Moderator: gor965
iata un exemplu foarte recent, absolut elocventoanavictor scrie:stilul normal apcr-ist .
omerta functioneaza fara cusur
Da .....incepand cu activitatea si obiceiurile fostului conducator ,activitate ce a fost ingaduita de catre multi membri activi de la acea vreme ......si nu dezinteresat ....[iar daca vrei exemple poti gasi nenumarate in topicurile acestui site ] si continuand cu destule ilegalitati in competitiile pastorite de aceasta obscura asociatie .........[eliminarea clubului pescarilor .......]iar refuzul de a posta niste deconturi facute din banii pescarilor coroborate cu taxa mica platita de catre membrii apcr la campionatul national ne duce cu gandul la ''CINE SE BAGA INTRE LUPI ......TREBUIE MUSAI SA URLE ''sau mai pe intelesul tuturor ''O FAPTA IERTATA SAU O GRESEALA TRECUTA CU VEDEREA CONDUCE NEAPARAT LA OBLIGATIVITATEA UNUI COMPROMIS ''[Rodia Persefoniei ]andrei vladeanu scrie:iata un exemplu foarte recent, absolut elocventoanavictor scrie:stilul normal apcr-ist .
omerta functioneaza fara cusur
omerta este o lege a tacerii specifica organizatiilor de tip mafiot
poti dovedi ca apcr este o organizatie de tip mafiot?!?
Dl Oana,oanavictor scrie:stilul normal apcr-ist .
omerta functioneaza fara cusur .
l-am sunat pe domnul vali vesa sa-i reimprospatez memoria dar ........nu a raspuns !!!!!!
probabil .........de prea mare rusine !!!!!!!!!
Domnule Oana,oanavictor scrie: DOMNULE VALI VESA ,CAND V-AM ADUS LA CUNOSTINTA ILEGALITATEA NU ERA NICI UN SERBU .
ERATI NUMAI DUMNEAVOASTRA ,VALI BONTO SI MARIUS DIN
Pai nu prea e clar .Eu nu am spus acest lucru domnului Serbu .Vali Vesa scrie:Dl Oana,
Total neadevarat.
Am cam putin timp, dar sa recapitulam repede:
-in urma NUMEROASELOR sesizari din partea Dvs, am mers personal si am vorbit cu arbitrul postat in spatele echipei respective care mi-a infirmat cele sesizate de Dvs. Mai mult decat atat, im momentul respectiv, Cornel Serbu se afla langa standul echipei NEXGEN. Dvs credeti ca dl Serbu nu ar fi facut imediat contestatie???Clar???
Nea Victore,oanavictor scrie:. ..iar dumneavoastra mi-ati raspuns ......''MIE RUSINE ''...
Din pacate erati ultimul din garda mai veche din apcr care mai aveati o bruma de credibilitate in fata mea ........in seara asta a-ti risipit si bruma aceea .........in loc de scuze va spun .....ADIO !!!!!!! si am sa va numesc incepand din clipa aceasta ''VALI MINCINOSUL''Vali Vesa scrie:Nea Victore,oanavictor scrie:. ..iar dumneavoastra mi-ati raspuns ......''MIE RUSINE ''...
Cum sa spun "mi-e rusine"? De ce am mai fost sa verific daca imi era rusine?
Si daca Dvs credeati ca aveti dreptate de ce nu ati facut Dvs contestatie???
Uahhh...Noi eram acolo sa prindem peste, nu sa vanam greselile celorlalti. Cand au fost semnalate greseli (considerate si de noi ca greseli) le-am contestat.
Si repet: am fost SINGURUL club din APCR care am contestat directia de pescuit din standul NEXGEN. Tot balbaieli si omerta tip APCR a fost si asta???
Astept scuzele Dvs
Multumesc asemenea. Si ca sa puteti verifica, maine o sa va dau nr de telefon a arbitrului, Mircea. Asa, sa dormiti Dvs linistit, sa nu mai aveti grija altuia.oanavictor scrie:Vali Vesa scrie:oanavictor scrie:. ..in loc de scuze va spun .....ADIO !!!!!!! si am sa va numesc incepand din clipa aceasta ''VALI MINCINOSUL''