Dar care este domne problema de tot vreti sa le inchideti ????
Caci am vazut si la topicul Bulzesti ca ati cerut asta.....si s-a inchis....din pacate pentru unii....
Nu vreau sa iau apararea la nimeni....dar uitati eu duminica am fost la Bulzesti si langa mine era un domn....Dl Nicu....si a prins 4 pesti....de 10kg de vreo 9kg parca era unul....si inca doi la vreo 5kg....A mai ratat 3 pesti....Dansul pescuia cu navomodel....
Parerea mea este ca nu sunt chiar asa bau-bau-uri baltile astea....
Pana la urma suntem pescari doljeni cu totii....noi cu ce sa ne mandrim ???? Ne mandrim cu ce avem....Bulzesti....Fantanele....Calugareni....Giurgita (poate) si nu in ultimul rand balta lui Bobi....Teslui....
''''Nu te-a intrebat nimeni daca vrei sa te nasti roman si n-ai fost declarat roman de un juriu care ti-a evaluat, in prealabil, virtutile. Te-ai trezit roman, asa cum te-ai trezit barbat sau femeie, brunet sau blond, inalt sau scund. A spune, asadar, “sunt mandru ca sunt roman” e totuna cu a spune “sunt mandru ca am nasul carn”, sau “sunt mandru ca am ochi albastri”. Intrucat a fi roman nu e o alegere personala si nici un premiu acordat prin concurs, ci o determinare innascuta, nici mandria, nici jena, nici recunostiinta, nici insatisfactia n-au ce cauta aici. Mai departe: nu poti fi mandru de a apartine unei categorii atat de largi, incat ea contine, inevitabil, elemente contradictorii. Nu poti spune “sunt mandru ca sunt om”. Exista oameni care justifica, eventual, mandria de a fi om, dar exista si cazaturi, ticalosi, rebuturi, care fac specia de ras. La fel, exista romani de a caror concetatenie poti fi flatat, si exista altii care ne strica firma. Poti fi mandru de Eminescu, dar nu poti fi mandru de Alexandru Draghici sau de Ramaru. In cel mai bun caz, ai putea fi deci indreptatit sa fii mandru ca esti om cumsecade (nu om in general), sau roman de isprava (nu roman in general), desi a fi “mandru” de o calitate proprie, chiar reala, e oricum un comportament discutabil.''''