ta ca eu il cunosc pe av. ciprian bolboaca?

cat despre domul colonel ghiti ghiusan, intr-adevar, am auzit. pentru ca avea pe messinger un avatar de mare profunzime, in care un baietel facea pipi pe patru litere - APCR.
(nu stiu cu ce l-a suparat apcr-ul pe domnia sa, pentru ca pe la concursuri nu l-am vazut niciodata)
Nici tu nu poți să le știi pe toate. Vezi ce ciudată este viața? Nu cunoști toți pescarii din fenomen, dar ai ajuns să mă cunoști pe mine. E de bine sau de rău? :lol: :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Popescu Stefan scrie:Dar imi dau seama că cu tine secretar general, federația nu ar fi avut nici o șansă. Nu te supăra, dar nu le ai. Aici trebuie oameni serioși, nu combinatori și slugi la AGVPSR.
vezi ca iar iti iei viteza.
combinatori si slugi ai tu la subsolul casei unde ai facut federatia.
ai grija la cuvinte, te-am mai rugat o data...

ps din momentul asta am incetat sa ma adresez cu d-ta pt ca esti mitocan.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”