APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de oanavictor »

stilul normal apcr-ist .
omerta functioneaza fara cusur .
l-am sunat pe domnul vali vesa sa-i reimprospatez memoria dar ........nu a raspuns !!!!!!
probabil .........de prea mare rusine !!!!!!!!!
DOMNULE VALI VESA ,CAND V-AM ADUS LA CUNOSTINTA ILEGALITATEA NU ERA NICI UN SERBU .
ERATI NUMAI DUMNEAVOASTRA ,VALI BONTO SI MARIUS DIN ..........IAR RASPUNSUL LA TOTI TREI A FOST ............I-MI ESTE RUSINE ................!!!!!!!!!!
SI ACUM AR TREBUI SA VA FIE RUSINE CA MA FACETI MINCINOS ..................!!!!!!!!!
RUSINE SA VA FIE ,IN SPECIAL DUMNEAVOASTRA !!!!!!!!!
MAI AM 2 SANSE .........POATE I-SI ADUCE AMINTE VALI BONTO SAU MARIUS DIN SI INTERVIN
EI IN SPIRITUL CORECTITUDINII !!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:stilul normal apcr-ist .
omerta functioneaza fara cusur
iata un exemplu foarte recent, absolut elocvent

omerta este o lege a tacerii specifica organizatiilor de tip mafiot

poti dovedi ca apcr este o organizatie de tip mafiot?!?
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Pangicăăăăăăă,
Vino și fă ordine. I-auzi ce se zice pe aici. Hai repede cu Codul de procedură (vezi tu care).

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
omerta functioneaza fara cusur
iata un exemplu foarte recent, absolut elocvent

omerta este o lege a tacerii specifica organizatiilor de tip mafiot

poti dovedi ca apcr este o organizatie de tip mafiot?!?
Da .....incepand cu activitatea si obiceiurile fostului conducator ,activitate ce a fost ingaduita de catre multi membri activi de la acea vreme ......si nu dezinteresat ....[iar daca vrei exemple poti gasi nenumarate in topicurile acestui site ] si continuand cu destule ilegalitati in competitiile pastorite de aceasta obscura asociatie .........[eliminarea clubului pescarilor .......]iar refuzul de a posta niste deconturi facute din banii pescarilor coroborate cu taxa mica platita de catre membrii apcr la campionatul national ne duce cu gandul la ''CINE SE BAGA INTRE LUPI ......TREBUIE MUSAI SA URLE ''sau mai pe intelesul tuturor ''O FAPTA IERTATA SAU O GRESEALA TRECUTA CU VEDEREA CONDUCE NEAPARAT LA OBLIGATIVITATEA UNUI COMPROMIS ''[Rodia Persefoniei ]
oricat de mult ve-ti intarzia cu depunerea decontului ......pana la urma tot trebuie facut acest lucru ......mai ales ca va fi cerut in mod expres la congresul agvps ..........si atunci .........ori spun sarut mana .....am gresit si ma voi retrage definitiv din activitatea de GINITOR .........ori voi sesiza negresit organele statului pentru orice cheltuiala care depaseste pretul curent de piata .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

omerta functioneaza fara cusur .
l-am sunat pe domnul vali vesa sa-i reimprospatez memoria dar ........nu a raspuns !!!!!!
probabil .........de prea mare rusine !!!!!!!!!
Dl Oana,

Am spus la inceputul postarii ca nu am timp...
Cu scuzele de rigoare, eu mai si muncesc, nu stau cu curu pe bani. Asa ca daca nu raspund la telefon inseamna ca nu pot, nu ca ma ascund... :evil:
Si munca mea nu tine neaparat de ora Romaniei. Lucrez cu America, cu Dubai, cu Far East... asa ca va rog sa va reconsiderati atitudinea fata de mine.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

oanavictor scrie: DOMNULE VALI VESA ,CAND V-AM ADUS LA CUNOSTINTA ILEGALITATEA NU ERA NICI UN SERBU .
ERATI NUMAI DUMNEAVOASTRA ,VALI BONTO SI MARIUS DIN
Domnule Oana,

Mi-ati adus la cunostinta acest lucru de mai multe ori, nu o singura data. Iar Cornel nu era la noi in stand, ati inteles gresit. Era la NEXGEN in stand atunci cand m-am dus eu sa verific cu arbitru.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vali Vesa scrie:Dl Oana,

Total neadevarat.
Am cam putin timp, dar sa recapitulam repede:
-in urma NUMEROASELOR sesizari din partea Dvs, am mers personal si am vorbit cu arbitrul postat in spatele echipei respective care mi-a infirmat cele sesizate de Dvs. Mai mult decat atat, im momentul respectiv, Cornel Serbu se afla langa standul echipei NEXGEN. Dvs credeti ca dl Serbu nu ar fi facut imediat contestatie???Clar???
Pai nu prea e clar .Eu nu am spus acest lucru domnului Serbu .
Am venit numai la dumneavoastra personal la gardul casei unde era standul echipei Ovidius si v-am spus ca daca vreti sa dovediti ilegalitatea sa veniti la mine in curte si sa scoatem montura de langa ponton ......iar dumneavoastra mi-ati raspuns ......''MIE RUSINE ''.........la fel si Vali Bonto a avut acelasi raspuns iar Marius Din nu a raspuns nimic .........doar sa uitat cu subinteles ......adica ......''ASTA E ,NU AVEM CE-I FACE ''
ESTE SAU NU ESTE ADEVARAT !!!!!!!!!!!

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

oanavictor scrie:. ..iar dumneavoastra mi-ati raspuns ......''MIE RUSINE ''...
Nea Victore,

Cum sa spun "mi-e rusine"? De ce am mai fost sa verific daca imi era rusine?

Si daca Dvs credeati ca aveti dreptate de ce nu ati facut Dvs contestatie???

Uahhh... :evil: Noi eram acolo sa prindem peste, nu sa vanam greselile celorlalti. Cand au fost semnalate greseli (considerate si de noi ca greseli) le-am contestat.

Si repet: am fost SINGURUL club din APCR care am contestat directia de pescuit din standul NEXGEN. Tot balbaieli si omerta tip APCR a fost si asta???

Astept scuzele Dvs

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vali Vesa scrie:
oanavictor scrie:. ..iar dumneavoastra mi-ati raspuns ......''MIE RUSINE ''...
Nea Victore,

Cum sa spun "mi-e rusine"? De ce am mai fost sa verific daca imi era rusine?

Si daca Dvs credeati ca aveti dreptate de ce nu ati facut Dvs contestatie???

Uahhh... :evil: Noi eram acolo sa prindem peste, nu sa vanam greselile celorlalti. Cand au fost semnalate greseli (considerate si de noi ca greseli) le-am contestat.

Si repet: am fost SINGURUL club din APCR care am contestat directia de pescuit din standul NEXGEN. Tot balbaieli si omerta tip APCR a fost si asta???

Astept scuzele Dvs
Din pacate erati ultimul din garda mai veche din apcr care mai aveati o bruma de credibilitate in fata mea ........in seara asta a-ti risipit si bruma aceea .........in loc de scuze va spun .....ADIO !!!!!!! si am sa va numesc incepand din clipa aceasta ''VALI MINCINOSUL''

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

oanavictor scrie:
Vali Vesa scrie:
oanavictor scrie:. ..in loc de scuze va spun .....ADIO !!!!!!! si am sa va numesc incepand din clipa aceasta ''VALI MINCINOSUL''
Multumesc asemenea. Si ca sa puteti verifica, maine o sa va dau nr de telefon a arbitrului, Mircea. Asa, sa dormiti Dvs linistit, sa nu mai aveti grija altuia.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”