APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de Popescu Stefan »

Vă faceți de râsul curcilor. Ori modificați articolele 18 și nu mai știu care, ori aprobați un nou statut. Hotărâțivă. Vezi că stau cu ochii pe voi.
PS AV, Ti-am spus că am primit de la MJ actele voastre? :lol: :lol: :lol: :lol:

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

maxx1979 scrie:
miyagi scrie:Acum intelegi de ce nimeni n-are CIS-ul inca si de ce nu s-au constituit toate asociatiile in cluburi de pescuit exclusiv sportiv? Si nu-i mai ameninta atata ca pana sa faci federatia functionala de unul singur iti vor mai trebui inca 4 ani dupa cum ti-am spus, timp in care ei vor avea destule oportunitati ca sa-si adapteze statuturile. Sa nu mai vorbesc ca esti cu "ASOCIATIA" ta ce poarta denumirea de federatie cu un picior in groapa, trecut de genunchi.
CS Carp Zone are CIS-ul.
Mai mult decât atât este și în concordanță cu statutul federatiei.

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

maxx1979 scrie:
miyagi scrie:Acum intelegi de ce nimeni n-are CIS-ul inca si de ce nu s-au constituit toate asociatiile in cluburi de pescuit exclusiv sportiv? Si nu-i mai ameninta atata ca pana sa faci federatia functionala de unul singur iti vor mai trebui inca 4 ani dupa cum ti-am spus, timp in care ei vor avea destule oportunitati ca sa-si adapteze statuturile. Sa nu mai vorbesc ca esti cu "ASOCIATIA" ta ce poarta denumirea de federatie cu un picior in groapa, trecut de genunchi.
CS Carp Zone are CIS-ul.
CS Carp Zone nu este singura din cate am inteles ulterior insa cate sunt afiliate din cele cu CIS-uri?
Eu am pomenit de cele la care face Fane referire.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

De voi stiam oricum ca sunteti pe val de cand mi-a zis Florentin ca nu mai lipseste de la sedintele federale si mai are si loc la masa de prezidiu :wink: . Nu mi-ai zis nimic nou :mrgreen: .
Urban culture.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Popescu Stefan scrie:Andrei Vlădeanu,
Vezi că Costeluș își face de cap. A modificat convocatorul AG de sâmbătă, azi marți 22 noiembrie.
Ia te uită ce a apărut nou:
8. organizarea şi desfăşurarea Campionatului Naţionatul la Crap 2012, precum şi a Campionatului Mondial la Crap 2012.

9. adoptarea unui statut nou care să includă toate modificările până în prezent.

10. desemnarea unui împuternicit pentru înregistrarea modificărilor la statutul Asociaţiei la instituţiile abilitate.
Vezi că eu l-am cerut pe cel existent. Să nu le încurci. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de federatie", care incearca sa profite de unele disensiuni, precum si sa creeze altele noi,
Mamă, ce ți-ai mai făcut de lucru!
http://www.apcr.eu/
Și vezi că modificările sunt tardive; a fost declanșată acțiunea de dizolvare a APCR.
Pai n-ai priceput, popescule ?
La Calimanesti, pe 19 noiembrie 2011, Congresul AGVPS a hotarat :

Organizarea CN 2012 si a CM 2012 sunt atributele AGVPS, in consonanta cu drepturile conferite de calitatea de membru al CIPS
La crap, organizarea CN va fi asigurata tot de APCR, dar s-a solicitat un proiect serios, care sa asigure o competitie cat mai reusita. S-a lansat si un apel catre cluburile care propun loturi de sportivi la disciplina crap si catre pescarii sportivi specializati in competitiile de crap sa lase deoparte animozitatile marunte si sa colaboreze cat mai eficient.
In context, s-a amintit si de existenta unei incercari de deturnare a atentiei (prin care o anumita persoana -cine oare ???, incearca sa profite de unele disensiuni, precum si sa creeze altele noi). Termenii cu care a fost caracterizata federatia lui popescu au fost "farsa grotesca" si "sarlatanie".

Deja stiu ce vei raspunde: i-ai dat in judecata si-i vei mai da ! Se pare ca nu le pasa de chitibusurile tale! :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cezar.ch scrie:
Popescu Stefan scrie:Andrei Vlădeanu,
Vezi că Costeluș își face de cap. A modificat convocatorul AG de sâmbătă, azi marți 22 noiembrie.
Ia te uită ce a apărut nou:
8. organizarea şi desfăşurarea Campionatului Naţionatul la Crap 2012, precum şi a Campionatului Mondial la Crap 2012.

