FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
ScorleanuAlin
Puncte: 0

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de ScorleanuAlin »

Pt toata lumea:
Aceste abonamente au fost facute initial pt pescarii de competitii ,care practica pescuitul C&R; pt antrenamente cu zona rezervata pt abonati etc.... (si voi stiti bine asta).... , numai ca brusc peste un an devenise toata craiova pescar de comp. cu taxa la jumatate si cu porbagajul plin de peste... este adevarat ca multi nu au prins f mult crap ..asta e!!! , practic toti pescarii pescuiau pe balta Fantanele cu 25 ron partida
Deci nu a fost nici o debarasare , balta e deschisa pt toata lumea atat membrii Professional Fishing respectiv abonatii cat si pescarii obijnuiti....(si aici sunt putin rautacios respectiv elita ) care vor pescuii la taxa.

D-lor sper ca m-am adresat destul de politicos si daca rasp la acest mesaj va rog sa o faceti cel putin la fel. multumesc :!: :!: :!:[/quote]
codrut floricel scrie:hai sa ne linistim putin!!!!
eu i-am spus lui crapsor sa nu mai posteze off topic :wink:
daca vrea poate sa confirme :idea:
:oops: :oops: :oops:
CS Oltenia Fishing

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

ScorleanuAlin scrie:Pt toata lumea:
Aceste abonamente au fost facute initial pt pescarii de competitii ,care practica pescuitul C&R; pt antrenamente cu zona rezervata pt abonati etc.... (si voi stiti bine asta).... , numai ca brusc peste un an devenise toata craiova pescar de comp. cu taxa la jumatate si cu porbagajul plin de peste... este adevarat ca multi nu au prins f mult crap ..asta e!!! , practic toti pescarii pescuiau pe balta Fantanele cu 25 ron partida
Deci nu a fost nici o debarasare , balta e deschisa pt toata lumea atat membrii Professional Fishing respectiv abonatii cat si pescarii obijnuiti....(si aici sunt putin rautacios respectiv elita ) care vor pescuii la taxa.

D-lor sper ca m-am adresat destul de politicos si daca rasp la acest mesaj va rog sa o faceti cel putin la fel. multumesc :!: :!: :!:
codrut floricel scrie:hai sa ne linistim putin!!!!
eu i-am spus lui crapsor sa nu mai posteze off topic :wink:
daca vrea poate sa confirme :idea:
:oops: :oops: :oops:[/quote]
da dl scorlenu probleme ceva? cu cuvintele dvs.......
..................
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

Ion Caras

Mesaj de Ion Caras »

Hai ba ce dracu... io incerc sa va mai relaxez putin pe geru' asta si voi nimic,niciun raspuns,nicio parere.Sunteti stresati rau,da' asta probabil ca e normal din cauza lipsei de activitate(ma gandesc aici la faimoasele concursuri).Numai pe certa sunteti pusi... :(
Maestre,ia sa te aud(a se citi citesc :P)!
Acum cand totu e pe cale sa se imputa va doresc pe aceasta cale "auditie placuta"!

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

:lol: :lol: MP
citez : Sacalul este asociatul meu si se numeste Claudiu (stie si nea Marian Chilafu),si l-ai ofticat cand a vazut de ce te legi ca sa jignesti un om,adica de mine.Caras este unul de pescuieste doar la caras pe Fantanele si este cunostinta ta care rade pe la spatele tau .Bcg sunt eu ,Luci ,si inca vreo 4 prieteni care sincer urasc pescuitul si sunt bugetari .Respecte.Vezi ca Silviu ala nu este Scorleanu si e mai bine sa nu ii mai raspunzi la mesaje.Stiu sigur ca nu este de joaca si caterinca cu el.Sa dai o bere pt asta.

:roll: :roll: :roll: Brrrr !! mi-e frica !!
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

codrut floricel

dl doru sa sti ca noi te vom iubii mereu , si in veci nu te vom uita......AI PUSO :lol: :lol: :lol: :lol:
DA MESAJU,MESAJU....CINE-L TRIMITE?
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

doru_badila

Mesaj de doru_badila »

codrut floricel scrie:dl doru sa sti ca noi te vom iubii mereu , si in veci nu te vom uita......AI PUSO :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: de slujba se ocupa fiul ALEX....de POMANA ma cam... risc eu :shock: :lol: :lol: :lol:

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

doru_badila scrie:
codrut floricel scrie:dl doru sa sti ca noi te vom iubii mereu , si in veci nu te vom uita......AI PUSO :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: de slujba se ocupa fiul ALEX....de POMANA ma cam... risc eu :shock: :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock: TU POMANA :!: :!: :!: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: SCUIPA-N SAN...ori scri la betie ori ai uitat ID-ul logat pe undeva :lol: :lol: :lol:
vezi ca pomana e aia cand se mananca-n gura :lol: :lol: :lol:

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

[quote="doru_badila"]Pentru prima data pescarii olteni au sansa sa pescuiasca la un pret rezonabil si in conditii civilizate pe una dintre cele mai frumoase balti din tara.

Asa incepea acest topic,l-ati transformat in rahat cu aroma de varza murata,nu va e rusine?

Niste OAMENI ar dori sa afle "ce si cum" si "cand si unde" ar putea sa-si arunce betele,pe unde ar putea sa-si "petreaca" o mica parte din viata.
In fond cei ce merg pe balta petrec ceva timp cu folos sau nu,important,pentru toti cred ca este satisfactia de a povesti ca:"maine plec la peste" cum zicem noi OLTENII

Cu Stima

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

Doru Ionica scrie:@ Mister ZERO . Ai inviat :lol: si faci ca porcu' :lol: Iti iese foarte bine :lol: :lol:

Mii de scuze ca te-am omis din lista :lol: :lol: SUB ZERO :lol: :lol:
eu zic sa te hotarasti maestre iso. ori foca ori zero ori foca zero :?: :lol: :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

codrut floricel

nicucc scrie:
doru_badila scrie:Pentru prima data pescarii olteni au sansa sa pescuiasca la un pret rezonabil si in conditii civilizate pe una dintre cele mai frumoase balti din tara.

Asa incepea acest topic,l-ati transformat in rahat cu aroma de varza murata,nu va e rusine?

Niste OAMENI ar dori sa afle "ce si cum" si "cand si unde" ar putea sa-si arunce betele,pe unde ar putea sa-si "petreaca" o mica parte din viata.
In fond cei ce merg pe balta petrec ceva timp cu folos sau nu,important,pentru toti cred ca este satisfactia de a povesti ca:"maine plec la peste" cum zicem noi OLTENII

Cu Stima
PAI DACA ESTE INVAZIE DE CLONE, SI CULMEA CEA CARE DERANJAZA ESTE "ADRIANTEAM1" CARE ANALIZAND ESTE SINGURA CARE A FACUT CEVA CONSTRUCTIV PT PESCARI, CONCURSURI CORECTE .ETC , RESTUL AU FOST FACUTE DIN LASITATE, CA SA POATA SA SPARGA FIATURI IN CAP , SA ASMUTA CAINII, (parca-i si vad :niste roboti asa la vreo 2m cu pistoale cu laser.....)
o curiozitate am insa : vreau si eu un singur motiv ,dar unul singur ,pt care vreti sa-i faceti rau lui adrianteam1.......
EU PERSONAL IL RESPECT ORICINE AR FI EL
:cry: :cry:
NUMAI DE BINE :!: :!:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”