Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

govo scrie:dar nu credeti ca tacerea asta ascunde si frica????

parerea mea personala este ca nu o sa reuseasca, dar prin tacerea afisata nu faceti decat sa ii dati dreptate si sa aratati ca nu mai sunteti siguri de nereusita dansului!!!
Frica de ce ??? daca reuseste si inregistreza federatia cu tot ce trebuie , sa fie sanatos , eu nu am nimic de pierdut , deci nu vad nici un motiv sa-mi fie frica .
Am promis undeva pe aici ca nu mai intru in dialog cu persoana respectiva dupa ce m-a jignit de cateva ori , si am de gand sa ma tin de promisiune .
Si apoi acum pisica este in curtea agvps :D cred ca ei trebuiesc intrebati cat de frica le este , daca au apucat sa i-si revina din socul initial :D

PS. Nici eu nu cred ca federatia va deveni operationala , cel putin in viitorul apropiat .
<°))))))><
><((((((°>

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

Popescu Stefan scrie:govo,
Trec pe seama tinereții tale lacunele legislative. Federația este înființată prin Hotărâre definitivă și irevocabilă, deci nu se mai pune problema existenței ei. Dacă până acum nu s-a eliberat CIS-ul, este datorită mânăriilor celor atinși în interese. Dar și acest lucru a fost depășit. Văd că nimeni nu a apreciat faptul că nu am bulversat competițiile de anul acesta. Să nu se creadă că o vom face în continuare. Știm foarte bine ce drepturi avem și ce avem de făcut în continuare. Ce pot să te asigur este că nimeni în afară de federație nu va mai organiza competiții sportive cu caracter oficial. Am râs cu poftă când acum câteva minute m-a sunat Orhei și a încercat să mă ia la coarda sensibilă, de genul dacă sunt român. Sunt, dar eu respect și legile, lucru pe care alții uită să o facă. Îi vom ajuta să le respecte.
aveti perfecta dreptate si am recunoscut ca sunt in afara fenomenului...sunt un simplu spectator si cititor la ceea ce faceti dumneavoastra si pescarii adevarati....

stiti ce nu inteleg eu aici? de ce tineti dumneavoastra sa faceti singur aceasta federatie si nu ati stat la masa sa discutati cu pescarii si organizatorii de competitii, cei care au organizat si reprezentat tot ceea ce a insemnat pana acum pescuitul sportiv in Romania :?: :?: :?:
de ce nu ati negociat cu ei? de ce nu ati incercat sa faceti impreuna ceva competitiv si complet? de ce trebuie sa fim romani pana la capat si sa aratam ca noi suntem cei mai frumosi si cei mai destepti in toate?
chiar credeti ca o sa faceti fata dumneavoastra si cei ce s-au dat de partea federatiei la toate problemele organizatorice? nu credeti ca aveati nevoie si de oamenii din vechea garda sa-i atrageti cu proiectul dumneavoastra si sa nu-i huliti?

eu va urez multa multa bafta in realizarea acestui proiect, dar tot cred ca se putea face cu mai multa atentie si cu mai multi oameni.
C.S. Friends Carp Team

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

nu e vb de frica.se joaca la 2 capete.jalnic.

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

iohann scrie:nu e vb de frica.se joaca la 2 capete.jalnic.
Stii cumva si cine joaca , nu de alta dar m-ai facut curios .
<°))))))><
><((((((°>

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

govo scrie:
Popescu Stefan scrie:govo,
Trec pe seama tinereții tale lacunele legislative. Federația este înființată prin Hotărâre definitivă și irevocabilă, deci nu se mai pune problema existenței ei. Dacă până acum nu s-a eliberat CIS-ul, este datorită mânăriilor celor atinși în interese. Dar și acest lucru a fost depășit. Văd că nimeni nu a apreciat faptul că nu am bulversat competițiile de anul acesta. Să nu se creadă că o vom face în continuare. Știm foarte bine ce drepturi avem și ce avem de făcut în continuare. Ce pot să te asigur este că nimeni în afară de federație nu va mai organiza competiții sportive cu caracter oficial. Am râs cu poftă când acum câteva minute m-a sunat Orhei și a încercat să mă ia la coarda sensibilă, de genul dacă sunt român. Sunt, dar eu respect și legile, lucru pe care alții uită să o facă. Îi vom ajuta să le respecte.
aveti perfecta dreptate si am recunoscut ca sunt in afara fenomenului...sunt un simplu spectator si cititor la ceea ce faceti dumneavoastra si pescarii adevarati....