9. adoptarea unui statut nou care să includă toate modificările până în prezent.

10. desemnarea unui împuternicit pentru înregistrarea modificărilor la statutul Asociaţiei la instituţiile abilitate.
Vezi că eu l-am cerut pe cel existent. Să nu le încurci. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de federatie", care incearca sa profite de unele disensiuni, precum si sa creeze altele noi,
Mamă, ce ți-ai mai făcut de lucru!
http://www.apcr.eu/
Și vezi că modificările sunt tardive; a fost declanșată acțiunea de dizolvare a APCR.
Pai n-ai priceput, popescule ?
La Calimanesti, pe 19 noiembrie 2011, Congresul AGVPS a hotarat :

Organizarea CN 2012 si a CM 2012 sunt atributele AGVPS, in consonanta cu drepturile conferite de calitatea de membru al CIPS
La crap, organizarea CN va fi asigurata tot de APCR, dar s-a solicitat un proiect serios, care sa asigure o competitie cat mai reusita. S-a lansat si un apel catre cluburile care propun loturi de sportivi la disciplina crap si catre pescarii sportivi specializati in competitiile de crap sa lase deoparte animozitatile marunte si sa colaboreze cat mai eficient.
In context, s-a amintit si de existenta unei incercari de deturnare a atentiei (prin care o anumita persoana -cine oare ???, incearca sa profite de unele disensiuni, precum si sa creeze altele noi). Termenii cu care a fost caracterizata federatia lui popescu au fost "farsa grotesca" si "sarlatanie".

Deja stiu ce vei raspunde: i-ai dat in judecata si-i vei mai da ! Se pare ca nu le pasa de chitibusurile tale! :lol: :lol: :lol:
Eh ati vazut la ce sunt bune si logice aberatiile lu` Miyagi mai baieti? Pana si AGVPS-ul se ia dupa ce zice iel :lol: :lol: :lol: .
Mersi Cezare! Domnule :D ! Dau un banisor :wink: . Nu ban, banut, banel s.a. Vineri la sedinta :D . Altii dau rate si gaste :lol: .
Urban culture.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

maxx1979 scrie:
CS Carp Zone are CIS-ul.
si purtator de cuvant :lol: :lol:
Ovidius Constanta

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Dan Badarcea scrie:
maxx1979 scrie:
CS Carp Zone are CIS-ul.
si purtator de cuvant :lol: :lol:
:D
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Popescu Stefan scrie:Cât privește cluburile vechi, nu fac decât să le atenționez asupra stării lor actuale și să poată face corecturile necesare.
Exemplu, APCR care s-a constituit ca structură sportivă (club) având ca membri pescari sportivi și a fost împinsă în ilegalitate atunci când nu știu cine a decis să afilieze cluburi sportive. Aici nu merge cu hai că se poate și așa. Legea trebuie respectată de toți, nu pe sărite.
Poate ati vrut sa va referiti la interpretarea legilor in viziunea dvs.... :lol:
Pana una alta vad ca instantele de judecata nu va dau dreptate deloc si se ratoiesc la dvs....oare de ce :?: :roll: :roll: :arrow: :idea: :| :D......http://www.rapitori.ro/forum/about15516 ... ht=popescu

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Popescu Stefan scrie:
Păi, mă gândeam la Tata Nițu, la Maty, fosti campioni naționali într-un sistem care nu le-a recunoscut niciodată munca și talentul de pescari sportivi și nici contribuția la dezvoltarea pescuitului sportiv din România.
pai si federatia le recunoaste meritele,munca si talentul?
Și ca ei sunt mulți alții.
exemple.
Pe Tata Nițu când a antrenat lotul Greciei și au ieșit vicecampioni mondiali, un oarecare l-a numit trădător de țară. Poate o să aibă decența să-și ceară scuze acel individ, deși mă îndoiesc având în vedere lipsa lui de caracter.
Oarecare ala,cu aceiasi decenta si lipsa de caracter, iti lua apararea pe aici pe forum si nu numai.
s-ar putea sa-si schimbe impresia acum. :mrgreen:
sau poate ai dreptate :idea:
PS Vă considerați un mare sportiv al României?[/quote]

la intrebarea asta prefer sa nu raspund direct.
nu de alta,dar procesoman cum va stiu,
imi este frica sa nu-mi intentati proces pentru anularea
brumei de cupe si diplome castigate pe ici pe colo.
am sa incerc insa un raspuns asumandu-mi toate riscurile :D
PS Vă considerați un mare sportiv al României?
tot atat de mare pe cat va considerati d-voastra manager. :idea:
Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”