FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
codrut floricel

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de codrut floricel »

bogdane nu te baga ca nu mai vb in viata mea cu tine :lol: :lol: :lol:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

haiii maruseee postezi ori ce dracu faci? se supara foca :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
foca 1.jpg
foca 1.jpg (174.54 KiB) Vizualizat de 1057 ori

ScorleanuAlin
Puncte: 0

Mesaj de ScorleanuAlin »

Hai cu voie buna!!!!!!!!!!!! Fara numarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ..............................

http://www.youtube.com/watch?v=UHO_Ulna ... re=related
CS Oltenia Fishing

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

dragos2710 scrie: expuneti proiectul vostru referitor la fantanele: cum vor decurge lucrurile anul viitor, ce populari vor avea loc, ce avantaje si dezavantaje oferiti viitorilor abonati , lucruri care sa va ajute sa va indepliniti visul(asta daca aveti ce spune).
eram sigur. doar vorbele sunt de voi.cate-odata si tacerea e un raspuns :oops:
DRAGOS DEMETRIAN

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Care e treaba baieti,vad ca au facut tăurașii coarne?Am un coș gol si aștept sa mi-l umpleți cu scuze.Cine nu a fost cuminte v-a fi un exemplu pentru ce-i slobozi la gură.Cu cine incepem?Acum stim care cine este si ce poate.Sa-i dăm drumul!
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

1. De când aţi început să pescuiţi ?
De cand ma stiu ( din copilarie ) (47 voturi)
Din tinerete (7 voturi)
De putin timp (6 voturi)
2. Cine v-a îndrumat spre pescuit ?
Nimeni, pur si simplu mi-a placut acest fenomen (15 voturi)
Un membru al familiei (36 voturi)
Prietenii (9 voturi)
3. Pe ce ape pescuiţi deobicei ?
Balti private (2 voturi)
Ape naturale ( rauri/ baraje/ balti / mare) (43 voturi)
Pe orice tip de apa (15 voturi)
4. Ce fel de pescuit preferaţi ?
Un pescuit pasiv / relaxant (12 voturi)
Un pescuit activ chiar daca este obositor (38 voturi)
Nu am un tip preferat de pescuit (10 voturi)
5. Cât de des mergeţi la pescuit ?
Ori de cate ori se iveste ocazia (54 voturi)
Doar duminica si in concediu (4 voturi)
Cand sunt invitat de prieteni sau cunostinte (2 voturi)
6. Cunoaşteţi legislaţia care reglementează practicarea pescuitului sportiv in România ?
Da , urmaresc toate modificarile care apar (46 voturi)
Nu, pentru ca nu ma intereseaza (1 vot)
Partial, ceea ce aud de la alti pescari (13 voturi)
7. Care este părerea dvs. faţă de viitorul pescuitului pe apele publice ţn România ?
Va disparea , din cauza braconajului si a poluarii (17 voturi)
Va continua la acelasi nivel ca in prezent (40 voturi)
Se va imbunatati prin masurile de securitate a apelor si a populatiei piscicole ce vor fi adoptate de catre guvern. (3 voturi)
8. Credeţi că metoda C&R poate deveni fenomen social în rândul pescarilor din România ?
Da, dar mai trebuie lucrat la mentalitatea pescarilor (11 voturi)
Nu , pentru ca inca nu avem cultura necesara pentru asa ceva (18 voturi)
Nu , din cauza nivelului scazut de trai al romanilor (31 voturi)
9. Ce reprezintă pescuitul pentru dvs. ?
Un sport
Un hobby (6 voturi)
O pasiune (20 voturi)
O obsesie (31 voturi)
Un mod de viata (3 voturi)
10. Cum consideraţi că vă apără interesele în ceea ce priveşte pescuitul asociaţiile de pescari din care faceţi parte ?
Nu m-au ajutat cu nimic (52 voturi)
Isi fac foarte bine treaba ( paza / actiuni de ecologizare , etc) (2 voturi)
Nu sunt membru in nici o asociatie de pescuit (6 voturi)
11. Când vă cumpăraţi articole noi de pescuit de ce anume ţineţi cont ?
Experienta pe care o aveti in domeniul pescuitului (53 voturi)
Sfaturile pretenilor si a colegilor de pescuit (5 voturi)
Ofertele magazinelor de specialitate (2 voturi)
12. Aţi fi deacord să faceţi parte dintr-un corp de control al apelor publice ?
Da , chiar doresc sa ma implic activ in combaterea braconajului (51 voturi)
Nu, deoarece fenomenul braconajului este foarte amplu si ma tem de eventualele repercursiuni (8 voturi)
Nu , deoarece nu pescuiesc decat pe ape private care au paza asigurata (1 vot)
13. Care consideraţi că este la ora actuală factorul care influenţează cel mai mult în mod negativ pescuitul sportiv în România pe apele publice ?
Braconajul (42 voturi)
Balastierele care modifica in permanenta cursurile apelor (1 vot)
Lipsa de interes a autoritatilor statului in privinta pescuitului sportiv (17 voturi)
14. Care este dupa parerea dvs. factorul determinant in succesul unei partide de pescuit ?
Alegerea corecta a locului de pescuit (3 voturi)
Alegerea nadei si a momelii potrivite (6 voturi)
Experienta pescarului (50 voturi)
Echipamentul folosit (1 vot)
15. Sunteţi deacord să împărtăşiţi şi la alţi pescari din cunoştinţele voastre de pescuit ?
Da (53 voturi)
Nu (1 vot)
Doar in cercuri restrans

