NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Mesaj de Genes Florin »

aici ai fost un excroc una ai spus la inceput alta la final, nu uita ca ai spus-o in la radio
nu prea te cred ca stai pe bani multi ca umbli ca un cioban imbracat si iti si pasa de 2 lei :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie: .......FABULOASA SUMA DE 4 MILIOANE ..........BANI CE-I DAU LA BUZAU STERGATORILOR DE PARBRIZE ....... :idea:
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-in ... 02421.html
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

gor965 scrie:
andrei vladeanu scrie: ce legatura are bugetul 2011 cu faptul ca selaru ne anunta oficial ca proiectele rig service si apcr au fost similare din punct de vedere - citez - THNIC SI FINANCIAR, insa ne anunta cele 8 puncte care au inclinat balanta in favoare societatii din c-ta?
Daca-mi permiti sa-mi dau cu parerea ... Tehnic si Financiar or fi proiectele la fel, dar doar la capitolul Costuri (Chletuieli)...la capitolul Incasari (Profit), varianta SA C-ta e mai buna ptr. AGVPS !
asa e.
pentru AGVS. fara P
The One Team

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

Razvan Ulmeanu scrie:Propun modificarea titlului topicului pentru o mai buna audienta:
" Ma oftic ca nu mai organizez eu"!
P.S. Prezent. :D
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

dodo63

Mesaj de dodo63 »

Vladut Mateianu scrie:
andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:andrei, las-o moarta.....
nevinovatia ti-o poti divedi doar postand bugetul 2011. faptul ca ocolesti acest subiect spune totul !
dar de ce nu spune totul faptul ca l-am depus la agvps?
intocmit si stampilat de un expert contabil si aprobat de cenzorul asociatiei.
rolul unui expert contabil nu este sa verifice veridicitatea facturilor !!!!!!!! ci doar balentele si bilantul, in functie de facturile pe care le poseda !

oricum, nu mai are rost, ptr mine treaba este foarte clara. pacat.
Am stat cumintel in banca (am prins locuri bune de la inceput) si am urmarit spectacolul cu interes, dar acum incepe sa se repete cu obstinatie si pe acest topic un anumit act din spectacol si incepe sa ma deranjeze, de aceea ma vad nevoit sa apostrofez putin actorul/actorii care prin figuratia lui/lor strica show-ul, asa ca:
- Vladut imi explici si mie (asta daca vrei sa fi corect) cum ne consideri tu pe cei care am fost la sedinta APCR in care s-a prezentat bugetul pe 2011 pentru ca eu ma simt in postarile tale ca fiind facut fraier sau mai rau prost, daca ai impresia ca am vazut o coala de hartie alba la care am pus botul ca e "bugetul fraudulos"
- Cam ce valente sau pregatire au cei care pot verifica "veridicitatea facturilor" si cum se face ca pe tot locul unde a fost prezentat acest buget nu am dat peste acestia, sunt atat de rari?...dupa cum prezentati voi generatia 2012 a CN-CM bugetarile cred ca, cu tot voluntariatul aveti toate sansele sa-l egalati pe cel precedent, cu toate ca jucati acasa.
- Tu aveai tot dreptul sa participi la sedinta si sa primesti copie dupa acest buget (cum am primit toti cei 12-14 "prosti" care am fost) si sa verifici, cum iar au facut o parte dintre noi, acele facturi umflate, insa eu cred ca tu nu ai venit tocmai pentru a putea sa-ti faci in continuare numarul pe aceasta tema...este oare acesta rolul tau intre cele 15 persoane care se ocupa de CM, ca altul din cate vad nu prea il ai?
P.S. scuze Andrei pentru off-topic dar deja era prea mult pentru ochiul meu sa vad cum sunt considerat complice la o frauda...
p.p.s. pentru a nu incepe speculatiile, chiar nu am "zgarda" si nu am fost "dresat" sa latru pentru cineva
Ajuta-ma Doamne, sa prind si eu un peste!...asta ca sa nu mai trebuiasca sa mint

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
gor965 scrie: Daca-mi permiti sa-mi dau cu parerea ... Tehnic si Financiar or fi proiectele la fel, dar doar la capitolul Costuri (Chletuieli)...la capitolul Incasari (Profit), varianta SA C-ta e mai buna ptr. AGVPS !
asa e.
pentru AGVS. fara P
Problema e ca P-ul ala nu reprezinta pescarii de competitie, adica nu e reprezentat de voi astia care va scoateti ochii pe-aici...P-ul ala e reprezentat da pescarii de rand, care nu dau 2 bani pe faptul ca CN-ul sau CM-ul se disputa la Corbu si nu la Sarulesti ! Pe acest considerent, al reprezentativitatii, decizia ptr. anul asta, a fost luata de aceiasi persoana care le-a luat si in ultimii ani , cand CN-ul afost organizat de APCR ! Teoretic, cel putin, ar trebui sa ai incredere ca Selaru a ales logic...chiar si practic ! :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

buna seara :D
prezent
BARICADA CARP CLUB

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

si eu
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

In ultimii ani au fost discutii si polemici legate de bani si de organizarea CN-ului.
Acuzele(intemeiate sau nu) au fost indreptate spre APCR reprezentata de vladeanu.
Acum nu mai organizeaza APCR-ul.
Vladene, bine ai venit de cealalta parte a baricadei. :lol:
P.S. e un proverb romanesc: Roata se invarte!
P.S.. Prezent! :D
C. S. PELICANUL

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

am inteles ca se vor organiza trei concursuri de crap pe Sarulesti?...
BARICADA CARP CLUB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”