stiti ce nu inteleg eu aici? de ce tineti dumneavoastra sa faceti singur aceasta federatie si nu ati stat la masa sa discutati cu pescarii si organizatorii de competitii, cei care au organizat si reprezentat tot ceea ce a insemnat pana acum pescuitul sportiv in Romania :?: :?: :?:
de ce nu ati negociat cu ei? de ce nu ati incercat sa faceti impreuna ceva competitiv si complet? de ce trebuie sa fim romani pana la capat si sa aratam ca noi suntem cei mai frumosi si cei mai destepti in toate?
chiar credeti ca o sa faceti fata dumneavoastra si cei ce s-au dat de partea federatiei la toate problemele organizatorice? nu credeti ca aveati nevoie si de oamenii din vechea garda sa-i atrageti cu proiectul dumneavoastra si sa nu-i huliti?

eu va urez multa multa bafta in realizarea acestui proiect, dar tot cred ca se putea face cu mai multa atentie si cu mai multi oameni.
Nu se poate face nimic cu forța pentru că se numește viol. S-a știut că înființarea federației este iminentă, dar toate cluburile au stat în expectativă, unele chiar exprimâdu-se explicit să facem noi tot ce trebuie și după aia se afiliază ei.
Deci lipsa de transparență este exclusă. În mod evident, acum treaba fiind făcută, afilierea se va face în condițiile stabilite de statut. Părerea mea personală este alta și din păcate mi se confirmă din ce în ce mai mult. Cluburile în marea lor majoritate, fie nu sunt autorizate (lipsă CIS) fie nu sunt pregătite să-și susțină sportivii într-o activitate competițională regulată. Pe scurt, participarea la competiții nu se va mai face pe banii pescarilor, ci pe banii cluburilor. La ora actuală haosul este cel care generează pescuitul sportiv. Mă refer la faptul că cluburile nu au încheiate cu sportivii contractele sportive și nu pot să-i legitimeze. Precizez că dreptul de a emite legitimațiile sportive aparține federației, ca și evidența contractelor și a transferurilor. Ăsta este adevăratul motiv pentru care cluburile se codesc să facă pasul către federație. Este treaba lor. Federația sprijină cluburile afiliate pentru a se putea la standardele de cluburi sportive. Nu putem face asta pentru cele care nu sunt afiliate. Dar nici nu o să alergăm după ele.

PS Poți să-mi spui o persoană care să renunțe la activitățile cotidiene și să-și dedice timpul exclusiv pentru obligațiile ce-i revin în cazul în care devine oficial sportiv? Activitatea în federație nu se face la fără frecvență și nici nu o să acceptăm băgători de vină. La câte sunt de făcut acum pentru organizarea pescuitului sportiv din România, trebuie lucrat cu ore suplimentare. Cine este dispus, este binevenit.

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

Domnule Popescu,

tot nu m-ati lamurit de ce ati facut totul singur si de ce credeti ca nu aveti nevoie de ajutor celor care au organizat ( bine sau rau, ramane la atitudinea fiecaruia ) pana acum acest fenomen...

sa facem un exercitiu de imaginatie sau chiar concret...eu daca as vrea sa ma inscriu intr-un club si sa particip la competii de pescuit, de ce as adera la federatia dumneavoastra? unde gasesc un club in bucuresti si ce conditii trebuie sa indeplinesc? pana acum se stia ce trebuie sa faci, dar acum banuiesc ca trebuie sa dau probe, sa ma vada antronorii cum leg acele, cum arunc cu 3.90, cum bag porumbul pe firul de par, sa facem antrenamente, sa vin cu mainile in buzunar si clubul sa-mi asigure echipamentul?
nu intelegeti gresit, chiar nu era o ironie, dar eu asa inteleg ca ar trebui sa se faca selectia la cluburi... cel putin sa stim sa nu ne mai cumparam echipamente de pescuit :D
C.S. Friends Carp Team

