Nu ! Am un servici si sunt la tura de 24 de ore !andrei vladeanu scrie:nu stiu. credeam ca spui ca esti la munca pe forum
Mai e ceva de ciupit de pe forum ?!

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu ! Am un servici si sunt la tura de 24 de ore !andrei vladeanu scrie:nu stiu. credeam ca spui ca esti la munca pe forum
...azi, la 9 ! ...dar ne dau astia ban ptr. ca facem chat !andrei vladeanu scrie:la cat iesi din tura? ca sa stiu cat stau...
pun...si pun ceva in premera !petre iulian scrie:niste poze nu pui si tu ???![]()
nr 2....BRAVOgor965 scrie:pun...si pun ceva in premera !petre iulian scrie:niste poze nu pui si tu ???![]()
Spuneti-mi care varianta se vede mai bine la voi :
multumesc pt. efort. merita, ca doar nu raspunzi la telefon...Vladut Mateianu scrie:Andrei, am sa-ti raspund, cu toate ca nu stiu daca merita efortul.
te-a mai ciupit si pe tine...Vladut Mateianu scrie:Pe mine nu faptul ca l-a atacat pe Popescu m-a deranjat, ci felul penibil si obsesiv in care a facut-o, cu zeci de postari fara substanta si fara coerenta.......
pot sa-l ia la misto si 100 de utilizatori. problema mea ca tu vrei sa-l scoti nebun si ai afirmat ca un fotbalist de judeteana nu-si da cu parerea despre sistemul competitional. asta e problema mea.Vladut Mateianu scrie: Asa ca , este normal ca circa 10 utilizatori ai forumului sa-l ia la misto, nu stiu care este de fapt problema ta ?.......
referitor la gore, el nu a inteles un lucru. regretatul adrian paunescu avea o vorba - daca te decizi sa iesi in ring, dai, dar mai si iei! -Vladut Mateianu scrie:Referitor la George, datorita jignirilor din partea ta, am hotarat ca de la anul sa nu mai publicam nicio poza de la niciun concurs. Poate ca asa vei fi multumit si iti vei vedea de treaba ta. Bineinteles cu acceptul sefului tau, Victor Hodorog....