APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de Popescu Stefan »

Băgătorule de seamă,
Eu vorbesc de ce scrie în statutul APCR, legea de organizare a unei asociații. Dar degeaba vorbesc cu tine că ești tămâie. Ai luat doctoratul la Universitatea Spiru Haret? Pune diploma pe pagină, întrucât eu cred că esti doctor in drept doar in mintea ta odihnită.
PS Cu APCR am o chestiune personală la Curtea de Apel București. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Și-a dorit-o, o s-o aibă.

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

PS Cu APCR am o chestiune personală la Curtea de Apel București. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Și-a dorit-o, o s-o aibă.[/quote]
Ai o mare impostura cu iz penal Fane. Se cheama calomnie. APCR-ul va pierde imagine in urma actiunilor tale calomnioase si nefondate, iar tu nu vei fi nici uitat si nici iertat.
Ala e un act administrativ bolnavule si nu o lege. Cu-i vinzi tu gogosi?
Ti-am pus niste intrebari vis a vis de cum se interpreteaza legile in tara asta si se pare ca n-ai stiut sa-mi raspunzi asa ca nu mai veni cu pretentii de silfida care luneca printre proceduri legislative ca sa inventeze aerul. Sfatul meu e sa-ti verifici avocatii care te baga in scandaluri aiurea ca probabil esti bun platnic.
Urban culture.

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

miyagi scrie: APCR-ul va pierde imagine in urma actiunilor ......
@miyagi
apcr si-a pierdut de mult imaginea....si asa patata in trecutul nu prea indepartat....au avut grija hotii si combinatorii !
dupa cum bine stii insusi presedintele acestei asociatii a incercat sa trinteasca mai multe concursuri private ale membrilor sai la acea vreme. :D
foame mare pe banii pescarilor .
BARICADA CARP CLUB

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Popescu Stefan

Să încercăm să-l ajutăm pe Costeluș, ca să nu ia în cap castanele de care încearcă să scape Vlădeanu.
Costeluș, ascultă la tata că nu te învăț de rău.
Autosuspendatul a fost suspendat doar pe perioada desfășurării Campionatului Național, ca să poată participa la competiție. Asta înseamnă că odată cu încetarea competiției, a revenit în funcție. Așa că nu are nevoie de o altă hotărâre ca să revină în funcție, revenind automat conform Hotărârii anterioare pe care o să o văd și eu, întrucât instanța a obligat APCR să o depună la dosar.
Așa că Convocatorul trebuie semnat de Președinte, nu de Secretar.
Costeluș,
Citeste statutul bătrâne ca să nu faci greșeli. Tu nu ai atribuții să convoci adunarea generală.

PS Ai convocat și membri persoane fizice ai asociației? Erau vreo 60 de persoane fizice care cotizaseră consistent pentru a deveni membri. Pun pariu că nu știi cine sunt membri APCR. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PPS Citește și cu cât timp înainte se trimit materialele de sedință membrilor asociației. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Popescu Stefan scrie:Să încercăm să-l ajutăm pe Costeluș, ca să nu ia în cap castanele de care încearcă să scape Vlădeanu.
Costeluș, ascultă la tata că nu te învăț de rău.
Autosuspendatul a fost suspendat doar pe perioada desfășurării Campionatului Național, ca să poată participa la competiție. Asta înseamnă că odată cu încetarea competiției, a revenit în funcție. Așa că nu are nevoie de o altă hotărâre ca să revină în funcție, revenind automat conform Hotărârii anterioare pe care o să o văd și eu, întrucât instanța a obligat APCR să o depună la dosar.
Așa că Convocatorul trebuie semnat de Președinte, nu de Secretar.
Costeluș,
Citeste statutul bătrâne ca să nu faci greșeli. Tu nu ai atribuții să convoci adunarea generală.

PS Ai convocat și membri persoane fizice ai asociației? Erau vreo 60 de persoane fizice care cotizaseră consistent pentru a deveni membri. Pun pariu că nu știi cine sunt membri APCR. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PPS Citește și cu cât timp înainte se trimit materialele de sedință membrilor asociației. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dle Popescu....cainele moare de drum lung si ..... de grija altuia.. :roll:

Popescu Stefan

Am spus ceva neadevărat? Cum și-au pierdut calitatea de membri persoanele fizice din APCR? O puteau face în 2 cazuri;
- prin demisie
- prin excludere (conform statutului, hotărârea de excludere se comunică membrilor si poate fi contestată în 15 zile de la comunicare). De ce am presimțirea că aici s-a făcut o măgărie?
O să cer instanței să oblige APCR să depună lista membrilor asociației pentru a vedea dacă Adunarea a fost legal întrunită când a luat respectiva hotărâre. :lol: :lol: :lol: :lol:
Apropo, clubul Ovidius este membru APCR. Așa se convoacă AG conform statutului?
Răspundeți sicer; Cunoașteți statutul APCR?

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Popescu Stefan scrie:Răspundeți sicer; Cunoașteți statutul APCR?
O sa raspund in binecunoscutul stil Popescu :
"Daca vrei sa stii atunci citeste-l..... :lol: "

Pana una -alta uite aici un document de studiat...http://apcr.eu/acte-juridice/32-decizie ... 62010.html
Ai grija sa nu mai faci confuzii intre : "pescar sportiv" si "sportiv profesionist".....mare grija... :roll:

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Popescu Stefan scrie:Băgătorule de seamă,
Eu vorbesc de ce scrie în statutul APCR, legea de organizare a unei asociații. Dar degeaba vorbesc cu tine că ești tămâie. Ai luat doctoratul la Universitatea Spiru Haret? Pune diploma pe pagină, întrucât eu cred că esti doctor in drept doar in mintea ta odihnită.
PS Cu APCR am o chestiune personală la Curtea de Apel București. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Și-a dorit-o, o s-o aibă.
Esti de tot rasul, impostorule !

Nu cred ca intereseaza pe cineva de aici actele mele de studii.
In schimb, i-ar interesa, în mod sigur, afisarea, la vedere a unor chestii mai importante:

- documentul care sa ateste afilierea la CIPS
- C.I.S.-ul "federatiei"
- programul competitional propus de federatie pentru 2012
- bugetul 2012, suficient pentru sustinerea tuturor activitatilor
- lista pistelor de concurs omologate de federatie
- lista cluburilor care fac parte din "federatie"
- lista sportivilor de performanta, care fac parte din aceste cluburi afiliate
- lista antrenorilor, a oficialilor federali, a arbitrilor, a observatorilor etc
- lista sponsorilor
- orice alt document care poate confirma existenta si soliditatea federatie tale "sportive".

Ar ajuta si copia acelui protocol prin care o anumita primarie pune 300.000 Euro la bataie pentru construirea unei piste de concurs.

Daca pui toate astea pe forum, promit ca pun si eu pe forum copia documentului pe care vrei tu sa o vezi. :lol: :lol: :lol:

Popescu Stefan

Urmărește web site-ul federației.
Aici este altceva.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”