Popescu Stefan

govo scrie:Domnule Popescu,

tot nu m-ati lamurit de ce ati facut totul singur si de ce credeti ca nu aveti nevoie de ajutor celor care au organizat ( bine sau rau, ramane la atitudinea fiecaruia ) pana acum acest fenomen...

sa facem un exercitiu de imaginatie sau chiar concret...eu daca as vrea sa ma inscriu intr-un club si sa particip la competii de pescuit, de ce as adera la federatia dumneavoastra? unde gasesc un club in bucuresti si ce conditii trebuie sa indeplinesc? pana acum se stia ce trebuie sa faci, dar acum banuiesc ca trebuie sa dau probe, sa ma vada antronorii cum leg acele, cum arunc cu 3.90, cum bag porumbul pe firul de par, sa facem antrenamente, sa vin cu mainile in buzunar si clubul sa-mi asigure echipamentul?
nu intelegeti gresit, chiar nu era o ironie, dar eu asa inteleg ca ar trebui sa se faca selectia la cluburi... cel putin sa stim sa nu ne mai cumparam echipamente de pescuit :D
1. Credeam că te-am lămurit; pentru că nimeni din cei ca să zic așa consacrați, nu a dorit să participe la constituirea federației.
2. Nu trebuie tu ca persoană să aderi la federație. La federație aderă cluburile, ca persoane juridice, nu particulari.
3. Ai să rămâi surprins, dar este treaba și competența cluburilor să-și selecționeze sportivii. Să-ți dau și un citat din lege ca să nu crezi că vorbesc după ureche:
Art. 13
(1) Prin sportul de performanta se urmareste valorificarea aptitudinilor individului intr-un sistem organizat de selectie, pregatire si competitie, avand ca scop ameliorarea rezultatelor sportive, realizarea de recorduri si obtinerea victoriei.
(2) Sportivii de performanta sunt persoanele care practica sistematic si organizat sportul si participa in competitii cu scopul de a obtine victoria asupra partenerului, pentru autodepasire sau record.
(3) Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
(4) Evidenta legitimarii si transferarea sportivilor sunt in competenta federatiilor sportive nationale, a ligilor profesioniste si a asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, potrivit statutelor si regulamentelor federatiilor sportive nationale.
(5) Sistemul competitiilor sportive oficiale pe ramuri de sport este elaborat si organizat de federatiile sportive nationale, potrivit statutelor si regulamentelor acestora.

4. Ai dreptate. Este obligația cluburilor să asigure echipamentele și materialele sportive, condițiile de pregătire și de participare la competiții. Cadrele tehnice ( antrenorii ) sunt persoane pe care cluburile vor trebui să le angajeze cu contract de muncă. Temeiul legal?
Iată-l:
AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/2011/05/07/statutul-antrenorului/

Cred că acum realizezi că federația este un lucru serios, nu o autogară în care intră cine vrea. Cel puțin eu așa înțeleg performanța. Restul, cum spunea un clasic în viață, sunt povești.

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

1. Credeam că te-am lămurit; pentru că nimeni din cei ca să zic așa consacrați, nu a dorit să participe la constituirea federației.
2. Nu trebuie tu ca persoană să aderi la federație. La federație aderă cluburile, ca persoane juridice, nu particulari.
3. Ai să rămâi surprins, dar este treaba și competența cluburilor să-și selecționeze sportivii. Să-ți dau și un citat din lege ca să nu crezi că vorbesc după ureche:
Art. 13
(1) Prin sportul de performanta se urmareste valorificarea aptitudinilor individului intr-un sistem organizat de selectie, pregatire si competitie, avand ca scop ameliorarea rezultatelor sportive, realizarea de recorduri si obtinerea victoriei.
(2) Sportivii de performanta sunt persoanele care practica sistematic si organizat sportul si participa in competitii cu scopul de a obtine victoria asupra partenerului, pentru autodepasire sau record.
(3) Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
(4) Evidenta legitimarii si transferarea sportivilor sunt in competenta federatiilor sportive nationale, a ligilor profesioniste si a asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, potrivit statutelor si regulamentelor federatiilor sportive nationale.
(5) Sistemul competitiilor sportive oficiale pe ramuri de sport este elaborat si organizat de federatiile sportive nationale, potrivit statutelor si regulamentelor acestora.

