nu prea te cred ca stai pe bani multi ca umbli ca un cioban imbracat si iti si pasa de 2 lei

Moderator: gor965
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-in ... 02421.htmloanavictor scrie: .......FABULOASA SUMA DE 4 MILIOANE ..........BANI CE-I DAU LA BUZAU STERGATORILOR DE PARBRIZE .......![]()
asa e.gor965 scrie:Daca-mi permiti sa-mi dau cu parerea ... Tehnic si Financiar or fi proiectele la fel, dar doar la capitolul Costuri (Chletuieli)...la capitolul Incasari (Profit), varianta SA C-ta e mai buna ptr. AGVPS !andrei vladeanu scrie: ce legatura are bugetul 2011 cu faptul ca selaru ne anunta oficial ca proiectele rig service si apcr au fost similare din punct de vedere - citez - THNIC SI FINANCIAR, insa ne anunta cele 8 puncte care au inclinat balanta in favoare societatii din c-ta?
Razvan Ulmeanu scrie:Propun modificarea titlului topicului pentru o mai buna audienta:
" Ma oftic ca nu mai organizez eu"!
P.S. Prezent.
Am stat cumintel in banca (am prins locuri bune de la inceput) si am urmarit spectacolul cu interes, dar acum incepe sa se repete cu obstinatie si pe acest topic un anumit act din spectacol si incepe sa ma deranjeze, de aceea ma vad nevoit sa apostrofez putin actorul/actorii care prin figuratia lui/lor strica show-ul, asa ca:Vladut Mateianu scrie:rolul unui expert contabil nu este sa verifice veridicitatea facturilor !!!!!!!! ci doar balentele si bilantul, in functie de facturile pe care le poseda !andrei vladeanu scrie:dar de ce nu spune totul faptul ca l-am depus la agvps?Vladut Mateianu scrie:andrei, las-o moarta.....
nevinovatia ti-o poti divedi doar postand bugetul 2011. faptul ca ocolesti acest subiect spune totul !
intocmit si stampilat de un expert contabil si aprobat de cenzorul asociatiei.
oricum, nu mai are rost, ptr mine treaba este foarte clara. pacat.
Problema e ca P-ul ala nu reprezinta pescarii de competitie, adica nu e reprezentat de voi astia care va scoateti ochii pe-aici...P-ul ala e reprezentat da pescarii de rand, care nu dau 2 bani pe faptul ca CN-ul sau CM-ul se disputa la Corbu si nu la Sarulesti ! Pe acest considerent, al reprezentativitatii, decizia ptr. anul asta, a fost luata de aceiasi persoana care le-a luat si in ultimii ani , cand CN-ul afost organizat de APCR ! Teoretic, cel putin, ar trebui sa ai incredere ca Selaru a ales logic...chiar si practic !andrei vladeanu scrie:asa e.gor965 scrie: Daca-mi permiti sa-mi dau cu parerea ... Tehnic si Financiar or fi proiectele la fel, dar doar la capitolul Costuri (Chletuieli)...la capitolul Incasari (Profit), varianta SA C-ta e mai buna ptr. AGVPS !
pentru AGVS. fara P