CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de Popescu Stefan »

doru_croc a zis
Dar indica-ne si noua vreo fapta pioniereasca pentru care sa te credem ca esti bine intentionat, ca te pricepi la pescuit, ca esti capabil sa infiintezi o federatie (de condus....mai lasa-i pe altii, care stiu mai bine ce inseamna pescuitul spotiv competitional), ca...dar stii ceva? Pentru mine esti un impostor cu iz penal si nimic mai mult

http://www.youtube.com/watch?v=7bCN7S3G2jc

Diferența între mine și toată masa pescarilor sportivi este una esențială; pescarii pescuiesc, eu le creez condiții de pescuit. Este suficient?

PS Am mai lansat odată o întrebare referitoare la cine ar fi potrivit să conducă federația. Poți să indici pe cineva? Eu mă îndoiesc că sunt doritori. Dacă erau, veneau la constituire și își puneau candidatura. Te rog să mă contrazici.

Vali Bonto
Puncte: 0

Mesaj de Vali Bonto »

Popescu Stefan scrie:Am mai lansat odată o întrebare referitoare la cine ar fi potrivit să conducă federația. Poți să indici pe cineva? Eu mă îndoiesc că sunt doritori. Dacă erau, veneau la constituire și își puneau candidatura. Te rog să mă contrazici.
Mai mult ca sigur nu sunt cel mai potrivit,dar o sa fac un efort sa preiau eu conducerea federatiei.
Va rog sa-mi spuneti cum trebuie procedat...vin eu la Alba Iulia sa semnez actele sau mi le trimiteti prin Fan Courier ??
Inainte de a semna vreau sa vad demisia dvs .
E bine asa ?

Popescu Stefan

Vali Bonto scrie:
Popescu Stefan scrie:Am mai lansat odată o întrebare referitoare la cine ar fi potrivit să conducă federația. Poți să indici pe cineva? Eu mă îndoiesc că sunt doritori. Dacă erau, veneau la constituire și își puneau candidatura. Te rog să mă contrazici.
Mai mult ca sigur nu sunt cel mai potrivit,dar o sa fac un efort sa preiau eu conducerea federatiei.
Va rog sa-mi spuneti cum trebuie procedat...vin eu la Alba Iulia sa semnez actele sau mi le trimiteti prin Fan Courier ??
Inainte de a semna vreau sa vad demisia dvs .
E bine asa ?
Citiți statutul federației și vedeți cum se poate ajunge președinte al federației. Procedați exact ca în bancul ăla cu Bulă, care a luat și el premiul întâi, dar l-a văzut învățătoarea și a trebuit să-l pună la loc.
Federația nu este o roabă pe care să o iei de bețe și să o împingi la vale.

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Stiu ca e dureros ca v-am cerut demisia dar eu atfel nu pot sa accept sa preiau conducerea acestei Federatii patata de scandalul premiilor neplatite.
Primul lucru care o sa-l fac va fi acela de a plati tuturor premiile restante si de a penaliza pe cei care se fac vinovati de aceasta rusine.
Popescu Stefan scrie:Federația nu este o roabă pe care să o iei de bețe și să o împingi la vale.
In acest moment este...asa ai adus-o dumneata.

Popescu Stefan

Este impresia dumneavoastră. Nu știți ce se întâmplă în federație. Vă garantez că știm exact ce avem de făcut. Oricum, nu vă privește, atâta timp cât nu sunteți membru al federației. O să fiți, mai curând decât vă închipuiți, dacă doriți să mai participați la competiții oficiale. Lucru pe care vi-l doresc pentru multă vreme de acum încolo. Locul sportivilor de performanță este în federație, nu în altă parte. De fapt, sunt convins că știți acest lucru.

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Popescu Stefan scrie:Este impresia dumneavoastră. Nu știți ce se întâmplă în federație. Vă garantez că știm exact ce avem de făcut. Oricum, nu vă privește, atâta timp cât nu sunteți membru al federației. O să fiți, mai curând decât vă închipuiți, dacă doriți să mai participați la competiții oficiale. Lucru pe care vi-l doresc pentru multă vreme de acum încolo. Locul sportivilor de performanță este în federație, nu în altă parte. De fapt, sunt convins că știți acest lucru.
Dumneata faci o mare confuzie si ti-am atras atentia si intr-un alt topic...Eu nu sunt sportiv de performanta ci sunt pescar sportiv.
Chiar nu se vede diferenta ???