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

Doru Ionica scrie:Cel mai mult au comentat " bogatii " ...ca nu mai pot pescui la juma' de pret sau ca nu-si mai permit felul doi la restaurantul de lux unde-si servesc pranzul invitati chiar de patroni sau ca nu mai pot cumpara hectare de pamant dupa bunul lor plac sau ca nu mai pot sta la masaj decat o juma' de ora pe zi sau ca nu-si mai permit spada si sunt nevoiti sa ia somon :lol: :lol: sau ca nu-si mai permit nici macar o vizita la dentist si sunt nevoiti sa puna mana la gura cand vorbesc pentru ca ...nu-i asa ...pasta de dinti nu vor sa o cumpere decat la juma'de pret . Scarbele astea vor sa duca acasa 15 kg de crap cu 75 lei . SICTIR !!!! :evil: :evil:
Codrut ce spui tu contabiliceste este corect.Dar......daca asta e problema,mariti tata preturile la abonamente cat mai mult si astfel faci o selectie a fomistilor ce vor frigiderul si tava plina de peste si totodata cine se vrea sportiv si iubeste hobby-ul ãsta mai fura,se imprumuta sau chiar munceste mai mult sa aiba cu ce plati.Sa tripleze abonamentul si sa imi ofere si conditii.

daca citeai postarea asta vedeai ca nu moare nimeni de zgarcit dar te-ai grabit cu jigniriile.Pai lucrurile stau cam asa.AM DOI DINTI SPARTI DE LA UN ACCIDENT DORESC SI POTI SA RAZI CAT VREI IN TOATE FELURILE CA M-AI AMENINTAT CA VEI MARJA PE ACEASTA PROBLEMA A MEA.iA SI RAZI CAT VREA CIOACA TA.Ai fost rugat sa stai in banca ta sa nu ma mai musti de fund si nu vrei .EU NU SUNT UNTERESAT DE RAZBOI CU TINE ,CODRUT CU BOBI SAU CU ALTII.DACA SUNTETI SMECHERI HAI SA VORBIM LA BERE,CAFEA NU PE FORUMURI SPRE AMUZAMENTUL TUTUROR.SUNTETI TARI LA INJURATURI CA SOFERII LA VOLAN IN MASINA.TERMINATI ODATA CU CIRCUL ASTA CA NU DUCE LA NIMIC BUN.DL TULITUL SA RAMANA CU BALTA LUI ,ADRIAN TEAM CU BELA LUI,BOBI CU LACUL LUI,CODRUT CU APELE LUI.........DE AICI IN COLO FIECARE VA RASPUNDE PENTRU CE FACE (pentru ca lucrurile au luat o intorsatura urata-veti vedea in curand).
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

Silviu SS

Mesaj de Silviu SS »

Salut!
Sunt nou pe aici, de curand m-am mutat in Craiova si as avea nevoie de cateva informatii privind baltile pe care as putea sa-mi arunc si eu betele atunci cand incepe sezonul.Am citit postarile, am observat ca sunt cam aceleasi persoane care sunt active si pe "Fantanele" si pe "Calugareni"(am discutat cu cineva care mai are habar de aceste balti) si am decis sa scriu aici, in ideea ca ma veti ajuta si pe mine un pic la inceput.Sper sa nu ma bagati in "jocul vostru de cuvinte", am sesizat ca sunteti mai multe tabere si ca vorba din popor cum ca oltenii sunt aprigi este perfect valabila si sa acceptati faptul ca sunt incepator(prin zona voastra).Am vazut si poze, unele destul de concludente si incitante in acelasi timp si nu-mi ramane decat sa astept un semn de la voi.
Multumesc!
Când râul seacă, toţi devin pescari.

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

@ Silviu
Bine ai venit !! Nu lua in seama polemicile...asa suntem noi oltenii ...ai draq :lol: :lol:

Intreaba si ti se va raspunde !
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”