Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Mai mult ca sigur nu sunt cel mai potrivit,dar o sa fac un efort sa preiau eu conducerea federatiei.Popescu Stefan scrie:Am mai lansat odată o întrebare referitoare la cine ar fi potrivit să conducă federația. Poți să indici pe cineva? Eu mă îndoiesc că sunt doritori. Dacă erau, veneau la constituire și își puneau candidatura. Te rog să mă contrazici.
Citiți statutul federației și vedeți cum se poate ajunge președinte al federației. Procedați exact ca în bancul ăla cu Bulă, care a luat și el premiul întâi, dar l-a văzut învățătoarea și a trebuit să-l pună la loc.Vali Bonto scrie:Mai mult ca sigur nu sunt cel mai potrivit,dar o sa fac un efort sa preiau eu conducerea federatiei.Popescu Stefan scrie:Am mai lansat odată o întrebare referitoare la cine ar fi potrivit să conducă federația. Poți să indici pe cineva? Eu mă îndoiesc că sunt doritori. Dacă erau, veneau la constituire și își puneau candidatura. Te rog să mă contrazici.
Va rog sa-mi spuneti cum trebuie procedat...vin eu la Alba Iulia sa semnez actele sau mi le trimiteti prin Fan Courier ??
Inainte de a semna vreau sa vad demisia dvs .
E bine asa ?
Stiu ca e dureros ca v-am cerut demisia dar eu atfel nu pot sa accept sa preiau conducerea acestei Federatii patata de scandalul premiilor neplatite.Popescu Stefan scrie:Am mai lansat odată o întrebare referitoare la cine ar fi potrivit să conducă federația. Poți să indici pe cineva? Eu mă îndoiesc că sunt doritori. Dacă erau, veneau la constituire și își puneau candidatura. Te rog să mă contrazici.
In acest moment este...asa ai adus-o dumneata.Popescu Stefan scrie:Federația nu este o roabă pe care să o iei de bețe și să o împingi la vale.
Dumneata faci o mare confuzie si ti-am atras atentia si intr-un alt topic...Eu nu sunt sportiv de performanta ci sunt pescar sportiv.Popescu Stefan scrie:Este impresia dumneavoastră. Nu știți ce se întâmplă în federație. Vă garantez că știm exact ce avem de făcut. Oricum, nu vă privește, atâta timp cât nu sunteți membru al federației. O să fiți, mai curând decât vă închipuiți, dacă doriți să mai participați la competiții oficiale. Lucru pe care vi-l doresc pentru multă vreme de acum încolo. Locul sportivilor de performanță este în federație, nu în altă parte. De fapt, sunt convins că știți acest lucru.
Ma intreb cu mama dracului am reusit sa pescuiesc aproape 40 de ani, sau macar ultimii 10, fara sa ma organizeze federatia. Incep sa am remuscari si ma intreb daca nu am incalcat legea (o sa-mi intreb consilierul personal_prietenii stiu pe cine)Popescu Stefan scrie: Diferența între mine și toată masa pescarilor sportivi este una esențială; pescarii pescuiesc, eu le creez condiții de pescuit. Este suficient?
Filmuletul ala m-a dat pe spate. Cu greu m-am ridicat in urma socului creat. Rog prietenii sa incepem sa stangem bani pentru coroane, sa trecem ca amintiri MV, Tancabesti, Sarulesti si alte locatii atat de dragi noua. De acum vom pescui in groapa de gunoi a orasului Orastie, premiile la concursuri vor fi cojoace mai lungi sau mai scurte dupa pozitia pe podiumPopescu Stefan scrie:PS Am mai lansat odată o întrebare referitoare la cine ar fi potrivit să conducă federația. Poți să indici pe cineva? Eu mă îndoiesc că sunt doritori. Dacă erau, veneau la constituire și își puneau candidatura. Te rog să mă contrazici.
Eu mă îndoiesc că sunt doritori