Popescu Stefan

Cred că faceți o confuzie în termeni. Confundați noțiunea de sportiv amator cu cea de profesionist. Pescuitul sportiv este clasificat la nivel de amatori, nu de profesionist. Este clasificat astfel si de statutul CIPS/FIPS.
Faptul că sunteți legitimat la un club și participați la competiții vă clasifică în rândul sportivilor de performanță. V-ași proba cu textul legii, dar pierdem timpul. Sunt convins că știți acest lucru. A mai fost postat pe acest topic.
Oricum, mai citiți odată:
Art. 13
(1) Prin sportul de performanta se urmareste valorificarea aptitudinilor individului intr-un sistem organizat de selectie, pregatire si competitie, avand ca scop ameliorarea rezultatelor sportive, realizarea de recorduri si obtinerea victoriei.
(2) Sportivii de performanta sunt persoanele care practica sistematic si organizat sportul si participa in competitii cu scopul de a obtine victoria asupra partenerului, pentru autodepasire sau record.
(3) Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
V-am văzut palmaresul pe web site-ul clubului. Vreți să vă deziceți de el?

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Popescu Stefan scrie: Diferența între mine și toată masa pescarilor sportivi este una esențială; pescarii pescuiesc, eu le creez condiții de pescuit. Este suficient?
Ma intreb cu mama dracului am reusit sa pescuiesc aproape 40 de ani, sau macar ultimii 10, fara sa ma organizeze federatia. Incep sa am remuscari si ma intreb daca nu am incalcat legea (o sa-mi intreb consilierul personal_prietenii stiu pe cine)
Popescu Stefan scrie:PS Am mai lansat odată o întrebare referitoare la cine ar fi potrivit să conducă federația. Poți să indici pe cineva? Eu mă îndoiesc că sunt doritori. Dacă erau, veneau la constituire și își puneau candidatura. Te rog să mă contrazici.
Filmuletul ala m-a dat pe spate. Cu greu m-am ridicat in urma socului creat. Rog prietenii sa incepem sa stangem bani pentru coroane, sa trecem ca amintiri MV, Tancabesti, Sarulesti si alte locatii atat de dragi noua. De acum vom pescui in groapa de gunoi a orasului Orastie, premiile la concursuri vor fi cojoace mai lungi sau mai scurte dupa pozitia pe podium :lol:
Cat despre personajul care ar trebui sa conduca "federatia" - facand o paralela cu conditiile impuse de M. Sandu la FRF "candidatl optim sa fi bifat 10 meciuri la echipa nationala, sa aibe diploma de economist si sa-si fi desfasurat cariera sportiva la Sportul Studentesc"..... si sa aibe mustata :lol: . Nu te vad indeplinind conditiile, asa ca....
Incep sa-ti apreciez sacrificiul
Eu mă îndoiesc că sunt doritori
:lol: :lol: :lol:
Singurul lucru care ma intriga este ca ai reusit sa imbarligi niste oameni care in naivitatea lor cred in maretul tau proiect, dar in acelasi timp ma bucur ca sunt doar cativa.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Popescu Stefan

Ar fi interesant dacă din punctul tău de vedere federația sportivă este necesară și dacă da, de ce nu s-a constituit până acum.
Nu duce grija doritorilor. O să se înghesuie în mod sigur.
Apropo, ai auzit de o întâlnire de taină undeva în București, când s-a pus problema afilierii în haită, schimbarea conducerii și mutarea federației la București? Vrei să-ți spun și participanții?
PS Dacă ai văzut filmulețul și ai înțeles ceva din el, poți să spui dacă au nevoie copii de așa ceva?

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ia uitati ce zice articolul 28 din legea 69/2000 (legea sportului)

Art. 28. - Conditiile necesare pentru �nfiintarea unei federatii sportive nationale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfasoara �n minimum 5 judete;
b) la data constituirii sa existe minimum 10 cluburi sportive care sa aiba minimum
200 de membri practicanti;
c) activitatea �n ramura de sport recunoscuta oficial sa se desfasoare �n mod
organizat de cel putin 3 ani de la recunoasterea oficiala a practicarii ramurii de sport
�n Rom�nia.

ei bine, la punctul b) cred ca nea fane are o mare problema.
care sunt cei 200 de membri practicanti (la data constituirii)???
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”