FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
CRAPSOR
Puncte: 0

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de CRAPSOR »

:lol:

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

Cu parere de rau ,va anunt ca pentru o perioada mai lunga de timp,din cauza problemelor de sanatate si nu numai,nu voi mai putea intra pe FANTANELE!
Va doresc numai bine iar atunci cand voi avea ocazia sa intru pe FANTANELE am sa va spun noutatile!
Deocamndata doresc sa anunt ca nu voi MAI posta pe fantanele. .Cu parere de rau si multa tristete spun:LA REVEDERE MULT SUCCESC IN TOT CEEA CE FACETI! NU UITATI ...SA AI GRIJA DE ACEST "IZVOR" ! Va Multumesc!

LEON_BAIT

Mesaj de LEON_BAIT »

CE BINE CA SCAPAM DE TINE...SE PARE CA NARGHILEAU TE-A FACUT SA GANDESTI MAI POZITIV.LOL

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

LEON_BAIT scrie:CE BINE CA SCAPAM DE TINE...SE PARE CA NARGHILEAU TE-A FACUT SA GANDESTI MAI POZITIV.LOL
Ti-ai facut clona ca sa iti ascunzi teama de a spune ce ai in cap unui om.Daca ai iecoa in pantaloni nu in cap fii smecher si spune cine esti si ce ai de spus lui Crapsor.Ti-e frica de bataie pentru ai mai luat si cred ca o sa mai iei.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

Marius Georgescu

adrian team1 scrie:CRAPSOR,se pare ca fumurile iti ofera identitati multiple,o zi inmatriculezi barcute,o zi esti bucatar si bagi crap la cuptor, pentru azi, as vrea sa-ti pui pe cap o oala de 5l,sa iei cu tine un piscarici si un maidanez si sa te duci la vanatoare de iepuri. :lol: :lol: :lol:
Ti-ai facut clona ca sa iti ascunzi teama de a spune ce ai in cap unui om.Daca ai iecoa in pantaloni nu in cap fii smecher si spune cine esti si ce ai de spus lui Crapsor.Ti-e frica de bataie pentru ai mai luat si cred ca o sa mai iei.Si iti mai spun una.Ai simtit ca je ti-a pregatit un cadru festiv cu toti cunoscutii tai cand vor afla cine esti.Credeai ca daca àia intra in maruntaiele de la NASA si Pentagon ,pe tine va fi mai greu sa te gaseasca.Ingropi adrian team1 si acum ai ramas gravid cu toti care si-au bagat lapu in tine si ai nascut iar id-uri misterioase.Si ai siguranta ca maidanezul meu va face ring cu tine chiar la Badila la magazin in fata sau unde te gasim.Ne-am saturat de tine pana peste cap si de jignirile tale ,de intrigile tale -toti ,si cei din P.F. ai cei sin A.P.S
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

bravo domn georgescu! ia atitudine si chiama-ma si pe mine cand va intalniti sa-i transmit toate cele bune :lol: :lol: :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Pazea, se trezi Chuck Norris!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=n2x5HFFq8jk
CS Oltenia Fishing

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

hai sa ne linistim putin!!!!
eu i-am spus lui crapsor sa nu mai posteze off topic :wink:
daca vrea poate sa confirme :idea:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

Nebunul poate răspunde la orice întrebare a înţeleptului: înţeleptul tace la cele mai multe din ale nebunului; iar prostul stă deoparte şi zice că tot nebunul e mai cuminte.
...acum vedeti si voi cum va impartiti :mrgreen:

Marius Georgescu

adrian team1 scrie:Nebunul poate răspunde la orice întrebare a înţeleptului: înţeleptul tace la cele mai multe din ale nebunului; iar prostul stă deoparte şi zice că tot nebunul e mai cuminte.
...acum vedeti si voi cum va impartiti :mrgreen:
Nu te pune cu idiotul ca te coboara la nivelul lui si apoi te omoara cu experienta.Nu trebuie sa cerneti,va spun eu cine e idiotul : Adrian Team1.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”