4. Ai dreptate. Este obligația cluburilor să asigure echipamentele și materialele sportive, condițiile de pregătire și de participare la competiții. Cadrele tehnice ( antrenorii ) sunt persoane pe care cluburile vor trebui să le angajeze cu contract de muncă. temeiul legal?
Iată-l:
AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/2011/05/07/statutul-antrenorului/

Cred că acum realizezi că federația este un lucru serios, nu o autogară în care intră cine vrea. Cel puțin eu așa înțeleg performanța. Restul, cum spunea un clasic în viață, sunt povești.[/quote]

1. pai daca nimeni nu a vrut sa participe inseamna ca toti sunt nelalocul lor si dumneavoastra detineti adevarul ...imi cer scuze, dar este un proverb cu un om beat caruia i se spune ca e beat de mai multe perosnae si el ca nu , batman, batman...atunci se zice ca ar trebui sa mearga sa doarma..... v-ati pus intrebarea de ce nu au vrut sa participe? sau nu v-a interesat si ati vrut sa dovediti ceva? ( scuze de proverb, chiar nu interpretati ca jignire)

2. eu nu vreau sa ader sau sa particip in cadrul federatiei ci doar sa pescuiesc intr-un cadru leagal, asa cum ati promis dumneavoastra...cu ce ajuta federati pescarii?

3. pai care cluburi? ca daca nu au antrenori si sportivi, cum sa se infiinteze???? se fac selectii ca la fotbal, pe spagi?

4. acest punct ma depaseste, deoarece vorbim despre ceva care nu exista...

5. daca imi permiteti o paralela si o intrebare...ati facut federatia asta singur, fara ca nimeni sa vrea sa va ajute si fara sa aveti vreun club mare aderat...la fotbal, se v-a face o liga noua ( ca tot zice mititelu ca e nestatutara actuala )si se va inscrie doar echipe de mana a 3-a a 4-a...v-ati mai mai uita la fotbal si ati mai vrea sa va faceti fotbalist sa jucati in liga de fotbal :?: :?: :?: ( este doar ceva ipotetic )
C.S. Friends Carp Team

Popescu Stefan

Și ca să te lămuresc și de faptul cum Andrei Vlădeanu a prostit cluburile prin afilierea APCR și ALRC la AGVPSR, pentru că ele nu puteau să o facă, îți postez prevederea din lege:
Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.

În mod evident cluburile nu se pot afilia decât la formele de mai sus. AGVPSR nefiind niciuna din structurile prevăzute de lege, a recurs la această inginerie, afiliind APCR și ALRC, care sunt niște structuri neautorizate, păcălind astfel cluburile cu sperietura că ei fiind afiliați la CIPS, numai prin ei se poate participa la competiții internaționale. Lucru fals, întrucât prin apariția federației AGVPSR nu mai este decât o asociație oarecare pe care o vom obliga să intre în legalitate.

PS Dă-mi exemplu și mie de un club de pescuit sportiv (așa cum zici tu) mare.
Și ca să-ți mai spulber niste nelămuriri, jumătate din cluburile din APCR nu dețin CIS. Unele din ele mai există doar cu numele. Exemplu? Puternicul club Senzor, nu și-a depus situția finaciară la Finațele publice în ultimii doi ani.
Crede-mă, marile cluburi așa cum le califici tu sunt doar în închipuirea unora. Ele nu există în realitate. Vor trebui sprijinite ca să se ridice la rangul de club sportiv. Altfel vor dispărea. O spun cu regret.

PPS Nu beau alcool. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Și nu primesc lecții decât de la cineva mai deștept decât mine. :mrgreen:

Popescu Stefan

Fi convins că sportivii care doresc cu adevărat performanța vor fi solicitați de cluburi pentru a participa la competiții. În condițiile în care vor dori. Îți garantez că numărul celor care până acum nu s-au putut afirma, datorită spiritului de sectă al cluburilor actuale, este uriaș. Ei vor ieși în evidență mult mai repede decât cred unii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”