Moderator: gor965
Va trebui să veniți oricum. Nu toți, doar reprezentanții legali ai cluburilor.Ovidiu Oancea scrie:Pai nu postati raspunsul CIPS? Ca doar nu trebuie sa venim toti la Alba Iulia ca sa il vedem?Popescu Stefan scrie:Băieți, vă dau o veste trista. Am primit răspunsul de la CIPS.
Ne vedem la Alba Iulia.![]()
![]()
![]()
![]()
O prefateaza pe aia dinspre Alba, din februariePopescu Stefan scrie:Va trebui să veniți oricum. Nu toți, doar reprezentanții legali ai cluburilor.Ovidiu Oancea scrie:Pai nu postati raspunsul CIPS? Ca doar nu trebuie sa venim toti la Alba Iulia ca sa il vedem?Popescu Stefan scrie:Băieți, vă dau o veste trista. Am primit răspunsul de la CIPS.
Ne vedem la Alba Iulia.![]()
![]()
![]()
![]()
Ce-o fi liniștea asta?
Pai posteaza raspunsul...sa stim ce trimitem: reprezentanti legali sau turisiti? Ca n-as deranja "legalu" c-un drum pan' la Alba...decat daca faci tu autostrada din sponsorizarile obtinute pt. ligaPopescu Stefan scrie:Va trebui să veniți oricum. Nu toți, doar reprezentanții legali ai cluburilor.Pai nu postati raspunsul CIPS? Ca doar nu trebuie sa venim toti la Alba Iulia ca sa il vedem?
posibil sa se fi schimbat locatia si sa nu ma fi anuntat Dl Orhei.Popescu Stefan scrie:Nu-i râsul dumneavoastră. Nu mai sperați în zadar.
PS Mâine sunteți în comisia de la Corbu? Ne-ați face un serviciu dacă a-ți recupera Caietul de Sarcini. Locația s-a modificat. Poate îl putem folosi.
Stai sa vezi ce dau buzna toti la Alba s-au la NeagraPopescu Stefan scrie:A fost deja comunicat membrilor federației și câtorva prieteni ai ei. Pentru restul nu avem obligații.
NEWS ALERT: sursa ANTENA3Popescu Stefan scrie:A fost deja comunicat membrilor federației și câtorva prieteni ai ei. Pentru restul nu avem obligații.
Dane trebuia s-al mai lasi putin sa se mai umfle,Dan Badarcea scrie:posibil sa se fi schimbat locatia si sa nu ma fi anuntat Dl Orhei.Popescu Stefan scrie:Nu-i râsul dumneavoastră. Nu mai sperați în zadar.
PS Mâine sunteți în comisia de la Corbu? Ne-ați face un serviciu dacă a-ți recupera Caietul de Sarcini. Locația s-a modificat. Poate îl putem folosi.![]()
oricum eu maine sunt la Corbu la plaja![]()
![]()
apropo,niste baieti au asta http://www.agvps.ro/images/informari/informari_56.pdf
Dumneavoastra puteti posta raspunsul de la CIPS?